Ako pripojiť vodu? pomoc

Profilova fotka
Zdravím Vás potrebujem pomoc, potrebujeme prípojku vody k stabenému povoleniu, prvotný nápad našej projektantky bol že najrýchlejšia možnosť by bola studňa kedže to máme komplikované s pripojením na normálny vodovod. ale zistila že od nového roka sa zmenil zákon a treba nám hydrogeologický prieskum na studňu a projekt studne a to stojí nemalé peniaze 1300 eur a nebude nám to na nič kedže studňu kopať nebudeme. moja otázka je viete mi nejako poradiť ako sa pripojiť na verejný vodovod vid foto? v územnom pláne je plánovaný vodovod dalej cez náš pozemok dá sa nejako toho chytiť? že sa do budúcna napojíme?
Odpovedať
Ja som tiez nevedela kde sa mozeme pripojit,tak som behla do vodarni, zobrala som im cislo parcely /este nemame hotovy projekt /a tam povedali kde a ako sa mozeme pripojit. Pripojka je na opacnej strane cesty,takze ju budeme musiet pretlacit popod cestu..druha moznost je vedla susedneho pozemku,tam by sme nemuseli pretlacat,ale zasa by sme museli rozrezat chodnik a asi aj cestu..Tak sa prave rozhodujeme co bude lacnejsie.Vo vodarnach nam pomohli.
Odpovedať
Profilova fotka
@hajny my máme jedinú možnosť studňu potvrdili to vodárne ak riešime studňu, dakujem
Odpovedať
@22petruska Co vsetko po novom je potreba na studnu ? prosim ta . O aky zakon sa to opiera po novom ? Ked to budes mat daj vediet. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?