O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Koľko stojí prístavba 5x5m
Zdravím. - úplne štandardné materiály - pôvodný dom ma 19x6 - 5x5 je plánovaná prístavba, kde vz…
maribell
Pred 9 rokmi
4
Prunus fruticosa globosa
Prosim o odporucanie, kde zakupim kvalitne (zdrave)stromy "prunus fruticosa globosa"??? Moze byt aj…
kamilmiska
Pred 9 rokmi
1
Dispozicne upravy 3izb.prazak TYPY
Ahojte, riesim aktualne dispozicnu zmenu 3izb. bytu. Mam v plane izby ponechat pozicne ako su a do …
sidewinder
Pred 9 rokmi
4
Dovolené zaťaženie porfixu
dobrý deň, chcel by som sa opýtať či neviete koľko má porfix dovolené zaťaženie, chcel by som vymu…
pepo133
Pred 9 rokmi
5
Kovanie G-U na PSK (posuvne franc. okna)
Zdravim, ma niekto skusenosti s kovanim G-U na posuvno sklopnych francuzkych oknach ? Aka je kvalit…
pby
Pred 9 rokmi
1
Ako zakryt hydroizolaciu?
Ahojte. Pri robeni terasy sme nevedeli do akej vysky pride dlazba, tak sme kusok vynechali, ale vyn…
megdesign
Pred 9 rokmi
8
Obyčajná vrecovaná omietka alebo kýblovaná aj s farbou?
potrebujem poradiť, mám novostavbu zateplenú minerálnou vlnou a naklébrovanú. Môžem dať na to obyč…
richard71
Pred 9 rokmi
5
Požičanie traktora??? GA?
Prosím Vás, neviete mi niekoho dohodiť kto orie s traktorom? Potrebovala by som prejsť pozemok 25 x…
eeeeerika
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Oblozkove zarubne
dobry den, neviete mi niekto poradit niekoho, kto robi oblozkove zarubne v lepsej cene? v merkury n…
mimmi74
Pred 9 rokmi
1
2
41
Prístavba jednej izby poraďte
Prosím Vás poraďte mi ako pristavať jednu izbu. Mysleli sme k tej zadnej prístavbe nejako....Prikla…
tindzia
Pred 9 rokmi
1
2
36
Zla skúsenosť s predajňou TOP Kúpeľne Dolný Kubín
Chcem upozorniť na veľmi zlú skúsenosť pri reklamácií kúpeľňovej skrinky v predajni TOP kúpeľne, Do…
pedro001
Pred 9 rokmi
3
Kovové komponenty na hojdačku
Ahojte, chceli by sme pre dcérku doma vyrobiť drevený rám na hojdačku a potrebujeme k tomu približn…
viktor811
Pred 9 rokmi
2
Dobry elektrikar v Bratislave
Viete mi niekto odporucit dobreho elektrikara? Jedna sa o starsi, z casti podpivniceny s izbouv v p…
martin0579
Pred 9 rokmi
2
Tepelna izolacia prekladov zospodu
Dobry den, chcel by som sa spytat ci niekto neriesil zateplenie prekladov zospodu nie klasicky s …
pripad001
Pred 9 rokmi
4
Vyuzitie salaveho tepla zo strechy
Zdravim, vyuzil uz niekto salave teplo , ktrore vznika medzi skridlou a parozabranou? V podstate je…
rkorba
Pred 9 rokmi
7
Kompletná rekonštrukcia bytu, čím začať ?
Ahojte, kupujem starsi byt, pytajuci si kompletnu rekonstrukciu, (elektroinstalacia, jadro, okna, s…
denisa_hajdukova
Pred 1 rokom
11
Nosné pouze obvodové zdi
Mám naprojektován bungalov 15,7x8 metrů a vzhledem k tomu, že zakryt bude vazníky, není projektován…
r4d3k74
Pred 9 rokmi
6
Rekonštrukcia bytové jadra - pomoc
Zdravím chcem sa opýtať z akých hrubých porfixov ste robili bytové jadro / stena na ktorú ide kuchy…
flu5ky
Pred 9 rokmi
8
Prosim Vas nazor na podorys
Dakujem za pripomienky sirka pozemku 12,5-16,5m rozmery domu 8,3m*19m izba za obyvackou je Posil…
kolmart
Pred 9 rokmi
26
Murovaný záhradný domček - máte skúsenosti?
Dobrý deň, plánujeme postaviť záhradný domček. Zatiaľ sme rozhodnutý najviac za murovaný, ak by ste…
rkorba
Pred 6 rokmi
1
2
37
Hrudkovita zemina
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda by někdo neporadil jak upravit takovou zeminu na zaseti travni…
realistanr
Pred 9 rokmi
12
Ako správne vysadiť krušpán vždyzelený? ???
Ahojte akurat pri novostavbe upravujeme terén máme objednantu živý plot krušpán vždyzelený vysoký 2…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
3
Poraďte obývačku spojenú s kuchynou
Ahojte všetci, poraďte prosím ako zariadiť tuto obyvacko kuchyňu. Kuchyňa je hnedo biela, podlahy h…
martner
Pred 9 rokmi
14
Plastové okná fix spojené výstužou
Prosím vieme mi niekto poradiť firmu pre plastové okná, ktorá dokáže vyrobiť tri spojené okná ako j…
dodok
Pred 9 rokmi
3
Plastové okná fix spojené výstužou
Prosím vieme mi niekto poradiť firmu pre plastové okná, ktorá dokáže vyrobiť tri spojené okná ako j…
zuzana914
Pred 9 rokmi
1
Ako spojit koaxialne kable?
Chcem sa opytat, akym sposobom spojit/pripojit 6 koaxialnych kablov do externej anteny? tych 6 kabl…
technik007
Pred 8 rokmi
12
Projekt Greenvia Záhorska Bystrica - názory?
ahojte, je tu niekto kto uvazuje nad tymto projektom? paci sa mi lokalita, cena je + - taka ista ak…
stanka_stredna
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
28
29
844
Spevnenie svahu tvárnicami
Ahojte chcem sa len opytat ci mate skusenosti so svahovymi tvarnicami? Su vraj bezpecne a statick…
palobobo
Pred 9 rokmi
3
Drevene Hranoly na terasu
Dobry den, Chcel by som sa spytat ci mi neviete poradit firmu ktora pracuje s drevom. Potrebo…
staco
Pred 9 rokmi
4
Založenie prvej rady štiepanych tvarnic
Ahoj, ako odporučate založit prvu radu tvarnic,keď zaklad nie je uplne rovny. Vyrobca tvarnic odpor…
ma890
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
2146
2147
2148
2149
2150
…