O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Omietky Andrzej Bobak
Zdravím... jedna partia poliakov mi narychlo odmietla omietky.. tak teraz na rychlo hlaqdam inu fir…
retepp
Pred 7 rokmi
9
Izolacia tehloveho domu s pivnicou
Pekný deň prajem. S manželkou uvažujeme nad kúpou jedného domu. Som len laik. Je to stavba zo zač…
kyblicek
Pred 10 rokmi
5
Izolacia pod obvodove mury
Ahojte Strechaci, Potreboval by som poradit aky izolaciu a nater mam pouzit pod obvodove mury , ci…
484marek
Pred 10 rokmi
3
Kremicity piesok na skarovanie betonovej vonkajsej dlazby
Ahojte, kde v Kosiciach alebo v okoli kupim kremicity piesok na skarovanie betonovej dlazby?
catscan
Pred 7 rokmi
1
2
56
Napojenie na kanalizáciu
Ahojte rád by som sa opýtal v ktorom mieste sa napája na kanalizáciu,ktorá je vedená v ceste? Je to…
tomstein
Pred 10 rokmi
3
Malovanie novostavby
Vie mi niekto poradit ohladom malovania novostavby, maliari co sme nasli chcu 1.5eur na m2 dva nate…
fugas20
Pred 9 rokmi
15
Drevina na mojom pozemku ( sused uzival moj pozemok z casti plotom viac ako 20 rokov )
Dobry den, chcel by som sa opytat.Sused uzival neopravnene moj pozemok z casti plotom viac ako 2…
adrianp
Pred 10 rokmi
31
Bungalov Maxim - foto a skúsenosti
Dobrý deň, má niekto postavený tento domček? Podelite sa o svoje foto a skusenosti?
momo0703
Pred 8 rokmi
19
sponzor fóra
Drevený obklad na fasádu - červený smrek
Ahojte, má niekto kontakty na dodávateľov vysušeného dreveného obkladu - červený smrek za rozumnú c…
vladimir_novotny
Pred 4 rokmi
12
Zmena elektrickej prípojky
Ahojte, poradte mi ako postupovat ohladom el. pripojky. Mame uz pravoplatne stavebne povolenie, hru…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Ako ulozit obklad?
Ahojte, poradite ako ulozit obklad v tejto kupelke? Mam uz navrhy ale nejako sa mi to stale nezda z…
rastislav88
Pred 9 rokmi
18
Plávajúca podlaha na pôvodné parkety
Dobrý deň, má tu niekto skúsenosť s pokládkou plávajúcej podlahy na pôvodné parkety? Aký je výsle…
mareksotak
Pred 10 rokmi
7
Dilema ako nakombinovať???
potrebujem radu,ja si to neviem predstaviť ako celok...podlaha by mala byť dub barbakan,kuchyna bie…
luck4
Pred 10 rokmi
12
Čistička
Mam taku hlupu otazku ale som zena :D chcem sa opytat ked mame cisticku nemozeme mat asi studnu vsa…
jan45
Pred 10 rokmi
3
Dvere značky DRE - ste s nimi spokojní ?
dali sme si urobiť cenovú ponuku, celkom nás zaujali ... máte ich aj Vy ? Sú OK ? Pozn. nemáme peni…
rybjar
Pred 10 rokmi
11
Nákup jedálenského stola a stoličiek cez internet - odporúčate ?
ahojte, chceme si objednať stôl a stoličky z tejto stránky : http://www.mt-nabytok.sk/calunena-jeda…
otvoroci2014
Pred 10 rokmi
2
Sadrové omietky od Poliakov
Zdravím Vás, prosím o telefonický kontakt na Poliakov ktorí robia sadrové omietky, s ktorými máte…
daisyly
Pred 10 rokmi
1
Napíšete mi prosím KONTAKT na Poliakov, ktorí robia dobré SADROVÉ OMIETKY?
Zdravím Vás, prosím každého, kto má dobré skúsenosti s Poliakmi, konkrétne so sadrovými omietkami- …
daisyly
Pred 10 rokmi
1
Polystyren pod poter
Neviem ci patri tato tema tu.Citam tu ze davate polystyren pod potery aj 20 cm,my mame projektovane…
cucesino
Pred 6 rokmi
1
2
44
Vodovodna bateria Slovarm
pekny den, potrebovala by som poradiť, našla som na internete slovensku firmu z Myjavy, ktorá ponuk…
rastikovaadka
Pred 10 rokmi
8
Riesenie baroveho pultu v kuchyni
Ahojte...ako ste riesili barovy pult v kuchyni? murovany, alebo kupeny spolu s linkou?
stolarjano
Pred 10 rokmi
3
Bungalov nas
Prosim vas o nazor na tento projekt :)
piskotka10
Pred 10 rokmi
10
Zníženie stropu, sadrokartón
Dobrý deň, Chcem znížiť strop do celého bytu, ktorý práve rekonštruujem. Treba kvôli profilom na…
alexart
Pred 10 rokmi
6
Fľaky na sadrokartonovom strope
Dobrý deň. Nasťahovali sme sa do bytu. Je prerobený. Bývame tu už asi 9 mesiacov a teraz som si vši…
y2k
Pred 10 rokmi
16
POZOR NA STOLÁRA ŠTEFANA VRAŽIČA z TT
Dovoľujem si Vás vystríhať pred absolútnym fušerom Štefanom Vražičom, ktorý sa hrá na podnikateľa /…
monnne
Pred 10 rokmi
1
Je vretenova kosacka vhodna na prve kosenie?
Ahojte, chystam sa vysiat novy travnik. Dufam, ze este nie je neskoro, ale nie o tom som chcel.. …
stowasser
Pred 10 rokmi
19
Montaz klimatizacie
Hladam majstra na zapojenie klasickej inverterovej klimatizacie. Firmy sa tym zaoberajuce pytaju ta…
predajcaeco
Pred 10 rokmi
4
Zaklad pod krbovu vlozku
zdravim , Robili ste betonovy zaklad pod krbovu vlozku alebo ste ho postavili priamo na poter ?…
rikaskcz
Pred 10 rokmi
16
Mokrá podlaha v pivnici
Zdravím, na chate máme občas mokrú podlahu v pivnici. Nie tak mokrú, že chodíte po vode, ale je …
staronova
Pred 10 rokmi
5
Kde bývať. Dom či byt?
Ahojte, kde je podľa vás lepšie bývať. V rodinnom dome či byte? Taký domček so záhradou má svoje …
thodosy
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
83
1
2
…
2390
2391