Bungalov dispozícia

Ahojte, skúste sa pozrieť na tento dom, privítam všetky pripomienky na zmeny. Ďakujem za všetky rady. Ešte dodávam, že slnko bude vychádzať z prednej časti domu, cez obed bude svietiť z tej strany, ako je kuchynská linka a pri západe na zadnú časť domu. Ďakujem.
Odpovedať
pre mna uplne idealny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@toma111 @babulina moc toho asi o dispozíčnom riešení, čistej a špinavej prevádzke a osvetlení neviete, k ideálnemu to má veľmi ďaleko. Dokonca si myslím, že je horšie riešený ako mnohé amatérske návrhy, ktoré tu predkladajú.
Odpovedať
@toma111 cize vchod na +-severe = deti brutalne depresivne tmave izby... navyse do kuchyne to je cez "cely barak" (treba ratat s nakupmi), vana len pre rodicov, aj ked vana je dobra v 90% pripadov pre deti... no jo, ale ked taky chce, nech si taky postavi.
Odpovedať
@toma111 Já nevím, ale oproti předešlým pisatelům se mi domek docela líbí. Určitě mu něco chybí, ale u domečku této velikosti prostě nemůže být vše dokonalé. A k připomínkám: špinavá zona je podle mě zádveří - to je oddělené - nechápu výtku @jan45 - vchod a tudíž i DP jsou podle toho, co pisatel píše, na východ - není to ideální, ale ani tragické. - do kuchyně to při velikosti domu "tak" daleko není - s vanou je to pravda, asi prohodit - v rodič. koupelně sprchu, v druhé vanu Jinak se mi líbí, že i v domečku této velikosti je spíž a techn. místnost.
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mna neprijatelne riesenie vstup do spalne z obyvacky. Panelak. Oddychujucemu,choremu clenovi rodiny moze vadit hluk tv, varenie, frmol okolo terasy...
Odpovedať
Profilova fotka
@toma111 Napriek tomu, že tento typ domu až tak veľmi neobľubujem, mne sa zdá byť dispozične účelný. Nad čím som sa pozastavil: rodičia majú vaňu, zvyšok domu nie...(?) ]-( A prečo ja osobne neobľubujem takto riešený dom...? Ja by som uprednostnil také riešenie, kde denná obývacia zóna (tzv. obývačko-kuchyňa) sa tiahne naprieč celým domom. V tomto prípade by to bolo z východu cez juh až na západ. Preto by som si ja tento domček pre seba asi nevybral. Ale keďže nepoznám podmienky Vašej parcely, toto nekritizujem. Myslím si, že @jan45 bol v tomto prípade až veľmi prísny. ;-) A že je vstup do spálne z obývačky, to nekomentujem - lebo nepoznám štruktúru Vašej rodiny...
Odpovedať
Profilova fotka
@aneri53 vysvetlím: áno, vstup je začiatok špinavej zóny, ale do obývačky a kuchyne chodia min. návštevy obuté, ale prichádza návšteva, vychádza zo zádveria do chodby a z kúpelne vychádza dcéra v lepšom prípade v negližé.
Odpovedať
@jan45 Ďakujem za postrehy. Ján vedel by si mi spraviť náčrt, ako by si to poriešil ty? Budem veľmi vďačný. Ďakujem.
Odpovedať
@toma111 situacku pozemku by to chcelo so svetovymi stranami a musi to byt len bungalov?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?