O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako pripojiť vodu? pomoc
Zdravím Vás potrebujem pomoc, potrebujeme prípojku vody k stabenému povoleniu, prvotný nápad našej …
17juraj17
Pred 9 rokmi
4
Skusenosti nabytok okay
Zdravím kupoval niekto nábytok z okay a bolis te spokojný lebo pozerám a dosť lacný nábytok maju al…
placika
Pred 4 rokmi
1
2
34
Zateplenie vysokého sokla
Dobrý deň, chalupu sme postavili a museli dvíhať vpredu 3radmi DT, vzadu 6Radov DT, treba zatepleni…
mi_t_is
Pred 9 rokmi
1
Vchodove drevene dvere - poradit vyrobcu
Vedeli by ste mi prosim poradit spolahliveho vyrobcu drevenych vchodovych dveri na rodinny dom, naj…
bambula626
Pred 9 rokmi
5
Lamelova rolovacia brana
Ahojte potrebujem zistit ci niekdo ma skusenosti a resp ci vobec nieco take sa robi: ma prist…
fox0903
Pred 9 rokmi
17
Prístupová cesta k RD
Ahojte mám menší problém a potrebujem poradiť. Máme vo vlastníctve pozemok - prístup k RD. Na stave…
shadow39
Pred 6 rokmi
24
Náter dlažkovice tvrdým voskovým olejom
Potrebujem natrieť dlažkovicu z červeného smreku. Voľba tvrdý voskový olej. Otázne je, aké sú na tr…
mrhacik
Pred 7 rokmi
3
Biele spotrebiče Bosch - kombinácia - zladenie
Dobrý večer, máte niekto túto kombináciu Bosch rúry a mikrovlnky? Ide mi o to, či tam nebude nejak…
miselito
Pred 2 rokmi
28
sponzor fóra
Anhydridove potery
Ahojte Strecháči hľadám kvalitnú firmu na anhydridove potery , viete mi prosím zo skúsenosti porad…
ms26071989
Pred 9 rokmi
7
Plynovy alebo elektricky kotol?
Dobry den. Prosim o radu.. Rozhodujeme sa medzi plynom a el. kotlom na podlahove kurenie a ohrev…
horsey
Pred 9 rokmi
1
2
32
Som tu nový - ondrovic
Dobry den. Moje meno je Ondrej a nechavame ai postavit holodom. Jedna sa o radovu zastavbu v Senc…
ondrovic
Pred 9 rokmi
1
Bungalov 667 eurolineslovakia
Prosím vás kto mate postavený tento domček z eurolineslovakia dala zo strany spálne posunúť obvodov…
kristina156
Pred 9 rokmi
1
Schody na vyvýšenú terasu
Poradi mi niekto nejaky dobry a financne nie moc narocny napad na exterierove schody na vyvysenu te…
slnieckolu
Pred 9 rokmi
5
Exterierove schody
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na realizáciu vonkajšieho schodiska (cca. dva schodíky). Na sokel…
ondrejnm
Pred 9 rokmi
2
Aky kotol na tuhe palivo + pelety?
S akym kotlom na tuhe palivo a pelety mate skusenosti ci pozityvne ci negativne?
palirider
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
68
Villa Park Rakoľuby
Je tu niekto kto tu kupuje pozemok? Vdaka... :-)
sumienka333
Pred 8 rokmi
3
Inšpirácie - bytová kuchyňa
Ahojte, dali by ste nejaké fotočky ako inšpirácie reálnych bytových kuchýň? Rozmer cca 2,1 m x 3,5 …
dudrosho
Pred 9 rokmi
2
Conin s.r.o. - skúsenosti
Dobrý deň, prosím Vás, máte nejaké skúsenosti / referencie na túto firmu?
tip123
Pred 9 rokmi
7
Pokladka zámkovej dlažby v Slovenskom Grobe
Zdravím vás... Nevedel by niekto odporucit človeka z okolia Slovenského Grobu na pokládku zámkovej …
naja94
Pred 9 rokmi
1
Digestor pripevnený k stropu.
Ahojte strecháči. Prosím vás, máte niekto digestor pripevnený k stropu? Viete mi niekto poradiť kam…
lubk0
Pred 9 rokmi
13
Aký máte názor na cenu za betónovanie základovej dosky
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či mi vie niekto povedať názor na cenu za betónovanie základovej…
janci1985
Pred 6 rokmi
1
2
41
Montaz na "pasky"
Akoze bol som teraz zaskoceny tym co som sa dozvedel a mam v tom hokej.. Montaz na pasky znamena c…
originalx
Pred 8 rokmi
1
2
50
Zapožičanie pily na ytong
Zdravím vedel by nám niekto zapožičať elek.pilu na ytong alebo dať kontakt na niekoho?Zostalo nám č…
ivetmar
Pred 9 rokmi
7
Samozavlažovacie kvetináče z Lidl - máte skúsenosti?
Zdravím, hľadám niekoho kto má prakt.skúsenosť s týmito kvetináčmi. Kúpila som si truhlíky 60cm…
dusantt
Pred 8 rokmi
8
Ako svojpomocne odstranit plastove okno a zvecsit otvor?
Chceme VYMENIT rohove okno za vecsie (vyssie namiesto 1 m chcem 2 m, sirka ostava). Ak spravne uvaz…
richard71
Pred 9 rokmi
6
Nová -už druhá umývačka. .špinavý riad
Ahojte. Prosím viete mi niekto poradiť. .uz sme vymenili druhu mycku..Zo začiatku všetko v poriadku…
roses13
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
78
Horne skrinky nad oknom v kuchyni
Ahojte, potrebovala by som surne poradit... V kuchyni mame naplanovane okno 200cm x 80cm, osadene v…
ambruv
Pred 3 rokmi
1
2
42
Zostava na kurenie/TUV ??
Zdravim, vie mi niekto povedat ako vyzera zostava, ktora je zlozena z ohrevu TUV a ohrevu vody pre …
richard71
Pred 9 rokmi
4
Kvalitny elektrikar - okolie Presov, Sabinov, Lipany
Zdravím, hladam KVALITNEHO elektirkara na potiahnute el. v novostavbe RD -idealne okolie Presov, …
jolaus100
Pred 8 rokmi
8
Manuál na upevnenie akryloveho panelu k asymetrickej vani Playa
zdravím, nemáte niekto túto vaňu: IDEAL Standard PLAYA vaňa s rozšírenou zónou na sprchovanie 170…
marosh19
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2140
2141
2142
2143
2144
…