O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Komin svojpomocne??
Vahame ci sa pustit svojpomocne do stavby komina...cca 6 metrov...obyc jednoprieduchovy...znacku es…
radoslavc
Pred 9 rokmi
7
Zahradne nastenne umyvadlo
Ahojte mate typy na nejake pekne jednoduche umyvadlo vonku? Nechcem take co su bezne v ponuke s gyc…
hoodn
Pred 9 rokmi
6
Pokladka dlazby s rozmerom 60x60
Ahojte chceli by sme polozit dlazbu 60x60 alebo az 80x80 rozmer a chcem sa opytat ci existuje nieco…
matrin1980
Pred 9 rokmi
8
Vikier/balkon pre miesto spojenia 2 striech
Zdravim dobri ludkovia potrebujem radu, je mozne spravit nieco ako balkon alebo vikier v mieste kde…
daadi
Pred 9 rokmi
3
Osvetlenie vonkajsieho podhladu
Ahojte mate niekto riesene vonkajsie podhlady bodovkami ako na obrazku, len nie take jasne :-) ako…
mirdzano1
Pred 5 rokmi
18
Kompozitné tyče ako náhrada oceľových
Poznate niekoho alebo mate vy skusenosti s kompozitnymi tycami ako nahradou za klasicke roxory pre …
sidewinder
Pred 2 rokmi
30
Pritavba podkrovia.
Ahoj. Chcel by som sa opytat respkt. vediet viac nazorov. byvame v v asi 30 rocnom dome o rozlohe a…
lemi7
Pred 9 rokmi
3
Garážová brána sekčná
Má niekto skúsenosti alebo zhotovenú garážovú bránu od firmy LaPorta?
sc4th
Pred 9 rokmi
10
sponzor fóra
Plastové okná - Piešťany a okolie
Dobrý deň prosím Vás poradte mi dobrú a SERIOZNU firmu na plastové okná........ Piešťany a okolie…
zuzik1701
Pred 9 rokmi
1
Aku farbu stien dat do obyvacky k svetlo sivej podlahe?
Prosim Vas poradte mi aku farbu stien mam zvolit k svetlosivej podlahe a k bielemu nabytku,ktory je…
trundzi
Pred 9 rokmi
23
Majstri na zámkovú dlažbu
Zdravím vás, viete mi niekto poradiť kvalitných majstrov čo robia zámkovú dlažbu okolo Trnavy? Pro…
edassade
Pred 9 rokmi
7
Fasáda
Zaujímal by ma názor odborníkov ,stavebníkov,ktorí majú skúsenosti z praxe s lepiacou a stierkovaco…
dodo64
Pred 9 rokmi
3
Top projekt
Ahojte~~ Mam rovinaty pozemok pravidelneho obdlznika 26,5 x 30m. (ta kratsia strana je rovnobezna s…
frezia11
Pred 9 rokmi
8
Daň z predaja nehnuteľnosti Zilina
Ahojte hľadám niekoho kto rekonštruovali dom alebo byt od februára 2013 do apríla 2016 potreboval b…
feri0304
Pred 9 rokmi
1
Daň z predaja nehnuteľnosti ideálne reálne skusenosti
Ahojte má tu niekto skúsenosti s danou z predaja nehnuteľnosti? Skúsenosti postrehy sú všetky vítan…
peta_petruska
Pred 9 rokmi
13
Kde mozem zohnat takyto digestor?
Prosim vas nevie nahodou niekto, kde sa da kupit takyto digestor? Alebo jedine vyrobit namieru?
stolverka
Pred 9 rokmi
7
Dlažba sigaro crema
Kupili sme ju v merkury v prešove no chyblo nám, a pre merkury sa prestala vyrábať neviete mi porad…
angie099
Pred 9 rokmi
1
Doklady z rekonštrukcie bytu
Ahojte zháňam doklady z rekonštrukcie 3 izboveho bytu. Kto má a nepotrebuje alebo nebude potrebovať…
feri0304
Pred 9 rokmi
1
Daň z predaja nehnuteľnosti skúsenosti a doklady
Ahojte je tu niekto kto riešil daň z predaja nehnuteľnosti? Teda nehnuteľnosť vlastnil menej ako 5 …
feri0304
Pred 9 rokmi
1
Zaklady s doskou spolu alebo zvlášť
Ahojte, podkrovný rod. dom s polozapusteným suterénom , zalievať základové pásy spolu s doskou (10…
tino2
Pred 9 rokmi
15
Zahradny domcek k plotu
Zdravim. Neviem ci sa tu nieco podobne uz riesilo, ale mam otazku. Chceme postavit zahradny domcek…
qwerty81
Pred 9 rokmi
14
Skúsenosti s bývaním - Teplička nad Váhom
ahojte, už raz ste mi fajn poradili, tak skúsim znovu :) Býva niekto v Tepličke nad Váhom ... ako …
ssttss
Pred 5 rokmi
19
Polystyren DCD IDEAL 70F
ahojte nemate skusenosti s tymto druhom ppolyestyrenu? je tam dobra cena aj parametre su velmi podo…
andiablo
Pred 9 rokmi
8
Sablona pre spoj pracovnej dosky
Ahojte, nemate niekto pozicat alebo prenajat za rozumnu cenu sablonu pre spoj pracovnej dosky? Moc …
richard71
Pred 9 rokmi
3
Hmyz v podkroví?
Teraz som višiel do podkrovia a bolo tam plno takýchto zverov. Nevieto čo to je? Otvoril som strešn…
hoodn
Pred 9 rokmi
6
Maľovanie SDK - šmuhy
Ahojte. Maľujeme SDK strop na bielo. Farba HET Klasik - vysoko biela. Valčeky určené na SDK. Pen…
zumicka
Pred 7 rokmi
1
2
33
OSB doska a jej vlastnosti.
Ahojte.Skladba stropu: osb doska penetrácia,sieťka,omietka- celé zle,odpadol a odulo omietku. Pokus…
spidermanko
Pred 9 rokmi
4
Elektromagneticke zamky
zdravim ludkovia a stavebnici momentalne sa zaoberam otazkou menenia zamku klasickeho na elektro…
nikula1984
Pred 9 rokmi
5
Prerazene odtokove potrubie
Dobry den, pri kopani kanalizacnej pripojky sa nam stalo ze sme prerazili plastove odtokove potr…
keslak
Pred 9 rokmi
6
Kotol + Akumulačka
Ahojte mam taku dilemu.....planujem si robiť kurenie (určite to bude kotol na drevo lebo drevo m…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
13
1
2
…
2143
2144
2145
2146
2147
…