Stavať z TERMALIKY?

Zdravím Vas. Má niekto skúsenosť s termalikou? Plánujeme výstavbu domu a rozmýšľame nad termalikou. Budem vďačná za každú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja sa tiež chystám stavat a zvažujem termaliku. Dávali ste si robiť cenovú ponuku o koľko to vychádza lacnejšie? Ak zozenies kontakt na nejaké stavebniny ktoré ho ponúkajú daj vedieť.
Odpovedať
@filipmaria tak cenovu ponuku ešte nemáme, ale zvažujeme priamo z Poľska máme to blízko do Noweho Targu, dám ti vedieť ;) ak budeš rýchlejší ty, daj vedieť
Odpovedať
Profilova fotka
na dalsi tyzden vam dam vediet
Odpovedať
@drpepper Ďakujem pekne :)
Odpovedať
Pozrite si moj fotoblog. My sme stavali z Termalicy :)
Odpovedať
@filipmaria @antusa Tiez sme presli pol Polska kvoli Termalice :) zjednavali ponuky a nakoniec boli porovnatelne so Slovenskom. Ked sme boli rozhodnuti, ze berieme od jednej firmy, z cista jasna prisla na rec firma zo ZA - nasa miestna, ktora nam dala ponuku o 1000 EUR lacnejsiu ako ostatni :) Bol som straaasne nahnevany, lebo celu dovolenku na SVK som stravil behanim po Polsku a po roznych Slovenskych stavebninach a nakoniec mi jeden majster povedal typu "skus tuto tych" a naozaj boli najlacnejsi. Takze sa dobre popozerajte po okoli skor, ako budete behat "kaje-taje" :D
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk ahoj, mozes dat kontakt? prosim do IP dakujem
Odpovedať
@ninaclaudius Ahoj. Kontakt nejak nemam uz, kedze sme postulili, ale boli to nejake vacsie stavebniny vo Varine. Tusim su tam len 1. Tak skus pohladat.
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk aha, skusim, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam, manzel si chvalil, dobre sa s nou pracuje a cenovo je dostupna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?