Ako vyriešiť okná v obývačke?

Profilova fotka
Ahojte,budem vďačná za každý postreh,alebo radu. Nechať ich predelené stenou,či urobiť súvislý presklenný výhľad na terasu? Raďte :)
Odpovedať
Možno jedno veľké, inak mňa skôr vyrušuje to okno z pracovne. Nepáči sa mi jeho rozmer :-). Nepýtaj sa prečo. Neviem, jednoducho nepáči. Architekt by sa mal pohrať asi ešte raz so všetkými oknami na danej strane domu. Poznámka k sporáku. Máš predstavu ako zložito budeš odsávať výpary? Ja by som dal sporák niekde k obvodovej stene. Inak dispozícia prízemia je rozumná až na tú obrovskú kotolňu. Čo v nej bude jadrový reaktor?
Odpovedať
K tomu domu sa mi hodi asi viac predelene ako to je, inak isto chches take nieco, ta strecha je dost zlozita, vyzera to ako nejaka chata, nepaci sa mi to vobec.

pripad001 velka kotolna?? vsak tam moze byt pracka, susiaren, sklad bordla, vysavac a pod, cim vacsia tym lespie.


Odpovedať
Profilova fotka
mne osobne sa paci tak ako to je. t.j. predelene stenou.. aspon k stylu domu sa mi to tak viac hodi.. strecha je komplikovana podla mna zbytocne, hlavne tie "striesky" z pravej strany - nemaju vyznam..len sa komplikuje strecha a clonia do uz aj tak malych okien..to je dalsia vec co mi vadi, to okno v pracovni.. ak take male radsej ziadne okno , beztak miestnost 10m2 nemusi mat dve okna...mozno zvacsit kupelku na ukor kotolne, ale mozno velka kotolna je zamer...ale ta strecha...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?