O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúpeľňový nábytok - kde kúpiť dobrý za rozumnú cenu?
ahojte, chcem sa opýtať odkiaľ máte kúpeľňový nábytok.... nechcem nič drahé, ale zasa aby to vydrža…
fajtka
Pred 10 rokmi
3
Fasádna omietka Greinplast
Má niekto skúsenosti s fasádnou omietkou Greinplast?
falco2007
Pred 10 rokmi
1
Darujte prosím detskému domovu pre vás možno nepotrebné veci
V mene Detského domova Škovránok Hnúšťa, by som Vás chcela poprosiť o darovanie vecičiek, ktoré u v…
vivien05
Pred 10 rokmi
1
Močovina v studni
Švagor má na pozemku studňu s úžitkovou vodou. Sused asi 3 m od studne uložil do zeme betonové skru…
jano2007
Pred 10 rokmi
7
Akú vápenno-cementovú omietku na YTONG - ručné omietanie
Zdravím, ktorá vápenno-cementová omietka pre ručné spracovanie je vhodná na YTONG pri priamom na…
lukaskadlicek
Pred 10 rokmi
9
Kolko cm zateplenie do podlahy?
Ahojte ludkovia, potrebovala by som radu. kolko davate cm zateplenie do podlahy? mi mame v projekte…
peto99
Pred 10 rokmi
7
Plot z vtáčieho zobu
Uvažujem na vysadení živého plotu caa 9m z vtáčieho zobu. Ale neviem si predstaviť aký je medzi nim…
aflou
Pred 10 rokmi
6
Zatieňujeme balkón
Ahojte, dobrý deň. Asi pred 3mi týždňami som opäť dostala jeden z mojich neskutočných nápadov, ž…
maria123
Pred 10 rokmi
16
sponzor fóra
Kto mi pomôže so zábradlím na terase
Ahoj, potrebujem pomoc. Mám terasu bez zábradlia. Chcem si dať pozvárať. Rozmery a moju predstavu d…
nefertiti7
Pred 10 rokmi
6
Bungalov - váš názor?
Prosím vás o názor na tento projekt. Vonkajšie rozmery 14,8x11,8m. Všetky izby majú rozmery cca 4…
adelaidina
Pred 10 rokmi
19
Zateplenie sokla, styrodurom, prepojenie s kvadrou ytong
Prosím Vás o radu. Chlapi čo nám robili základy + platňu, šalovali platňu styrodurom. Nalepili 8 c…
alfa5
Pred 10 rokmi
4
Zateplenie sokla, styrodurom, prepojenie s kvadrou ytong
Prosím Vás o radu. Chlapi čo nám robili základy + platňu, šalovali platňu styrodurom. Nalepili 8 c…
antonmesaros
Pred 10 rokmi
3
Domáce praženie kávy
Ahojte kávičkári ,máte radi kávu a skúsili ste ju doma pražiť .viete že pokial si upražíte vlastnú …
rrr1970
Pred 10 rokmi
1
Šachtový poklop na žumpu
Ahojte. Potreboval by som poradiť ohľadom šachtového poklopu na žumpu. Chcel by som do záhrady pevn…
richard71
Pred 10 rokmi
2
Architekt a projektant 2v1
Prosím, vie niekto odporučiť dobrého projektanta/architekta rodinných domov z okolia Senca za priem…
barborka0212
Pred 10 rokmi
15
Rezenie otvorov
Dobrý deň. Viete o niekom, kto by mi vyrezal otvory na dvere v RD?
iukas
Pred 10 rokmi
2
Má niekto nižšiu splátku?
Ahojte, ideme brať Hypotéku pre mladých s postupným financovaním, na 30 rokov, 49 990 eur. Prvýc…
portianko
Pred 10 rokmi
3
Problém so včelami
Ahojte, máme problém so včelami. Minulý rok sme kupili chatu, ktorú sme si prerobili z vnútra. Pod …
macho_1
Pred 10 rokmi
8
Je potrebné stavebné povolenie na garáž a bazén?
Ahojte,viete mi prosim poradit? chceme si postavit garaz,bez jamy,treba k tomu stavebne povolenie? …
draik
Pred 10 rokmi
4
Vykopove prace
Hladame nejakeho sikovneho bagristu na urovnanie terenu a vykopanie zakladov najlepsie z presova p…
dorwin
Pred 10 rokmi
8
Myčka...
Strecháči mám otázku, napĺňate umývačku tak ako je v návode že všetko pekne nariadkované alebo ju p…
evikuke
Pred 10 rokmi
1
2
45
Vklad záložného práva na rozostavanú stavbu - pivnice nie sú v stavebnom povolení ani v projekte
Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať či ma niekto skúsenosť s vkladom záložného práva na rozostav…
draik
Pred 10 rokmi
5
Hľadám dobrého obkladača rezanej tehly do bytu v okolí Piešťan.
Ahojte. Máme zakúpené tehlové pásiky, ktorými by sme chceli obložiť+špárovať v byte 2 steny od vr…
juraj71
Pred 10 rokmi
2
O čo všetko sa zaujímať pred kúpou staršieho domu?
Ahojte, v sobotu sa ideme pozrieť na starší dom /z roku 1970/, ktorý by sme radi s priateľom kúpi…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
18
Dispozičné riešenie domu podľa svetových strán
Chcela by som sa opýtať aké by malo byť dispozičné riešenie domu podľa svetových strán, aby sme vyu…
jjaska
Pred 10 rokmi
4
Sprchove dvere 120 do niky posuvne
Prosim poradte posuvne dvere sirka 120 cm, posuvne. Ake su dobre, povrchova uprava, tesnenie. Dakuj…
janniik
Pred 10 rokmi
5
Odmietnutie kupujuceho cez RK
Dobry den,chcela by som sa spytat,ci je mozne odmietnut vazneho kupca na byt cez RK.S RK sme dohodn…
martuska75
Pred 10 rokmi
6
Názor na individuálny projekt
Ahojte, vytvorili sme si s manželkou takýto projekt. Ak máte nejaké postrehy ako ho vylepšiť, píšt…
leonardom
Pred 10 rokmi
6
Aky kotol? Kondenzak alebo nekondenzak ?
Ahojte, riesim aktivne vykurovanie v byte, ktory som kupil. Je to byt na 2 a najvyssom poschodi.…
philos
Pred 10 rokmi
25
Dá sa zmestit malá umývačka pod umývadlo?
Čisto teoreticky...kuchyňa sa ešte len plánuje. Umývačku by sme chceli takú malú /stolovú..ale vsta…
sissik
Pred 10 rokmi
18
1
2
…
2388
2389
2390
2391
2392
…