Kedy kupovat spotrebice?

Kedy mam kupit spotrebice cca kolko dni, tyzdnov pred namontovanim novej linky? Nechcem sa opzdit, preto chcem dopredu. dakujem
Odpovedať
@angel1979 To sa musíš spýtať predajcu, aké má dodacie lehoty na konrétny spotrebič. Dnes nie je problém kúpiť a na druhý deň ti to dovezú. Ak ale chceš niečo špeciálne, tak môže byť dodacia lehota aj pár týždňov. Takže pozri u predajcu.
Odpovedať
@angel1979 Hmm no skus porozmyslat, ked ti pridu namontovat linku tak asi by bolo dobre aby spotrebice uz mali. z toho vyplyva na tvoju otazku jedina mozna odpoved, kup si ich pred tym ako sa bude montovat linka. Nechapem zmysel otazky.
Odpovedať
edit:Tak vidim ze ma prednbehli. No celkom nerozumiem otazke, staci ich mam v ten den ked to budu montovat ale to ti je asi jasne:-). Dokonca ruru, umyvacku , varnu dosku mozes kludne kupit aj potom a namontovat neskor, ma to standardne rozmery. Jasno treba mat o digestore a vstvanej mikrovlnke napriklad, aby si vedela zadat vyrobu skriniek podla montazneho vykresu ak by tam boli nejake specialitky. To je ta linka co mas obrazok v blogu? Dost nanic dispozicia, nemas tam ziadnu pracovnu plochu. Minimalne chladnicku by som dal niekam inam. Idealne ten stol supni pod okno a luiku potiahni az k stene s oknom, aky je tam podorys? Tu dvierkovu ozrutu nad varnou doskou nahradit jednym aventosom HF po celej sirke a dat tam plne zabudovany digestor alebo taky co ma podsadeny vysuv.
Odpovedať
@marek_k dakujem za rady, ale mam tak urobenu kuchynu aby mi vyhovovala, pdo okno dat stol? akolki tam budeme sediet dvaja? a pozerat von oknom na bytovku a chrbtom ku vchodu, nikdy. moja otazka znela, preto tak, lebo niekto vravel, ze do 14dni s ada vratit, ak nahodou si to rozmyslim, ale uz mam vsetko zistene, dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?