O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Steopne repro do sadrokartone
Ahojte, Rekonstrujeme byt a kedze ideme davat vsade SDK tak som si objednal cez internet steopne r…
megdesign
Pred 9 rokmi
4
Exterierove zaluzie - mate niekto skusenost s firmou Venys (www.venys.sk)?
Exterierove zaluzie - mate niekto skusenost s firmou Venys (www.venys.sk)?
artemio
Pred 9 rokmi
5
Holodom technicky standard
Ahojte, viete mi niekto prosim poradit ake polozky este chybaju v tomto technickom standarde, ktory…
lufil
Pred 9 rokmi
8
Stavať z TERMALIKY?
Zdravím Vas. Má niekto skúsenosť s termalikou? Plánujeme výstavbu domu a rozmýšľame nad termalikou.…
motuzko
Pred 9 rokmi
11
Keramicky drez do kuchyne - ano ci nie?
mate s tym niekto skusenost? Nemyslim farmers sink ale taky bezneho tvaru podobne ako sa vyrabaju g…
lamela
Pred 9 rokmi
1
Firma: ISON-montované domy ..počuli ste o firme ?
Dobrý večer . Rada by som sa opýtať na firmu ISON.sk , či ste onej počuli a aké máte skúsenosti . …
sannysiposova
Pred 9 rokmi
1
Kde kúpim takýto kamenný obklad na fasádu domu?
Zdravim vsetkych. Vedel by mi niekto poradit kde by som mohol kupit takyto kamenny obklad na Slove…
zelenastrecha
Pred 9 rokmi
4
Máte skúsenosti s firmami Kompakt-stavba s.r.o. alebo Fidastav (Žilina)?
Ak máte skúsenosti s týmito firmami pri rekonštrukcii rodinných domov, tak dajte vedieť aké. Napr. …
bambaleante
Pred 6 rokmi
7
sponzor fóra
Daval niekto do technickej protipoziarne dvere a do kupelky nejake proti vlhkosti?
Chcem kupir dvere dre a znamy mi nieco vravel ze do kupelky nie je dobre davat laminaty a do techni…
sysell
Pred 9 rokmi
4
Porobetón - rezanie YTONGU a PORFIXU
Zo starých priečok, ktoré boli šetrne rozobrané, mám väčšie množstvo (cca 3 tisíc) tvárnic YTONG a …
osc
Pred 9 rokmi
9
Vodár+kúrenár okolie PN,TT,HC
Ahojte strecháči, hľadáme dobrého vodára a kúrenára v jednom. Viete niekoho odporučiť? Ďakujeme :)
zuzka3210
Pred 9 rokmi
1
Pasivny dom lacne byvanie ?
Zacalo to pred par rokmi .. vstupili sme do unie a vzali si euro .. Funguje to tak ,ze sa tlacia pe…
mihoko
Pred 9 rokmi
11
Retecna nadoba na dazdovu vodu
Ahojte, prosim o radu - ake mate skusenosti s retencnou nadobou? Chceme ju len na polievanie zahrad…
richie
Pred 9 rokmi
3
Kde zohnať tento obklad
Neviete prosím vás poradit kde zohnat túto dlažbu?obklad?rozmer 33 x 33.nakolko ideme v kúpeľni men…
gashtaan
Pred 9 rokmi
3
Elektrikar -> revizia
Ahojte, hladam v KE revizneho technika na elektroinstalaciu a bude sa menit vonajksi istic z 1 f…
kepro
Pred 9 rokmi
1
Kde zoženiem peň stromu?
Chcem si spraviť sedenie okolo ohniska z pňov stromov. Kde by som zohnala take pne s väčším priemer…
retkvicka
Pred 9 rokmi
1
2
35
Dorobenie svetlíka do obvodovej steny ?
Dobry, je podla vas mozne dorobit svetlik do obvodovej steny bez narusenia statiky za predpokladu z…
petolub
Pred 8 rokmi
5
Legalizujeme garáž.
Zdravím Vas. Takze na úvod mam pozemok na ktorom je postavená uz asi 10 rokov garáž vymera 38m. Č…
romerot
Pred 9 rokmi
1
Cesta k vlastnemu domu krok za krokom
Ahojte všetci, prišla som za vami po radu. S priateľom sme sa po 10-ich rokoch vrátili z Anglicka.…
loso7
Pred 8 rokmi
10
Poraďte dobré hrnce na indukciu .....
Poraďte dobré hrnce nerezovéna indukciu...dakujem
luckapuc
Pred 5 rokmi
1
2
33
Trávový koberec
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť - odporučiť firmu, ktorá ponúka hotové trávové koberce? Okolie…
andyfoto
Pred 9 rokmi
6
Dorobenie svetlika do obvodovej steny
Dobry, je podla vas mozne dorobit svetlik do obvodovej steny bez narusenia statiky za predpokladu z…
fotox3
Pred 9 rokmi
1
Poraďte hrnce na indukciu - Tefal, Tescoma, Blaumann?
Ahojte potrebujem poradiť dobré kvalitné hrnce na indukciu.. pozerala som značku tefal aj tescoma a…
carmen238
Pred 9 rokmi
18
Stavebné povolenie?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, potrebujem na výmenu krovu a krytiny stavebné povolenie? Ďakujem …
qviksina
Pred 9 rokmi
4
Francuzke okno prechod na podlahu
Chcel by som poriesit jedn problem a to ze fr. okno mam na ytong tvarnici vo vyske 20cm k tomu pojd…
hoodn
Pred 9 rokmi
6
Vypustny ventil na IBC nadobu
Ahojte. prosím o radu. :D pred zimou som si skoval vypustny ventil na IBC nadrz. teraz ho nemozem n…
syko1
Pred 9 rokmi
1
Najvhodnejsie riesenie
Dobry den prajem . Chystame sa dokoncit terasu. Vedeli by ste navrhnut najlepsie riesenie? Ide m…
atlaska
Pred 9 rokmi
2
EPS v podlahe - sadne alebo nie
Zdravim ,chcem sa opytat ci pri skladbe: -zaklaodva doska -lepenka -separacna folia -EPS 12cm …
fotox3
Pred 9 rokmi
1
2
33
Môže byť postavený garážový prístrešok na hranici pozemku?
Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu, susedka chce postaviť na hranici s naším pozemkom(mož…
sysell
Pred 9 rokmi
2
Dom s pivnicou na úzky pozemok
Dobrý deň, pozemok má na šírku 15,5 m , na dlžku 47m a je do stúpajuceho brehu/kopca (prevýšenie 2,…
uzivatel11
Pred 9 rokmi
7
1
2
…
2142
2143
2144
2145
2146
…