O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Mierne svahovity pozemok
Dobry den, prosim Vas, poradte, co je lepsie aj z hladiska financneho aj funkcnosti , ci mierne sva…
dominik_boksansky
Pred 10 rokmi
4
Vrabce
Viete poradiť, ako sa zbaviť vrabcov, ktoré nám neustále chodia na balkon a všetko tam špinia? :-(…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
7
Premac,prescot alebo ytong strop
Ahojte , Riešim otázku zloženia stropu. Obvodové murivo bude Ytong P2 - 400( 375 mm )a vnútorné nos…
ytongsk
Pred 8 rokmi
26
Krycia doska na komíne
Dobrý deň, práve robíme komín zn. Prespor - safety fire a nadstrešnu časť sme zaizolovali vatou, al…
jan45
Pred 10 rokmi
31
Dobry den, vie mi niekto poradit zahradnika, nemusi to byt velka firma, na upravu predzahradky ?
Okolie Stupava, Zahorska, Marianka. Nemusi to byt velka firma, aj sukromnik, jedna sa o maly pozemo…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
6
Pracovna doska od firmy Kronospam
ahojte, budem mat bielu lesklu kuchynu. rozhodujem sa medzi pracovnymi doskami grafit, zeus tmavy, …
tigriatko
Pred 10 rokmi
1
Základy domu
hľadám niekoho na zhotovenie základov domu Harmónia + cenové ponuky
domcek111
Pred 10 rokmi
3
Nevykurovaný susedný dom
Máme dom v dvojdome, susedný dom nie je trvalo obývaný, predpokladám, že ani trvalo vykurovaný. Plá…
jan45
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Reklamovat?
Ahojte, chcem sa spytat, ci mam reklamovat vadu na streche, je to pri stresnom okne, lepsie to odfo…
janmoravec
Pred 10 rokmi
15
Dobry den,potrebujem zateplit cca 50 rocny dom. plna palena tehla.Galanta okolie?
Spravny material, druh zateplenia, vhodna hrubka, cena.. pseudo odbornikov typu 5-ka polyester sta…
antonmesaros
Pred 10 rokmi
5
Dáva sa zelená SDK doska aj do kuchyne alebo len do kupelne?
Nevieme akú dosku použiť do kuchyne - či obyčajnu alebo impregnovanú.
alexart
Pred 10 rokmi
4
Vlhnutie stien v kupelni v RD
Dobry den, potrebovali by sme poradit ci niekto nepozna vodara, resp. firmu ktora riesi vlhnutie st…
nikinka72
Pred 10 rokmi
3
Krytina na terasu
Ahojte, prosim vas o skusenosti alebo informacie, aka je momentalne najlepsia krytina na terasu? …
martix123
Pred 10 rokmi
4
Mediterran - vedel by mi niekto odporucit niekoho kto urobi dobru ponuku na skridlu?
Ahojte,momentalne si davame nacenit rozne znacky skridle a neviem preco,ale obchodaci z Mediterranu…
janulikk
Pred 10 rokmi
2
Neustaly prach na plechovej streche
Dobry den strechari. Vedla domu som si postavil altanok na ktory som dal plechovu strechu a chcem s…
janmoravec
Pred 10 rokmi
10
Zalozeie rohov
Idu mi zalozit rohy a mam na zakladovej platni palety ytongu a ytong majster mi povedal, ze to tam …
alex9164
Pred 10 rokmi
5
Zrovnanie podlahy v tehlovom byte
Dobry den, zacali sme prerabat tehlovy byt, kde sme vsak natrafili pri burani na dost zavazny probl…
joseph27
Pred 10 rokmi
4
Vyvložkovanie technológiou Furanflex
Dobry den, najskor skusim v kratkosti zhrnut o co mi ide. V tehlovom bytovom dome, kde je nas byt e…
sonamaladur
Pred 7 rokmi
8
ŠFRB - Prosím o radu.
Môžem požiadať o úver na kúpu bytu ,ak som rozvedená alebo je to iba pre dvojicu? Ďakujem :-)
michalajulka
Pred 10 rokmi
8
Postavenie domu firmou bez platby dopredu
ahojte, Existuju firmy, ktore by nam postavili maly bungalov bez nutnosti platby vopred alebo b…
emily83
Pred 8 rokmi
9
Hľadám firmu na posuvnú alebo samonosnú diaľkovo ovládanú bránu okolie Bratislava,dobré referencie?
Najlepšie z nereze, ocele, hliník....ďakujem
roxana280
Pred 10 rokmi
1
Austrotherm Grafit - aké lepidlo použiť?
Poprosim mena vyrobcou. Dakujem.
bugarmichal
Pred 8 rokmi
3
Degradacia okennej expanznej pasky
Dnes som sa dozvedel, ze expanzna paska je na okna nevhodna. Dotycny ma skusenost s tym, ze expanzn…
drasnican1
Pred 10 rokmi
26
16 mm roxor v žb doske??
Zdravim,daval niekto na poschodi do deky 16-tku roxor??statik mi doniesol vykres a tam 16tka roxor:…
erikahol
Pred 10 rokmi
5
Omietka a poter
Dobrý deň, myslíte že je možné urobiť omietky a poter naraz? ( tj. hneď po sebe, ) aby sme potom mo…
praoteccech
Pred 10 rokmi
2
Nejde studena voda
dobry den .....mam taky problem.........z vanovej baterie mi ide velmi slabo studena voda co moze b…
santos950
Pred 10 rokmi
11
Šmýkačka v dome?
Prosím o radu, resp. inšpiráciu. Chceli by sme v dome asi vedľa schodiska šmýkačku pre deti. Tak ab…
akvi
Pred 10 rokmi
4
Predaj domu s ťarchou, ako napisat kupnu zmluvu?
Predavame byt s tarchou (zalozne pravo banka ). Kupujuci o tom vedia a kupuju ho tiez na uver. (Sta…
majki555
Pred 10 rokmi
2
Dreveny zahradny domcek
Ahojte:-) Chcela by som sa opytat ci treba nejake "povolenie" od suseda ak chcem k plotu umiestnit…
cache
Pred 10 rokmi
5
Hasit-silikónová omietka
Je dobrá kvalitou?Má ju niekto?
simka1454
Pred 10 rokmi
8
1
2
…
2393