Vyjadrenie plynárov

Vedeli by ste mi niekto poradiť s vyplnením Žiadosti o vyjadrenie k existencii plynárenských sietí ? Pripájať plyn nechceme, potrebujeme len vyjadrenie k SP. Pani na infolinke ma odkázala na túto žiadosť, ktorá je na ich stránke (http://www.spp-distribucia.sk/sk_obch...), vyplňovali ste ju niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
@sliva1001 áno
Odpovedať
@jan45 Vedeli by ste mi poradť, ktorú možnosť začiarknuť v prvom a druhom bode? Teda potrebujem vyjadrenie k stavebnému povoleniu ale na plyn sa pripájať nechceme. V údajoch o investorovi stačí, že bude figurovať manžel alebo musíme obaja tam byť? Ďakujem
Odpovedať
Stačí ako príloha osadenie domu v mape širších vzťahov alebo treba aj nejaké ďalšie prílohy?
Odpovedať
Profilova fotka
Skopirujem co som uz raz v jednej teme pisal. Ked som minuly rok riesil stavebne povolenie tak som poslal uz teraz po novom sa vsetko posiela do BA som poslal ziadost o vyjadrenie na existenciu plynarenskeho zariadenia na mojom pozemku. Trvalo to presne mesiac po kedy sa mi vyjadrili. Posielal som ziadost o vyjadrenie napisanu doma na PC v tomto zneni. Pozical som si hu od uzivatela mio23. Žiadosť o vyjadrenie k stavebnému povoleniu. Týmto Vás žiadam o odborné vyjadrenie k projektu novostavby RODINNÝ DOM. Rodinný dom nebude prípájaný na plyn. Investorom je ..... s manželkou. Vaše stanovisko bude priložené k návrhu na vydanie stavebného povolenia. Adresa novostavby: Čísla parceli: 5 a 5 Prílohy: 1x mapa širšie vzťahy 1x katastrálna mapa 1x projekt osadenia domu 1x listy vlastníctva Po mesiaci mi prisla odpoved a samozrejme, ze sa tam pomylili. Ale nastastie ten pan co mi to robil v SPP si priznal chyba a promptne mi to opravene poslal tak do dvoch dni.
Odpovedať
@oldoss uz som toto videla, len som teraz v pomikove ci to staci tak ako pises, ked ma ta pani z plynarni odkazala na tu ich ziadost co maju na stranke. tie prilohy co pises stacili vsetko kopie?
Odpovedať
Profilova fotka
@sliva1001 Co sa tyka priloh tak stacili kopie nakolko originali odovzdavas pri ziadost o stavebko. Ja som toto riesil minuly rok a stacilo toto co som napisal a mal som to do mesiaca vybavene.
Odpovedať
@sliva1001 vyjadrenie od plynárov potrebujeme ak keď plyn nepripájame???
Odpovedať
Profilova fotka
@sliva1001 ak je to pre SP, stačí bod 1, ak budete križovať potrubie kanalizáciou alebo iným zariadením, bod 2, Aj keď sa nepripájate, potrebujete to.
Odpovedať
@mirkasasikova áno
Odpovedať
Len pre uzavretie diskusie, poslali sme im obe žiadosti aj tú ich čo majú na stránke aj tú čo spomínal oldoss a nech si vyberú :D všetko bolo ok, vyjadrenie nám poslali do 20 dní.
Odpovedať
@sliva1001 mne urobili na počkanie-aspoň niečo-mala som šťastie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?