O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Upevnovanie do porobetonu
Potrebujem upevnit na fasadu lampu. Murivo je zlozene z omietky, 10cm polystyren a porobetonove tva…
megdesign
Pred 7 rokmi
8
Priecky
zdravím vas. chcem sa opytat treba deliace priecky nejako kotvit s nosnymi prieckami kedze jeden mu…
bellisimo
Pred 10 rokmi
4
Oslabenie priecky nad kanalizaciou pri obvodovej stene
Ahojte, odpad pre kanalizaciu mam pri obvodovej stene. Ako prvy rad priecok som daval Ytong 100 mm…
ytongsk
Pred 10 rokmi
14
Starsi podlhovasty dom
Tak vidim ze su tu ludia co dokazu poradit tak sa spytam aj ja. Mame staru uzku podlhovastu chalupu…
le0
Pred 10 rokmi
26
Skúsenosti so špeciálnou zástenou - sprchovacím kútom k vani
ahojte máte niekto skúsenosti s takouto špeciálnou zástenou resp. kombináciou vane a sprchového kút…
janspanik
Pred 10 rokmi
4
Povolenie na záhradnú chatku?
Prosím Vás kúpili sme záhradkárskej oblasti pozemok..Potrebujem vedieť ako to chodí,ked chceme stav…
jan45
Pred 10 rokmi
9
Laguna 22, Bungalov 567 euroline,Bungalov 142 prodom - celkové naklady na výstavbu
Ahojte Viem že moja otázka môže mať veľa odpovedí v závislosti od použitých materiálov kvality a…
dvorcidlo0
Pred 10 rokmi
5
Nevyužívané schody do podkrovia
Ahojte, v dome si ideme robiť schody do podkrovia, ale podkrovie zatiaľ prerábať nebudeme,..k tomu …
simonkos
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Nejaky nazor alebo odporucanie k domu??? riesime projekt, tak by som rad ziskal nejake nazory. dakuj
zdravym strechari poprosim vas o nejake názory k projektu domu. Vase rady postřehy nazori. Dakujem
29071979
Pred 10 rokmi
5
Pocit chladu v novostavbe
;-( Mesiac sme v novostavbe a v obyvacke citit cerstvy vzduch ako keby zvonka termostat ukazuje20,5…
chozze69
Pred 2 mesiacmi
1
2
57
Pivnica
Pod budovou, ktorú som nedávno kúpil sme objavili pri stavebných prácach pivnice s množstvom zaujím…
osc
Pred 10 rokmi
7
Rekonštrukcia chaty
hľadám partiu živnostníkov na rekonštrukciu chaty
katarina93
Pred 10 rokmi
2
Vyrobky Klarstein...mate s nimi skusenost?
Ahojte, nahodne som objavila znacku Klarstein, paci sa mi tam jeden digestor, chcem sa spytat mate …
adisko72
Pred 6 rokmi
22
Hľadám partiu živnostníkov na uloženie zámkovej dlažby
Ahojte strecháči, potrebujem kontakt na partiu živnostníkov Šaľa a okolie, ktorí vedia robiť zámkov…
psychx
Pred 10 rokmi
3
Bude biely Porfix aj vo vyššej triede ako je P2 440?
Nemáte niekto informácie či príde biely Pofix aj vo vyššej pevnostnej triede ako je P2 440 ? Viem -…
pipulkoo
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
80
Kralova pri Senci...Barokovy most
Ahojte buduci susedia☺ste tu?
zuna77
Pred 8 rokmi
1
2
47
Kolko cm od okraja skrinky sa montuje uchytka?
Prosim vas, kolko cm od horneho okraja spodnej skrinky sa montuje uchytka? Vdaka :)
marek_k
Pred 10 rokmi
3
Decodom nábytok
Chcel by som si zariadit kuchyňu Decodom .... má niekto s touto firmou skusenosti alebo poznáte nej…
manilla
Pred 9 mesiacmi
8
Bateria s privodnymi tyckami nie hadicami
ahojte neviem kam to dat, da sa takato bateria prerobit? ma miesto privodnych hadiciek este tycky m…
mamakaja
Pred 10 rokmi
12
Stavia niekto BUNGALOW 165 od PRODOMU?
Ahojte, staviate, prosím, niekto podľa tohto projektu? Ten pôdorys sa mi celkom páči. Ako je to s …
msdee
Pred 8 rokmi
5
Kedy kupovat spotrebice?
Kedy mam kupit spotrebice cca kolko dni, tyzdnov pred namontovanim novej linky? Nechcem sa opzdit, …
angel1979
Pred 10 rokmi
5
Hľadám podnájom - zn. dog friendly
Ahojte už som hľadala všade a áno je to veľký problém :-) takže v skratke: Hľadáme s priateľom by…
pazderova
Pred 9 rokmi
6
Zateplenie domu z tehly Britterm 44
Ahojte, chcel by som sa opytat na skusenosti so zateplenim bungalovu z tehly britterm 44? Nakolko s…
porsche19
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
76
Poradite projektovy dom ako inspiraciu?
Dobry den, poradite mi prosim projekt aspon ako inspiraciu.. Pozemok ma 16 x 40 m cca, rovina..vstu…
vlasticka88
Pred 10 rokmi
4
Predelenie parkiet a dlazby - schodisko
chcem sa spytat ci nevie niekto poradit co dat na prechod medzi parketami a schodiskom. na spodne p…
bad_delight
Pred 10 rokmi
4
Strecha drevo a tesár
Viete mi poradiť , kde a za koľko ste (PO, SB ) obj. drevo na stavbu a akých tesárov ste mali??? Vď…
marrad
Pred 1 rokom
13
Skusenosti s bezpecnostnymi dverami Hi-Sec
Ahojte, mate niekto so skusenosti s bezpecnostnymi dverami Hi-Sec?
samuel_moravcik
Pred 3 rokmi
17
Odvoz stavebného odpadu kamenolom trstín
Neviete niekto či sa dá do kamenolomu Trstín alebo Buková vyvážať stavebný odpad- staré tehly, betó…
jednoducha
Pred 10 rokmi
6
Treba prekopať studňu
Ahojte, prútikár nám našiel vodu,alebo si to myslel a po vykopaní tam je malo vody a ,že vraj iba p…
radoslav4
Pred 5 rokmi
27
Nákup vybavenia do kuchyne
Ahojte, viete poradit kde by sa najlacnejsie kupilo vybavenie do kuchyne (myslim, pribory, pohare, …
antonmesaros
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2394
2395
2396
2397
2398
…