O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stavba pomocou živnostníkov - skúsenosti , rady
ahojte, najskor sme zvazovali stavbu montovaneho domčeka, avšak zmenili sme nazor po riadnom preštu…
michaelita999
Pred 10 rokmi
1
Tapeta za kuchynskou linkou
ahojte, máte niekto za linkou namiesto kachličiek tapetu? Našla som takú, ktorá je zalaminovaná, te…
eduardgein
Pred 10 rokmi
2
Flaky od Kavy
Zdravim, poprosim pomoc, tipy... pan manzel nam olial davnejsie stenu kavou (2 rozne), jedno obv…
eeffka
Pred 10 rokmi
7
Akú klímu vybrať?
Zdravím, viete mi poradiť s klímou? Dnes ich je na trhu toľko, že sa ťažko vyznať. Našiel som si…
duecento
Pred 8 rokmi
28
Posuvne sklenen dvere uzamkatelne z oboch stran (nie puzdrove)
dobry den, naplanovali sme si v dome niekolko sklenených posuvnych dveri ale nejak sme pozabudli ze…
marinak53
Pred 10 rokmi
3
Umiestnenie drezu a napojenie
Ludkovia, potrebujem vediet ci sa instalacia drezu a baterie moze posuvat (cca o 50 cm) alebo musi …
domaro
Pred 10 rokmi
5
Vysporiadanie pozemkov - ako na to?
Nastala taka situacia... Pozemok sa sklada z viacerych parcel, nic neobvykle Na listoch vlastnict…
y2k
Pred 10 rokmi
10
Ako odstrániť po malovke farbu z okien?
Dobrý deň, nemáte nejaký dobrý tip ako odstrániť po malovke farbu z okien (parapety/rámy okien)? …
andrejh0
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Stranka: stavajlacno.sk a plechovegaraze.net - nikdy viac
Len chcem upozornit na tuto firmu, ...... zla skusenost...., aby ste sa vyvarovali...ak budete zhan…
barbora32
Pred 10 rokmi
1
Poradite mi ktorý matrac je lepší?
ahojte idem si po radu,nemam nejake skusenosti s penovými matracami nakolko sme maly doteraz pružin…
majki555
Pred 10 rokmi
3
Prerobenie 2izboveho bytu cena?
Ahojte,mame v plane prerobit nakomplet 2 izbovy byt 80m2,ajs vymenou okien za plastove,3 okna plus …
manilla
Pred 10 rokmi
5
Komunálna poisťovňa
Ahojte - hľadám niekoho kto sa vyzná do produktov Komunálnej poisťovne-potreboval by som pá prepočt…
gangstro
Pred 10 rokmi
1
Väčší stavebný otvor na dvere
Idem si sem po radu. Dali sme si postaviť hrubú stavbu rodinného domu, avšak sme ani nepredpokladal…
2v1
Pred 9 rokmi
11
Kto ma sedacku z MERCURY MARKET??
Ahojte. Mate niekto sedacku z Mercury Market? ake mate skusenosti? dakujem za info
eeffka
Pred 10 rokmi
10
Hypoteka pre mladych v TB a ako je to s tými 3% ?
Zdravím, chcel by som sa opýtať ako je to reálne v TB s HU pre mladých? Mne ponúkli 70 000€ úrok …
andreah25
Pred 10 rokmi
5
Zhanam doklady kvoli dani z bytu
ahojte vedel by niekto poskytnut doklady na kupu plastovych okien kuchynskej linky a nejake dalsie …
feri0304
Pred 10 rokmi
9
Ziadost o stavebne povolenie v PK
Ahojte, chcem sa spytat, ci podaval niekto na stavebny urad v PK ziadost o stavebne povolenie a ma …
pksoo
Pred 10 rokmi
4
Murovany dom za cenu montovaneho
Niektori ludia na diskusiach pisu, ze nie je montovany dom lacnejsi ako murovany. Mate niekto skuse…
jan45
Pred 10 rokmi
3
Ako sa zbaviť mravcov?
Po prerábke kuchyne sme sa nevedeli zbaviť mravcov, v drogérii som kúpila kriedu na mravcov, za pár…
danaracko
Pred 3 rokmi
21
Roletka do kuchyne
Prosím vás aké máte skúsenosti s týmito roletkami ? Sú v poriadku aj po dlhšom čase používania ? Da…
sakura77
Pred 10 rokmi
3
Bungalov s galeriou
Prosím Vás nepozná niekto nejaký vzorový projekt rodinného domu kde obyvačka, kuchyňa, kupelna, wc …
miska780
Pred 10 rokmi
10
Rekonštrukcia tehlového bytu
Dobrý deň, nedávno som kúpila starý tehlový byt, ktorý potrebuje komplet rekonštrukciu. Nakoľko som…
lulu199
Pred 10 rokmi
3
Oplatí sa zobrať pôžička v takomto prípade?
Ahojte, veľmi sa nevyznám v týchto bankových veciach. Rozmýšľam nad tým, že by som si chcel v blíz…
tatiana1978
Pred 10 rokmi
10
Zemina vhodna na vyrovnanie terenu
Ahojte, ponukam zeminu vhodnu na vyrovnanie terenu. Miesto vyskytu je Dubravka.
darthez
Pred 10 rokmi
4
Bateriový filter vody
ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto filter na úpravu pitnej vody, ktorý sa montuje n a batériu …
mija51
Pred 10 rokmi
1
Zateplenie stavby (porotherm profi 44Ti)
ahoj, chcem sa opýtať pri zaplenení na vhodnú hrúbku minerálnej vlny pri porotherm profi 44Ti, vzľa…
emgevan
Pred 10 rokmi
2
Trampolina marimex vs. olpran
Ideme kupovat trampolinu a neviem comu sa mam vyvarovat.ma niekto trampolinu marimex alebo olpran.o…
silviu
Pred 10 rokmi
2
Čo spraviť skôr- natiahnuť farbu na sokel alebo spraviť zámkovú dlažbu okolo domu?
Ahojte, prosím poraďte, čo je lepšia alternatíva...čo ste robili vy ako prvé? ;-) Dá sa vôbec nati…
richard71
Pred 10 rokmi
2
Ideme kupovat plyn. kondenzačný kotol,poradte značku ,prípadne prebiehajuce akcie
rod.dom ,tehla 50cm,55ročny,okna vymenene,nezatepleny,pivnice-prizemie -podkrovie
sysell
Pred 10 rokmi
6
Stavebné povolenie - možný problém..?
Dobrý deň..Odpoveď na môj problém som zatial tu ani nikde inde nenašiel, tak sa Vás chcem opýtať.. …
spiderhst
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2389
2390
2391
2392
2393
…