O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kotol + Akumulačka
Ahojte mam taku dilemu.....planujem si robiť kurenie (určite to bude kotol na drevo lebo drevo m…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
13
Strecha na garáži
Staviam garáž a riešim dilemu ako urobiť ço najvýhodnejšie strechu.Steny budú z porfixu š.25 cm,roz…
kavar
Pred 9 rokmi
2
Pristavaná garáž sa nám odpája od domu, môžete mi poradiť, čo s tým a ideálne aj kvalitnú firmu
Potrebovala by som poradiť, kúpili sme dom s dodatočne pristavanou garážou, je tesne na dome, ale z…
laco17
Pred 9 rokmi
7
Aká je približná cena za prerobenie 3 izbového bytu?
Ahojte, zaujíma ma koľko cca mám rátať na prerábku 3 izbového bytu, 84 metrov štvor. viem, že sa c…
ameego
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
66
Ktoru indukcnu dosku na 230V?
Prosím o radu tých, kto už majú v paneláku pripojenú indukčnú varnú dosku na 230V, tak akú máte. Ch…
ivantausk
Pred 9 rokmi
10
Qualitas
Dobry den, chcem sa spytat ake mate skusenosti s firmou Qualitas(mozno predtym kvalitas) .dakujem
peta258
Pred 9 rokmi
3
Lokálna rekuperacia
Zdraviiiiim All. Chcel by som poprosit o radu.Rozhodujem sa pre rekuperáciu.A kedže som v štadiu p…
karmenocka
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Suche vz. mokre dtevo
Zdravim, chcem sa vas opytat ci je na krov a povalu lepsie mokre drevo alebo suche. Nakolko som cit…
marioff
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Bazén z Mountfieldu
zdravim.. chcem sa spytat mam objednany bazen z mountfield stym ze bude zapusteny do zeme... on bud…
jankogorduli
Pred 8 rokmi
11
Hunter závlaha.
Ahoj.Vie mi niekto poradiť e-shop alebo firmu, ktorá predáva komponenty Hunter na závlahu za dobrú …
mesiac1
Pred 9 rokmi
5
Zaves/Garniza v plafone
Dobry den, planujem v byte znizovat stropy (sadrokarton) a pri okne by som chcela osadit po cele…
adela10
Pred 9 rokmi
11
Kupoval niekto v merkury markete sprchový kút aqua mercado kora.?
Potreboval by som plancek ďakujem
juventinlukas
Pred 9 rokmi
1
Sokel starého domu - kamene, šutolina, piesok, drť
Ahojte, s babkou by sme chceli dať náš 60 ročný dom zvonku do poriadku. Viem, že je to tu miliónkr…
vigan
Pred 7 rokmi
3
Plisse sieťka alebo posuvná dverová sieťka?
aku mate skusenost s plysse sietkou na terasovych dverach? alebo si zvolit radsej posuvnu dverovu …
michaljur
Pred 1 rokom
1
2
36
Co so zatekajucou eternitovou strechov na pristavbe RD v Presove?
Ahojte, potrebujem poradit lebo uz neviem kam sa obratit. Na starsom RD v Presove mame pristavanu i…
qviksina
Pred 9 rokmi
10
Ako zapojit svetlo
Prosim o radu ako zapojit svetlo v kupelni :-) Neviem kam mam zapojit hnedy, modry a zlto-zeleny k…
madyyyyy
Pred 9 rokmi
7
Dobry projektat - Piestany a okolie
Zdravim, hladame skuseneho projektanta/architekta z okolia Piestan. Ide o realizaciu rodinneho dom…
plamen
Pred 9 rokmi
8
Vyhrievacie rohoze - par otazok
Chcem dat do kupelne vyhrievacie rohoze na miesta kde sa bude chodit a chcem mat v tom jasno... Pr…
osc
Pred 9 rokmi
9
Aku vstavanu ruru BOSCH vybrat,poradite?
Nasla som si Bosch HBN 539 E7 alebo HBN 532 E5 ma niekto skusenost s niektorou? A ako sa …
75
Pred 9 rokmi
1
Záložne zmluvy
Ahojte, mali ste niekto problem pri kupe novostavby s cakanim na zalozne zmluvy? My sme podpisali u…
31peto
Pred 9 rokmi
1
Izolácia dosky xps
Zdravím Vás, začínam so stavbou a napadla ma jedna taká vec. Chcel by som zaizolovať dosku s xps hr…
akarski
Pred 9 rokmi
17
Betonovy plot Biely Kostol
Zdravim, chceli by sme psotavit betonovy berierovy plot. Mate niekto skusenosti s touto firmou ht…
moriarty
Pred 9 rokmi
1
Hladám majstra po lepenie vinylovej podlahz y NZ ci KN
mozete mi poradit sikovneho majstra, kt. mi nalepi vinylovu podlahu v okoli Nových Zamkov ci Komarn…
lanugo
Pred 9 rokmi
1
Prirodna bridlica
Ahojte, Snazil som sa tu najst nieco viac o skusenostiach s prirodnou bridlicou, no nenasiel so…
cupboard
Pred 9 rokmi
3
Okrasny plot na kvetinky
Prosim, kde kupim nieco taketo? Alebo najlepsie si dat vyrobit? Potrebujeme 3m, a toto co som vide…
andy8182
Pred 9 rokmi
2
Francuzske okna J strana - plast vs hlinik
Zdravim, ideme objednavat okna a dvere do celeho domu a na J strane mame aj velke francuzske okno…
jolaus100
Pred 9 rokmi
1
Celorocne kvetinky do kvetinaca
Dobre rano, chcela by som sa spytat skusenejsich, ci by mi nevedeli poradit nejake pekne celorocne …
maria123
Pred 9 rokmi
4
Geotextilia na trativod?
Zdravím, je potrebné obalovat celý trativod geotextiliou??? Jedna sa o trativod na dazdovu vodu zo …
jan45
Pred 9 rokmi
2
Tehly wienerberg
Ahojte potrebujem sa poradit ohladne jednej veci staviame poschodovy dom s tehly porotherm prizemie…
janyke
Pred 9 rokmi
2
Dlazba,poter, dilatacia
Mam chodbu dlhu 8m (sirka 1,6m), cementovy poter, podlahove kurenie. Co sa tyka kurenia, tak je to …
slonikpo
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2144
2145
2146
2147
2148
…