Bungalov s galeriou

Profilova fotka
Prosím Vás nepozná niekto nejaký vzorový projekt rodinného domu kde obyvačka, kuchyňa, kupelna, wc a 2izby sú na prízemí a hore nad nimi je takzvaná galéria pre spálňu? Už som zúfala z toho hladania :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@eviiiku.18 to bude poznať málokto, bungalov nemá poschodie. Skúste hľadať " dom s podkrovím", "poschodový dom"
Odpovedať
Existujú také projekty napr. http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... je tam toho veľa : http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Treba si len vybrať, ktorý sa vám najviac vyhovuje :)
Odpovedať
A v googli nic? Mas aplikaciu v mobile houzz? Zadaj tam galery a ukaze ti fotky takych domov. Ale nie podorys.
Odpovedať
Profilova fotka
@matusovas Ako pozerám - tak pozerám...... - tú galériu má tuším len ten 4. bungalov... ;-) http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
@eviiiku.18 my stavame RD s galeriou. Nie je to bungalow,ale dole je presne to,co chcete,hore galeria,kupelka,satnik,dve spalne. Pozrite projekt "dom medzi arnikou" od archonu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne za pomoc. Idem si to cele pokukať a snaď sa k niečomu dopracujeme konečne :-)
Odpovedať
@eviiiku.18 videl som upraveny Linear324 (vygoogli) s plnohodnotnou galeriou. V zaklade ta vyvysenina je nieco ako 1/2 podlazia, ale domaci to upravili na galeriu, ale ta nebola ani spalna, skor naozaj galeria (=zbytocne miesto, pracovnicka)
Odpovedať
@leonardom ja viem, ale dá sa aj z ostatných s malou zmenou - napr. nezamuruje cast steny alebo neurobí strop nad obývackou... ;-)
Odpovedať
@eviiiku.18 DJS Architecture má také projekty domov http://www.djsarchitecture.sk/projekt... vyskúšaj pozrieť. Robia aj individuálne projekty na mieru, ak by ti nevyhovovalo nič z toho, čo ti ostatní poradili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?