O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Horčíková doska v exteriéri - má niekto skúsenosť?
Používal to niekto na podbijanie podhladov striech?
juraj_chrenko
Pred 5 rokmi
1
2
35
Vinylova podlaha FATRACLICK
Zhaname podlahu Fatraclick - gastan bieleny. Zatial mame cenovu ponuku na 25€ / m2. Neviete o niek…
tomasbodis
Pred 10 rokmi
2
Ako zrobit sokel na dome vo svahu z porobetonu?
Mam dilemu nakolko staviam dom vo svahu /zaklady su zateplene 20cm, sokel bude 20cm, fasada bude 25…
martin118
Pred 10 rokmi
1
Free-fry cooker .. áno nie?
Ahojte chcem sa vas spytat mate niektora doma free fry cooker http://www.oplatisa.to/index.php?id=8…
filipe1
Pred 10 rokmi
4
Vykon plynoveho kotla a spotreba
Dobry den, Potreboval by som poradit s vyberom plynoveho kotla so zasobnikom vody. Nasiel som vi…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
12
Fontana do zahrady
Ahojte, chceli by sme malu fontanku do zahrady, ale nemame presnu predstavu aku... Urcite nechceme…
jan45
Pred 10 rokmi
8
Nájomná zmluva vzor
Potrebovala by som poradiť ohľadne napísania nájomnej zmluvy, ,, keďže pozemok je písaný iba na mňa…
denisa_hajdukova
Pred 1 rokom
9
BETON - IPA - TEHLA
prosim vas o pomoc, robim zahradny gril, zakladnu betonovu dosku uz mam a chcem murovat z tehal. …
martin1312
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Max sirka posuvnej sietky
planujeme mat terasove posuvne dvere v celkovej sirke 2700mm. Cize jedny fixne dvere 1350mm a jedny…
iukas
Pred 10 rokmi
2
Kúpa neskolaudovaného domu
spolocenskesatynela Chceli by sme kupit rodinny dom ktory nie je skolaudovany este ... nema LV , ma…
jan45
Pred 10 rokmi
5
Bezfalcove interierove dvere
Ahojte, vyberame interierove dvere, uvazovali sme o bezfalcovych. Predajca nam dal otazku, ci je v…
neyaa
Pred 10 rokmi
20
Otázka na ťarchu v liste vlastníctva
Ahojte, je tu niekto kto sa aspoň troška vyzná v týchto veciach..potrebovala by som zistiť čo zname…
chrobak7
Pred 10 rokmi
20
Sadrokartony
ahojte,viete mi poradit sadrokartonistu z okolia nmnv?
nada60
Pred 10 rokmi
1
Striekane omietky
ahojte,viete poradit ,ci je lepsia omietka sadrova alebo obycajna?poprosim kontakt v okoli nmnv.
richard71
Pred 10 rokmi
2
Stavane skryne a kuchyna
ahojte,zhanam sikovneho stolara na kuchynu ,z okolia nmnv,pokial mate kontak napiste,dakujem
nada60
Pred 10 rokmi
2
Plynar a vodar
ahojte,prosim vas nemate kontakt na sikovneho vodara a plynara v okoli nmnv?
pmasarik
Pred 10 rokmi
3
Stavba lesenia
Mam jednu otazku co potrebujem nato aby som mohol stavat oficialne lesenie a nemusel sa b…
catscan
Pred 10 rokmi
2
Porovnanie kamennej vlny a penového skla
pokracovanie http://www.modrastrecha.sk/forum/dni-s-isoverom/porovnanie-kamennej-vlny-a-penoveho-s…
radopp
Pred 10 rokmi
3
Obkladac ba a okolie
Pekny vecer prajem, viete mi odporucit kvalitneho obkladaca okolie BA za rozumnu cenu za m2? Jedn…
ivkazec
Pred 10 rokmi
1
Máte skúsenosti s pánom Pešekom?
Ahojte mate skúsenosti s pánom Pešekom? Renovuje parkety v Ba, mal by byt z Malaciek(asi) Ďakuje…
puserla
Pred 10 rokmi
4
Renovacia drevenych parkiet / MUREXIN NATUROL NP90 / WALNUSS
ahojte..ma prosim Vas niekto skusenosti s prirodnym olejom na parkety MUREXIN NATUROL NP90 / odtien…
lenkova5
Pred 10 rokmi
1
Kúpa neskolaudovaného domu
Chceli by sme kupit rodinny dom ktory nie je skolaudovany este ... nema LV , ma stavebne povolenia …
tomas8006
Pred 10 rokmi
3
Buderus gb 162-25t 40s
Zdravim vas priatelia, ake mate skusenosti s kotlom Buderus GB 162-25t 40s?? Sme vo finale a uz coc…
pzad
Pred 10 rokmi
6
Hladam montera drevenych zarubni
Montaz v BA (ale tak moze byt aj od ineho mesta ak sa oplati dojst) 2 zarubne, drevene, panelak.. …
zuzka_bluzka
Pred 10 rokmi
3
Obmurovanie komina tvarnicami pre obmurovky
Ahojte, planujem obmurovat komin pouzitim porobetonovych tvarnic pre obmurovky sirky 75 a 50 mm a z…
dusanmt
Pred 10 rokmi
10
Buracie povolenie a dozor
Prosím Vás ako postupovat?našla som nejake info na nete len neviem ako najst odborny dozor?musi to …
jan45
Pred 10 rokmi
2
Zdravím,poznáte šikovnú partiu čo sa zaoberajú stavbou,rekonštrukciou domov?V Šenkviciach
Ďakujem za radu :-)
katarina93
Pred 10 rokmi
2
Vyjadrenie plynárov
Vedeli by ste mi niekto poradiť s vyplnením Žiadosti o vyjadrenie k existencii plynárenských sietí …
mirkasasikova
Pred 10 rokmi
12
Prosim Vas o napady ako zladit farbu stien s nabytkom zo sonomy.
Biele steny alebo nieco farebnejsie?Neposobi biela velmi sterilne?Podlaha bude dub bardolino.Dakuje…
majki555
Pred 10 rokmi
4
Inžinieske siete
Pekný deň! Mám otázku ideme kúpiť pozemok , resp. záhradu, na ktorej nie sú inžinierske siete. Ča…
predajcaeco
Pred 10 rokmi
11
1
2
…
2396
2397
2398
2399
2400
…