O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Viete odporučiť architekta-projektanta z okr. Senec alebo Bratislavského kraja ?
Dobrý deň. Prosím poraďte architekta-projektanta pre vyhotovenie projektu na mieru. Mám už počítačo…
michaelak2
Pred 9 rokmi
2
Aky nabytok k tejto sedacke, podlahe - severozapadna chladna izba
Prosim o radu, aka farba nabytku by sa najlepsie hodila k tejto sedacke a podlahe-buk? Izba je vacs…
ma
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
126
Podlaha dub arlington
Ahojte strecháči ..Máte,alebo plánujete, niekto laminatovu podlahu dub arlington?Akú dlažbu ste ku …
slaste
Pred 9 rokmi
6
Aký je váš názor na volne stojacu vaňu? Niekto kto ju ma a vie porovnat napr. s rohovou.
Nie som uplne rozhodnuta. Paci sa mi volne stojaca ale rada si precitam nazor pre a proti....
durim
Pred 9 rokmi
13
Vyrobca korkovej podlahy + tipy na vlastnosti
Ahojte.S manzelom zvazujeme korkovu podlahu v detskej. V byte mame laminat od Eggera a ten ponuka a…
laco17
Pred 3 rokmi
1
2
32
KVH hranoly
Ahojte. Viete mi niekto poradiť, aký je rozdiel medzi KVH hranolmi, ktoré su impregnované proti ško…
kicilanka
Pred 7 rokmi
19
Pristupova cesta
Zdravim Vas, chcel by som sa poradit ohladom pristupovej cesty veducej po zlom povrchu (ilovito …
blackomt
Pred 9 rokmi
19
Surne surne surne-potrebujem zistit nazov dosky....
ahojte, prosim poradte mi :-( Hladam uz dlhsie, ale neviem sa dopatrat k odpovedi :-( Hladam bielu …
zuzka_puska
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Projekt od erlisu
Ak niekto staval projekt od erlisu opal 71/70, ozvite sa?
leonardom
Pred 8 rokmi
28
Prepad ceny - uver
Vie mi niekto povedat, co by sa stalo, keby cerpam hypo uver 50 000€ na byt ktory stoji napr. 50 0…
leilak1
Pred 9 rokmi
14
2 hypoteky, 2 nehnutelnosti, 2x statny prispevok, je to mozne?
Zdravim, chcem sa spytat ci je mozne mat 2 hypoteky na 2 rozne nehnutelnosti (konkretne 2 byty) a o…
andreah25
Pred 9 rokmi
6
Opal 71/70
Dobry den, staval niekto pred casom projekt od erlisu opal 71/70?Potrebujem blizsie specifikacie,da…
rosio
Pred 9 rokmi
1
BEKO umyvačka riadu.60cm DIN 5839
Máte niekto túto úmývačku? Ešte som nikdy umyvačku riadu nemala, neviem na čo sa mám zamerať. Zati…
bracho90
Pred 6 rokmi
4
Aký penetrák použiť na Ytong?
zdravim, aky penetrak pouzit na penetraciu Ytongu pred lepenim lepidla ? -su speci (ake? ) alebo s…
martin272
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
98
Prutikar okolie Trenčina.
Dobrý deň pozná niekto nejakého prutikara s okolia Trenčína alebo Banoviec. Poprosimo kontakt. Ďak…
martin25
Pred 9 rokmi
2
Geberit duofix
Ahojte, Prave ideme robit kupelnu a mame namontovany Geberit Duofix-s nozkami (Kombifix sme nemo…
dedo758
Pred 9 rokmi
2
Ktorý svetlovod? Velux alebo Fakro?
Ahojte. Poradte. Svetlovod Velux alebo Fakro? Chceme na novom dome prestresit terasu a tym sa zak…
bovary
Pred 1 rokom
1
2
36
Vie niekto poradit dobru firmu na vonkajsie omietky / fasady na vychode okolo Košíc?
Ahojte, Chcel som sa opytat ci niekto neviete odporucit dobru firmu s rozumnymi cenami na vonkaj…
maleus
Pred 9 rokmi
4
Poradte kde kupit travovy koberec,pripadne porprosim meno a adresu
potrebujem cca 70m,poprosim z vlastnych skusenosti meno a dresu kde je mozne kupit kvalitny travovy…
stavitelkrtko
Pred 9 rokmi
1
Laguna 19 a 22
Chcel by som sa spytat ci niekto nema postaveny dom laguna 19 alebo laguna 22 v trnave a okoli?daku…
andy8182
Pred 9 rokmi
1
Povrchová úprava sokla
Akú omietku na sokel-arylátovú,silikátovú,silikónovú ?,nechcem marmolit a ani obklady.
dodo64
Pred 9 rokmi
1
Viete poradiť kontakt na niekoho kto nám pomôže zriadiť el. skriňu + spraví reviziu.
V Nových Zámkoch. Dakujem
rvko
Pred 9 rokmi
3
Vypínače Berker seria 1930 plast na Slovensku?
Dobrý deň. Prosím Vás, neviete, kde by sa dali na Slovensku zohnať plastové vypínače Berker seria 1…
tomi66677
Pred 9 rokmi
3
Trepanie kobercov z balkona
Normalne pením...potrebujem radu asi od skusenejšich, alebo ja neviem otvorte mi oči, či nato všetk…
ydn
Pred 9 rokmi
24
Osadenie zumpy v stiesnenych priestoroch
Ahojte, potrebujem osadit zumpu do max. rozmerov vykopu 2,9x3,5x4. Ide o to ze uz teraz mame vyp…
petko_sonka
Pred 9 rokmi
11
Povrch pod detské ihrisko
Chcel by som spytat na vase skusenosti s povrchom pod detske ihrisko: ideme osadzat detske ihrisko …
buch_buch1
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
67
Problém so studničnou vodou v bazéne
Ahoj Strechári. Chcel by som sa spýtať, či niekto kto má doma bazén ho nenapúšťal s vodou zo studne…
majki555
Pred 9 rokmi
5
Kde zoženiem najlacnejší pletivový plot ?
Viete mi prosím poradiť, kde zoženiem pletivový plot za dobrú cenu ? Ďakujem :-)
zuzulka3333
Pred 7 rokmi
25
Laminátová podlaha - k čomu je tam tá drážka?
Ahojte strecháči. Včera som kúpil veľmi výhodne laminátovú podlahu. Nechcem ju však použiť ako podl…
jamk1
Pred 9 rokmi
1
Krbova vlozka, kachle... obycajne ci s katalyzatorom......?
Uz asi 4 mesiace riesim to, ci si dat do domu krbovu vlozku s prieduchmi ci kachle, ktore sa na pri…
ivantausk
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2136
2137
2138
2139
2140
…