Garážová brána sekčná

Profilova fotka
Má niekto skúsenosti alebo zhotovenú garážovú bránu od firmy LaPorta?
Odpovedať
@edassade Tiez som ich pozeral, neskor som ale robil prieskum a v podstate je jedno aku kupis, pozeral som hormalny, pematy, noname, vsetko vpodstate to iste, mozno dakde plastovo voditko na koliesku ikna je to jedno. Nic co by stalo za pripaltok radovo 100ky eur, kedy 50-100€ za branu poviem dok inak nie. Nakoniec som zobral noname brany pod. 500e za kus bez pohonu, nahodil, nemam probnlem.
Odpovedať
Gratulujem k vyhodnej kupe sysell. Uprimne nech brana sluzi tak ako po dlhe roky. Ale dovolim si nesuhlasit, nevravim ze si mas kupit to najdrahsie na trhu, ale na kvalite zalezi, hlavne ked to ma bezproblemov fungovat a nemat s tym starost.
Odpovedať
@sc4th pouc ma a povedz co maju znackove lespie, fakt to myslim uprimne aj ostatni asi uvitaju v com su rozdiely, ja som ich nenasiel a difam ze to nebude neico akoz e je na panely lespi plech o 0,01mm s kvalitnesjej ocele.
Odpovedať
Riesil niekto iba kupu garazovej brany s pohonom bez dodavky a montaze? Kolko sa tak da usetrit? Lebo montaz je jednoducha, tak ci neviete kolko si na to nahodia. To ze sa budu ohanat stratou zaruky, lebo to nemontovala kvalifikovana osoba cize oni mi je dopredu zname. =-)
Odpovedať
@rkorba ja, montaz je rozna, u mna chceli asi 100e
Odpovedať
Poslem ponuky na celkovu cenu a na branu samotnu a uvidim.
Odpovedať
@sysell Ahoj, priznám sa že nemám skúsenosť s "neznačkovými" bránami. Každopádne si myslím že panely sú viac menej rovnaké, rozdiel je poväčšinou v kovaní okolo (pánty, koľajnice, kolieska, atp.) kde sa to líši asi najviac. A potom v pohonoch. Ide o to ako to funguje dokopy, a ako to vie výrobca/predajca zložiť/namontovať a či budeš mať s tým neskôr starosti alebo nie. Väčšinou platíš za služby okolo a bezstarostnosť. (tak by to malo byť, bohužial často nie je) Pokiaľ si manuálne a komunikačne zručný tak si tú bránu dokážeš aj sám vyrobiť a aj namontovať a aj sa o ňu starať a servisovať si ju sám. V podstate je človek schopný vyrobiť všetky súčiastky. Ide o to, či ti to stojí za to a teda o prioritách (čas ► peniaze) Preto si myslím že je lepšie si to nechať spraviť nejakej etablovanej ("značkovej") firme a venovať svoj čas zmysluplnejšie (rodine, práci, oddychu)
Odpovedať
@sc4th hmm len kazdy tu uvazuje o venovani sa rodien oddychu len ono ide o to ze tie peniaze treba niekde zarobit a pokial eni je clovek extra sikovny tak zaraba malo a vela ludi malo ma. Tazke bezny clvoek obycajnesji ma na vyplatu 500-600 , sikovnesji 700-800. No a je rozdiel dat za branu 1200 a 700. To mas na 2 ks skoro 2 vyplaty. A samzorejem z niecoho zijes tak to mas bezne par mesiacov setrenia. Tak potom hovorit o venovaniu a rodine je trochu mysle. K brane, plastove kolieso na loziku - to mas jedno, tie lozsiak mohli byt mozno kryte ale to je par korun ked sa pokazi, tie zeleza co drzi branu je jedno. Osky lozisk v v plastovych puzdrach nemaju vsetky, aj horman ma len tak v plechu. Kolajnice - tam moc nenavymyslas. Motor je asi za jedno, ten si moze dat k znackovej aj neznackovej aky chces. Ja som daval drahe bocne lebo som chcel. Brany mi prisli na jedno kopyto. jasne ze su vecicky viac vypracovnae a mozu byt pouziet vyhytavky ale v konecnom dvosledku to 98% ludi neoceni, nepociti a je to jedno.
Odpovedať
Ved vravím, je to o tom ci to za tu usporu stoji, niekomu ano niekomu nie. No vyber mas velky 1. Klasicka 2-kridlova 2. Vyklopnu (ano vyraba sa aj dnes, rokmi overeny dizajn, dotiahnuty asi na maximum svojich moznosti (a niekedy aj cenovo)) 3. sekcnu branu 4. rolovaciu bránu 5. relativna novinka teleskopicku branu (silvelox) 6. specialitky (na zákazku vyrobené specialitky u nas vidno velmi malo)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?