O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Japonske dvere shoji
Dobry den, viete mi odporucit nejakeho stolara/firmu, ktory by vedela vyrobit japonske posuvne d…
zuzkabarinka
Pred 9 rokmi
1
Kamendo zakladov surne-PE,BN,PD,TO
Potrebujeme surnezohnat niekde kamene do zakladov.Nas"slubeny" kamen nedorazil,pokazila sa stiepack…
sidewinder
Pred 9 rokmi
3
Akú benzínovú kosačku?
Potrebujem sa rozhodnut a neviem uz podla coho. Aku znacku si mam vybrat? MTD? ALKO? DOLMAR? ST…
frantisekca
Pred 6 mesiacmi
1
2
...
...
6
7
200
Úprava pozemku...rozloženie.
Ahojte. Idem si k Vám po radu, či inšpiráciu .Chystáme sa upravovať pozemok za domom. Dvor je umies…
17juraj17
Pred 9 rokmi
5
Pozemok bez IS - IS v dosahu
Co to všetko obnása ??? Má niekto skúsenost.
ydn
Pred 9 rokmi
15
Drevena pracovna doska
vy co mate drevene pracovne dosky v kuchyni aka je udrzba?? uvazujem nad drevenou ale sa bojim udrz…
akvi
Pred 9 rokmi
5
Zateplenie podstrešia ÁNO/NIE
Ahojte. Sme v štádiu zateplovania. 15cm EPS je vylepený až po strešnú fóliu a ponedzi krokvy. Násle…
richard71
Pred 9 rokmi
6
Optim 100
Ahojte prosím Vás, kto má projekt Optim 100? Plánujeme tento projekt kúpiť. Ďakujem :-)
anena23
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Vzorkovnik Baumit Life?
Vyberam farbu na fasadu zo vzorkovnika Baumit Life. Zaujima ma (kedze je to len papierovy vzorkovni…
bruncak
Pred 9 rokmi
2
Projekt domu tak aby bol pasivny alebo aktivny
chceli by sme postavit pasivny alebo aktivny dom, viete mi poradit niekto projekt kt. by to splnal?…
snehovagula1
Pred 9 rokmi
5
ES, Ekonomicke stavby a ich reklama tu
Ahojte, neviete niekto preco im tu stale robia reklamu, ked su to podvodnici a vela ludi pre nich p…
kaktusik007
Pred 9 rokmi
2
Viete mi poradit sikovnych zivnostnikov na stavbu murovaneho domu v trstenej a okoli?
Hladam sikovnych a spolahlivych zivnostnikov ktori by dobre a za rozumnu cenu vedeli zhotovit hrubu…
medolu
Pred 9 rokmi
1
Fototapeta
ahoj, hľadám fototapetu na stenu za jedálenský stôl...chcela by som motív kvetu, resp. kvetov...nie…
susanne6
Pred 9 rokmi
16
Živý plot - vtáčí zob
Dobrý deň, chcem sa spýtať - práve sme zasadili vtáčí zob, dočítala som sa, že ho treba po zasaden…
tvorivachalupka
Pred 9 rokmi
1
Tatranský profil bielej farby
Dobry vecer... Mame altranok a chceme ho oblozit tatranskym profilom... Strop, aj steny ( vnutorne)…
dalikbalik
Pred 9 rokmi
8
Biela,sivá tapeta do obývačky
ahojte strecháči, chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o typ na nejakú peknú a zaujímavú bielu al…
romoles
Pred 9 rokmi
25
Odtokový žľab - zvuky
Ahojte. Mám menší problém. Mám odtokový žľab napojený na kanalzáciu podľa fotky, no teraz počujem…
steven1980
Pred 9 rokmi
11
2-sklo vs 3-sklo na JZ strane ??
Chcem sa informovat ci sa oplati dat na juhozapadnu stranu skor 2-sklo alebo 3-sklo. Ide o to ze c…
shia
Pred 9 rokmi
16
Ozvučenie terasy
Pozdravujem prerábame starší dom a plánujeme si novú terasu kde by som pri stavbe chcel zabezpečiť…
duzu
Pred 3 rokmi
15
Plynová bomba
Chcem sa spýtať koľko vydrží plynová bomba keď sa použije na kúrenie a ohrievač odoberá 0,3g/hod
michalmichalovic
Pred 4 týždnami
15
Stena pri oknách v paneláku-Kleber +sieťka ako na to?
zdravim chcem sa opytat na postup chcem dat na stenu kde je okno v panelaku( praskaju mi steny) kle…
dodok
Pred 9 rokmi
2
Stena pri oknách v paneláku-Kleber +sieťka ako na to?
zdravim chcem sa opytat na postup chcem dat na stenu kde je okno v panelaku( praskaju mi steny) kle…
nasuda23
Pred 9 rokmi
3
Šatna
Ahoj, snažila som sa spraviť si návrh šatne, ale bola by som rada za nejaké nápady, vylepšenia a ra…
alexej1
Pred 9 rokmi
15
Vyroba nabytku okolie piešťany
poradte šikovného stolára, kto vyrobí nabytok na mieru a podla predstav...potrebujem dorobit k obyv…
dalikbalik
Pred 9 rokmi
6
Kúpa izby od susedy
Dobry den.Potrebovali by sme poradiť.Chceme odkúpiť od susedy 1 izbu.My mame 2 izbový byt,je na prí…
hena8874
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
61
Hlinikove okna
Zdravim, ma niekto skusenosti s firmou Widos a montazou hlinikovych okien prostrednictvom tejto fir…
ivana721
Pred 6 rokmi
5
Nameraná elektrina vo vypnutej fáze v kábli
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť: V rodinnom dome máme rozvody elektriny robené 5 žilový…
megdesign
Pred 9 rokmi
14
Dat okna na murovane vanu hrubu stavbu pred alebo po zime?
Stavebnik mi odporucil dat okna az po zime, lebo vraj lepsie "vymrzne" beton... Ja osobne by som ra…
matessko2
Pred 9 rokmi
9
Styrodur do venca
Prosim o radu...robime veniec...zasalivali sme...ulozili armaturu...ako je dobre upevnovat styrodur…
blackomt
Pred 9 rokmi
18
Projekt na veľmi úzky pozemok
Dobrý deň Vzhľadom na úzky pozemok som sa rozhodol pre projekt na mieru tak vás poprosím o pripom…
tinuskaaaa
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2148
2149
2150
2151
2152
…