O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rekuperácia EC vs. AC motory, praktický význam? + Ukrajinské jednotky VENTS
Ahojte, môžete mi niekto, ako odborníkovi na elektrotechniku vysvetliť, v čom je praktický rozdiel …
rkorba
Pred 7 rokmi
13
Trvaly pobyt
Kedy sa moze v obci prihlasit trvaly pobyt? Ked je kupna zmluva podpisana? Ci az ked na katastri …
majkoj
Pred 9 rokmi
10
Refinanc mimo fixacie-csob
Mám hypouver v čsob s úrokom 5,67%...prosím neodpadavajte:-):-):-) idem to zrefinancovat, keďže po…
matulik222
Pred 9 rokmi
1
Fasáda=> farba
Prosím o radu akú farbu fasády zvoliť k tehlovo červenej streche. Ďakujem. Patrícia
peterpoljak
Pred 9 rokmi
9
Prosim Vas poradte akú podlahu dat do kuchyne?
Kuchynská linka je biela lesklá a tmavou pracovnou doskou aku dať podlahu a zástenu za linku? Daku…
dudrosho
Pred 9 rokmi
12
Prosim Vas poradte akú podlahu dat do kuchyne?
Kuchynská linka je biela lesklá a tmavou pracovnou doskou aku dať podlahu a zástenu za linku? Daku…
tinulienka.t
Pred 9 rokmi
1
Kombinacia P4-500 a Silka od Ytongu
Dobry den. Zvazujem spravit obvodove mury z P4-500 250, pricom by som to chcel prekombinovat s vn…
r4d3k74
Pred 8 rokmi
30
Potrebujem cenu na kuchynu
Dobrý deň potrebujem cenotvorbu na tu to kuchynsku linku...dĺžka linky je 280cm ...ďakujem za info
palpo
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Ako pripojiť kanalizáciu z RD na sachtu
Ako pripojiť kanalizačné vedenie z RD na revíznu šachtu? viď. obrázky..
elko140
Pred 6 rokmi
1
2
34
Využívanie podkrovia
Dobrý deň, hľadala som tu takúto tému, ale nenašla som, tak možno mi poradíte. Bývame v rodinnom pr…
keslak
Pred 9 rokmi
8
Ako zachrániť hnednúci buxus ?
Prosím o radu ako zachrániť buxus - hnedne ;( Minulého roku sa mi po zime stalo to isté, tak som k…
jankazb
Pred 9 rokmi
4
Ktoré antilalergické paplóny sú lepšie?
Prosim o radu ohladom vyberu paplonov.chcem antialergicke a aby sa vmestili do pracky.neviem sa roz…
maria123
Pred 9 rokmi
6
Rekonštrukcia RD Košice - okolie
Dobrý deň, viete mi poradiť nejakú skvelú firmu na rekonštrukciu RD KE - okolie, okrem Hedostav …
jarka207
Pred 9 rokmi
2
Udrzba lesklej dlazby
Dobry den ma niekto v obyvacke dlazbu s vysokym leskom?Chcel by som vediet ako je to s udrzbou Da…
mareksikula1
Pred 9 rokmi
23
Vnútorná omietka - sanačná alebo cementová s PES alebo klasická vápno piesok alebo vápennocementová?
Prosím Vás akú mám použiť vnútornú omietku - sanačnú alebo cementovú s PES alebo klasickú vápno pie…
jana_rimavska
Pred 4 rokmi
6
Zmena kurenia-problem pri kolaudacii
Zdravim strechaci chcem sa informovat ohladom zmeny kurenia.v projekte mam dany kotol na tuhe paliv…
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
8
Exteriérové žalúzie + klimatuzácia?
http://www.modrastrecha.sk/forum/okna-dvere-a-brany/exterierove-zaluzie-klimatizacia/ Diskusiu s…
stahovac123
Pred 9 rokmi
1
Exteriérové žalúzie + klimatizácia?
Ahojte, riešim výber štandardu do nového bytu. Rieši sa predpríprava/inštalácia vonkajších žaluzi…
kvalitnetienenie
Pred 9 rokmi
1
2
42
Obklad na sadrokarton
Chcem sa spýtať chcem dať na ružový sadrokarton obklad tehlový obklad je ľahký že čím ho mám lepiť…
ondrej259
Pred 9 rokmi
4
Protherm raja 12kw spravny nabeh
Spustam kurenie druhy den na 25stupnov vodu a chcem postupne o 2stupne az na 30 a to nechat 7dni na…
rado220
Pred 9 rokmi
6
Sirka zakladovych pasov pri 50-tke tehle
Zdravim,ake siroke by mali byt zakladove pasy pri muroch 50 cm sirokych +betonova platna na poschod…
jumt
Pred 9 rokmi
9
Vrstvenie hydroizolacie - maximalna vyska
Zdravim.. Mam tu pre vas hadanku.. Mam zalozene rohy na jednej vrstve hydroizolacie, podla technick…
dusantt
Pred 9 rokmi
8
STUDŇA a všetko kolo nej
Zdravím všetkých stavbárov aj nestavbárov emoticon Je tu niekto z KE a blízkeho okolia kto riešil…
marekmisko1
Pred 9 rokmi
1
Ako sa dá zmeniť dispozícia tohto bytu?
Viete poradiť ako zmeniť dispozíciu tohto bytu? hlavne aby sme nejakým spôsobom zväčšili kúpelňu, k…
sis25
Pred 9 rokmi
20
Ako financovať kúpu domu v dobrovoľnej dražbe
Mám záujem o kúpu domu v dobrovoľnej dražbe . Plnú sumu nemám , chýba mi 20,000€ do vyvolávacej cen…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
10
Padajúca omietka v byte
Ahojte, chcel by som sa s vami poradiť ohľadom praskajúcej a opadávajúcej omietky zo stien v našom …
milujemsklo
Pred 9 rokmi
10
Tehlovy preklad
Ahojte.Zhanam tehlove preklady nad okna.Potrebujem len 5 kusov.Ak vam niekomu zostalo zo stavby kup…
petka456
Pred 9 rokmi
1
Vymena radiatorov v celom dome za "plneho chodu rodiny"...ano,nie?
Uvazujeme o rekonstrukcii domu,starsi,dve poschodia....ale..musime to( ak vobec) urobit za chodu,te…
robco_99
Pred 9 rokmi
17
Kde kupit zaluzie najlacnejsie?
Uz vela krat ste mi tu dobre poradili tak to skusim znova... Kde kupim najlepsie (najlacnejsie) ob…
dievca
Pred 7 rokmi
1
2
34
Umývačka BOSCH SMV 40d50
Ahojte, nemáte niekto tuto umývačku ? Asi je zázrak dostať sa k návodu na obsluhu aj s rozpisom pro…
mariangela117
Pred 9 rokmi
7
1
2
…
2138
2139
2140
2141
2142
…