O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Záhradný domček ako súčasť betónového plotu, áno či nie?
Dobrý deň. Pripravujem výstavbu záhradného domu, murovaného z tehál, s prístreškom pre drevo (zele…
janulikk
Pred 9 rokmi
7
Nekalené sklo do kuchyni, 4mm
Máte niekto skúsenosti s nekaleným sklom do kuchyni 4mm? Budeme mať indukčnú dosku. Je dobré také s…
kikushik13
Pred 10 rokmi
16
Ake doklady su potrebne pre sudneho znalca pre vyhotovenie znaleckeho posudku?
Vazeni, Ake doklady su potrebne pre sudneho znalca pre vyhotovenie znaleckeho posudku? Jedna …
iukas
Pred 10 rokmi
2
Obytné podkrovie v starom dome
Zdravím, máme záujem kúpiť dom z roku 1959, včera sme tam boli pozrieť s nejakou stavebnou firmou …
ramzo
Pred 10 rokmi
3
Návrh záhrady na Orave
Plánujem si dať urobiť projekt, len neviem či si mám potom realizáciu zadať firme ako celok alebo s…
dlma
Pred 10 rokmi
1
Kuchynska zastena
Ahojte strechacky, Prosím Vas akú zástenu by ste mi poradili k bielej lesklej kuchynskej linke s d…
marinak53
Pred 10 rokmi
3
Akú farbu použiť na záhradné dekorácie..?
Chcela by som sa opýtať aká farba je najvhodnejšia na farbenie napr. pneumatík na okrasu ako naprík…
simkapalinkova
Pred 10 rokmi
1
Ako vyriešiť okná v obývačke?
Ahojte,budem vďačná za každý postreh,alebo radu. Nechať ich predelené stenou,či urobiť súvislý pres…
richard71
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
NET OKNÁ..mate niekto skusenosti??? :)
Hladam nikeoho , kto ma akukolvek skusenost s firmou NETOKNÁ....poslali nam cenovu ponuku a rozhodu…
mari148
Pred 10 rokmi
3
Realna foto dveri
Dobry den chcel by som sa opytat ci tu nema nieko dvere vo farbe dub snežný alebo ceder forte...chc…
fugas20
Pred 10 rokmi
1
Da sa zvacsit vyklenok sirky 132 cm na 150 cm (nosna stena, ide o panel. byt, najvyssie poschodie) ?
Da sa to iba na ohlasku o prerabke , ked to statik samozrejme odobri, alebo musim mat stav. povolen…
manilla
Pred 10 rokmi
2
Sused má z môjho stĺpu ťahanú elektriku
"Zlý" sused má z môjho stĺpu ťahanú elektriku , nemá odo mňa žiadne povolenia. Ako sa mám tejto prí…
petersd
Pred 2 rokmi
25
Ake cerpadlo do precerpavacej stanice (tlakovej kanalizacie)?
Ahoj Strechaci, potrebujem radu od niekoho kto sa aspon troska vyzna do kanalizacie. Kedze potre…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Na kuch.stôl MDF doska, alebo prírodná dyha ?
co je lepsie/krajšie ? Netuším vobec a je to internetový obchod ...
marinak53
Pred 10 rokmi
6
Akú hrúbku izolácie majú termo dvere?
Zdravím strechári. Viete mi poradiť od akej hrúbky izolácie sa nazývajú dvere "termo dvere".? Sú …
briasr
Pred 7 rokmi
18
Mechanická metla na zámkovú dlažbu
Máme vyložených cca 200m2 zámkovou dlažbou. Kedže na dvorme máme veľký orech, z ktorého stále niečo…
erika789
Pred 10 rokmi
3
Co si ziadat od majitelov za zriadenie cesty cez moj pozemok
Dobry den, mam otazku na vas, snad ze mi aj v tomto poradite :) Mozem si ziadat od majitelov …
adrianp
Pred 10 rokmi
28
Strojcek na omietku
Dobry den, viete mi prosim poradit ako najlepsie pouzit odfoteny strojcek na omietky? Hustota omiet…
jan45
Pred 10 rokmi
4
Ako vymaľovať obývaciu izbu,krb a kuchyňu
Ahojte dievčatá. Neviem si už rady ,fantázia tiež nefunguje. Má niektorá fialovú stenu v obývačke? …
sheenka
Pred 10 rokmi
1
PH vody do trubiek podlahoveho kurenia
Moze zle PH vody v trubkach podlahoveho vykurovania vadit kondenzacnemu kotlu, extremne ho zanasat …
jan45
Pred 10 rokmi
9
Stara velka truhlica
ahojte,zhanam staru velku truhlicu ,nevadi ak je znicena ,aj tak si ju chcem prerobit podla seba, a…
morandia
Pred 10 rokmi
9
Je potrebné stavebné povolenie na betonovu terasu - 38m2
ahojte, prosim vas, potrebovala by som poradit ako postupovat pri betonovej terase o velkosti cca 3…
dusantt
Pred 7 rokmi
16
Zateplenie keramického stropu na chodbe
Potreboval by som poradiť, ako zatepliť keramický strop. V dome je prístavba ( chodba a špajza) z p…
marekpuskar
Pred 10 rokmi
8
Bungalov dispozícia
Ahojte, skúste sa pozrieť na tento dom, privítam všetky pripomienky na zmeny. Ďakujem za všetky rad…
bozsky_kaja
Pred 10 rokmi
10
Ako spojit beton terasy s domom?
Ahojte. idem betonovat terasu cca 5 x 4m. dom je do L-ka, cize terasa jemne vytrca z vnutra L-ka. p…
amand
Pred 10 rokmi
5
Predaj domu z hypotékou a kúpa nového na hypotéku dá sa to?
Dobrý deň. Pred 3 rokmi sme kúpili dom na hypotéku začali sme rekonštrukciu dolné poschodie bolo h…
peta_petruska
Pred 10 rokmi
3
Murár Ba, zarobenie praskliny
Hladam murara na zarobenie praskliny v byte. Je to praca podla mna tak na par hodin, neviem ci niek…
rhea1
Pred 10 rokmi
4
Odhad ceny bytu, ktorý zakladáme banke-Čadca
Neviete kde by som zohnala odhadcu na byt? Banka požaduje k hypotéke vyjadrenie od súdneho znalca. …
frenkiss
Pred 7 rokmi
11
Statik z Levíc
Hľadám skúseného a hlavne osvedčeného statika z Levíc. Ďakujem
mitka99
Pred 10 rokmi
1
Skladba okapoveho chodnika
Chystam sa robit okolo domu okapovy chodnik, maju predstavu ako ho urobit som nacrtol v prilozenom …
gashtaan
Pred 10 rokmi
1
2
48
1
2
…
2387
2388
2389
2390