O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hromozvod
niekto od presova na realizaciu hromozvodu by sa nenasiel??poprosim aj pribliznu cenu cakom prask k…
zipso
Pred 10 rokmi
19
P rekládka plynovej prípojky
Dobrý deň,potreboval by som preložiť plynovú prípojku cca o 3 metre.Okres Piešťany. Máte niekto ti…
stowasser
Pred 10 rokmi
2
Dom...hypoteka...ako na to vsetko?
Ahojte. Cely zivot tuzim po dome, zatial som zila len v byte, ale v poslednej dobe som presvedcena,…
elliottka
Pred 10 rokmi
1
2
36
Zateplenie trámového stropu z povale
Zdravím, potrebujem radu. Na strope mám sadrokartón. Medzi sadrokartónom a stropom nemám žiadnu izo…
marco30281
Pred 10 rokmi
8
Hladam advokata
Byvam v zahranici a zhanam dobreho advokata ktory Mi vybavi vsetky papiere k vystavbe roddinnych do…
kn79
Pred 10 rokmi
1
Peniaze na pozemok + dom na kľúč
Dobrý deň, s manželom máme hypotéku na byt, zvažujeme kúpu pozemku + stavbu domu na kľúč priamo z f…
evkaspa
Pred 10 rokmi
3
Kuchynska linka od Decodomu
Ake mate skusenosti?Ste spokojni?Rozmyslam nad kuchynskou linkou od nich ale nie som si ista ci ano…
diana70
Pred 10 rokmi
19
Referencie na firmu KASO - Košice
Dobry den, ma niekto osobnu skusenost s firmou KASO - Komplexná stavebná, rekonštrukčná činnosť v…
nexa
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Zateplenie závesného sadrokartonového stropu bungalovu
V projekte máme závesný SD (sadrokartón) strop a zateplenie 200 + 100 mm. Máme namontovanú závesnú …
sysell
Pred 10 rokmi
15
Dvojkridlove posuvne dvere
Medzi kuchynou a obyvackou chcem velke (dvojkridlove) posuvne dvere. Byvame v byte kde je obyvacka …
roxana280
Pred 10 rokmi
7
Máme dať sadrové omietky aj do kúpeľne?
Ahojte. Ideme dávať sadrové omietky do celého domu a chcem sa informovať, či ich mame dať aj do kúp…
kamov
Pred 3 rokmi
1
2
38
Katalogovy projekt bungalov od 8,5 -9,7 x od 10 - 11,5 m2 max zastav 110m2
Dobrý deň všetkým, Nájde sa to doporučenie na katalógový projekt bungalovu alebo projektant kto…
plamen
Pred 10 rokmi
3
Stlpovite ceresne/marhule/broskyne
Ahojte, chcem sa spytat, tych, ktori maju skusenosti so stlpovitymi ovocnymi stromcekmi, kolko mies…
fugas20
Pred 8 rokmi
13
Malopodlažná zastavba kod 102 stab. územie atd
Zdravím Vás stavitelia Vie mi niekto poradiť z UP. Prišlo mi vyrozumenie že na parcelách .... k…
shadow39
Pred 10 rokmi
1
Vyroba lustra
Chcela by som si vyrobit luster zo stareho hackovaneho obrusu, neviete mi niekto poradit kde kupim …
ramoon
Pred 10 rokmi
5
Ako spravne zapojit istic?
asi blba otazka :) ale v chatke mam 12V rozvod svetla (LEDky) a chcem tam umiestnit trafo (na DIN l…
dorwin
Pred 10 rokmi
4
Mate prosim kontakt na dobreho stolara, ktory nepyta majland a je fakt dobry?
Dobry den, zhanam niekoho na stavbu dreveneho domceka na naradie s pochodznou strechou, lebo na pos…
nina88
Pred 10 rokmi
2
Poradte dobrú a serióznu realitku v Košiciach.
Dobrý deň, hľadám osvedčenú realitku aj s referenciami v Košiciach a okolí. Ďakujem za informácie.
upratko
Pred 10 rokmi
1
Firma Kalvin wood
ma niekto akekolvek skusenosti s touto firmou?? dakujem
mirmuc
Pred 9 rokmi
2
Aku zvolit podlahu k nabytku dub sonoma/biela?
Ahojte strechaci.Pomozte mi vyriesit tuto dilemu.Paci sa mi podlaha drevena sedej farby,ale neviem,…
inngridka
Pred 10 rokmi
2
Máte niekto tento zabudovaný keramický drez z IKEA?
Prosim Vas ma niekto tento kuchynsky drez z IKEA? ako mate skusenosti, vyhovuje ci nie? Dakujem …
mgx
Pred 6 rokmi
18
Priestor pod 3m oknom
Ahojte, potrebujem radu ako dalej? Oknari mi spravili ram okna 18cm + (3cm lista spodna) od zeme (1…
petko_sonka
Pred 10 rokmi
16
Podlahove infra kurenie
Ahojte STRECHAčI :-) Idem si po radu...Máte niekto skúsenosti s podlahovým infra kurením ? Budem …
majkoj
Pred 8 rokmi
1
2
47
Závlaha a výsadba
Ahojte, máme už vysadené záhony s rôznymi druhmi ihličnanov a listnáčov, vrátane živého plota s bux…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
3
Neviditeľný obrubník
Ahojte, je nejaký rozdiel v kvalite medzi jednotlivými dodávateľmi neviditeľného obrubníka? Pozeral…
mimikl
Pred 10 rokmi
1
Elektrický stĺp na stavebnom pozemku ?
Zdravím Vás, Mám možnosť za dobré peniaze kúpiť stavebný pozemok. Háčik je že treba posunúť elektri…
danculd
Pred 10 rokmi
4
Drevena fasada, natreta kryciu farbou
zaujimal by ma vas nazor na drevenu fasadu na celom dome, natretu vsak krycou farbo ( bielov naprik…
proficompact
Pred 7 rokmi
6
Ako často ste polievali novo vysiaty travnik(zavlahou polievane)
Ahojte, chcem sa spytat ako často a kolko minut ste zavlahou polievali novo vysiaty travnik?! Ďakuj…
aflou
Pred 10 rokmi
31
Stavia niekto v AT alebo ma nejake skusenosti s WHC?
Ahojte, momentalne sa rozhodujem s ktorou firmou zacat stavat montovany dom v AT. Mate niekto skus…
malom
Pred 7 rokmi
3
Skúsenosti s kúpou obývačkovej zostavy zo stránky m - nábytok.sk
Dobrý deň. Vybrala som si obývačkovú zostavu na stránke m - nábytok.sk. Máte niekto s nábytkom od n…
sorca24
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
2391
2392
2393
2394
2395
…