Prerazene odtokove potrubie

Dobry den, pri kopani kanalizacnej pripojky sa nam stalo ze sme prerazili plastove odtokove potrubie do zumpy, a neviem co s tym teraz robit ci treba vymenit cele potrubie alebo len cast. Chcel by som na opravu zavolat firmu len neviem s akou cenou by som mal pocitat.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez sme toto riešili. Prisiel vodar,poškodené časti urezal a cez kolená nadpojil. Nic náročné ani časovo ani finančne, len tie nervy keď sa to stalo...
Odpovedať
@rado73 zatial to odkopte tak, aby vzniklo miesto na manipulaciu, podla poskodenia zvazte okamzitu provizornu opravu napr kusom ohnuteho plechu a zaizolovanim vulkanizacnou paskou, aby ste mohli v dome fungovat dalej. Ak mate blizko obi, alebo merkury market, tak tam zozeniete kus rury a dve spojky aj dnes.
Odpovedať
Kúpiť kanalizačnú presuvku, namerať podla presuvky, vyrezať poškodenú časť a vsunúť presuvku a máš to, nič zložité.
Odpovedať
Profilova fotka
Úplne jednoducho. Odkopte poškodený odpad.Očistite.Odrežte kus novej rúry (primerane dlhý ) väčšinou stačí 20-30 cm rovnakého priemeru ,ako je prerazená odpadová rúra .Potom ten(nový kus , záplatu) rúry prerežte pozdĺžne. Roztiahnite a navlečte na poškodenú časť.Predtým všetky styčné časti natrieť lepidlom napr. chemoprén. Ak si to urobíte sám tak cena je asi cena toho chemoprénu. Ak si to neviete predstaviť je to podobne ,ako zalepiť defekt na duši od bicykla..
Odpovedať
@radomir_svk tak ako hovoris s tym ze ked sa to bude vyrezavat tak nato treba davat pozor aby do bolo naozaj presne...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?