Vrstvenie hydroizolacie - maximalna vyska

Zdravim.. Mam tu pre vas hadanku.. Mam zalozene rohy na jednej vrstve hydroizolacie, podla technickeho listu hrubka 4mm (glastek 40) a na nej je malta na ktorej je tvarnica. A teraz taka otazka. Chcem natavit dalsiu vrstvu hydroizolacie, ktora ma 3.5mm (V60 S35), lenze nie som si isty, ci sa tam "zmesti" a to v takom zmysle, ze pokial je niekde malta na hrane svojej minimalnej hrubky, tak ta dalsia vrstva izolacie by zobrala 3.5mm, cize tym padom potom bude malta pod svoju minimalnu vysku/hrubku. hypoteticky ale by muselo byt mozne aspon nejak tento problem obist, pretoze aj keby je tam len jedna vrstva, vzdy sa musi urobit presah, cize na niektorom mieste je aj jednovrstvova izolacia svojimsposobom dvojvrstvova (a tym padom dvojvrstvova musi byt niekde TROJvrstvova, pokial sa nenareze striktne tam, kde sa prva stretava).. Ako tento problem vyriesit?
Odpovedať
si robis p.....l?
Odpovedať
@dusantt taketo zlozite problemy, v ktorych ide o zivot, sa riesia velmi jednoducho-treba iteckarom zakazat miesat sa murarom do remesla
Odpovedať
@dusantt A načo ti tam bude ďalšia vrstva, veď ti pod tie obvodové stačí iba ten glastek. Ďalšie vrstvy nepotrebuješ .
Odpovedať
@stowasser osobne som ani nepochopil o co vlastne mu v tej otazke ide, ale co mas proti iteckarom?? :)
Odpovedať
@stowasser poviem ti nieco, ten murar, na ktoreho ma odkazujes dobabral zakladovu dosku, ktoru musim po nom opravovat, tak daj prosim ta este jden o tych ITckaroch, humor je dolezity.
Odpovedať
Profilova fotka
Takže, 3-vrstvovú robiť nemusíš, dá sa rozložiť takým štýlom, že po obvode bude preložena len 2 krát. Inde môže už aj 3 ... každopádne, či už je preložena 2, alebo3, alebo 5x, aby malta mala svoje minimálne lôžko spravíš tak, že budeš zrezávať z tvárnic po celej ploche, čiže ak máš výšku tvarnice 25 cm, zrežeš ju o cm (dva,tri), podla potreby, čiže ti ostane výška tehly 24 (23,22) cm ... a tým pádom nemáš problém. ;-)
Odpovedať
@spidermanko vidis, toto je odpoved hodna na pozvanie na pivo.. alebo kofolu.. ale ten trik s orezanik tvarnice je tiez vyborny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?