Skusenosti nabytok okay

Zdravím kupoval niekto nábytok z okay a bolis te spokojný lebo pozerám a dosť lacný nábytok maju ale či zato aj stojí sa chcem opýtať
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
len ked je lacny ci bude aj kvalitny, to pochybujem trosku
Odpovedať
Profilova fotka
@snehulienka122 ale tak zase praveze niekedy tie lacnejsie veci su kvalitnejsie
Odpovedať
Ja som kupovala kompletnu kuchynsku linku v januáry. Miesto drezu mi dodali inu krabici. Reklamácia bola vybavena do 2 týždňou. Kuchynska linka je pekná ( presne ako na obrazku), som spokojná, ale pri šuflíkovej skrinke neboli dobre navrtané diery. Len sme prevrtali na správne miesta, aby sa zmestili obe šuflíky.
Odpovedať
Či je nábytok lacný alebo drahý je irelevantný. Ten istý nábytok som našla na internetovom obchode aj o 100 € drahší. Drevený nábytok je určite kvalitnejší, ale ja som sa musela uskromnit´ drevotrieskou :).
Odpovedať
@ivanoyova financie nedovolili, co? :-)
Odpovedať
@laurinusa áno :) mohli by občas padat peniažky z oblohy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanyova to by urcite aj viaceri brali, a hlavne teraz aj ja take euromiliony aby mi padli alebo som vyhrala, stavba domu da zabrat financne :-)
Odpovedať
@8sophia8 :)
Odpovedať
Lebo rozmýšlame na postelov
Odpovedať
Profilova fotka
to uz ani nie je mozne. Ved okay bola vzdy len elektronika preco tam pchaju aj nabytok?
Odpovedať
@bigger225 O chvilu zacnu predavat aj bio potraviny zrejme...to teraz frci :-D Inak podla mna ak nevedia poriadne robit ani elektro, co je zrejme, iny sortiment od nich je myslim aj skoda riesit ;-)
Odpovedať
@bigger225 asi chcu rozsirit ich sortiment :D :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak ja som uz potom paradne dlho nebol v okay ked neviem, ze aj nabytok uz predavaju, sranda no. Zajdem sa tam asi kuk, co to vymyslaju :D
Odpovedať
Podľa mna okay ma dobre elektro aj za dobre ceny.
Odpovedať
My máme od nich obývačkovu zostavu.robili to evidentne poliaci. Je to také aké by si čakal za 350€. Čiže žiadne zázraky - nečakaj kovanie blum :-D má to také ostré hrany ale mne to stačí. Na kvalitnejšie nemáme peniaze a snáď to nejaké tie roky vydrží.
Odpovedať
Tak to mi je jasne ze to je z drevotriesky a nie z dreva ale to mi staci tiez len ci to vyzera tak ako na obrazku :)
Odpovedať
@lukineskonr majú dobru kvalitu posteli, dobrých výrobcov a dobre ceny ked su akcie. Napr. Blanar vyrobca, my mame od nich.
Odpovedať
@ivanyova to by sme viaceri prijali. Skoda, ze kvoli par korunam sa na slovensku idu ludia pomaly zodrat :/
Odpovedať
tu som našla za priatelné ceny postele z masívu http://www.eoshop.cz/manzelske-postel.... Skusenosti s obchodom zatial nemám.
Odpovedať
@ivanyova neviem mne osobne sa tie masivne poslete ale ze vobec nepacia.. ale cenovo dobre to musim uznat
Odpovedať
Profilova fotka
@kristian333 ale malokedy to tak byva
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanyova ceny su dobre len ci naozaj ten obchod bude taky spolahlivy a ked bude nejaky problem tak to budu chciet riesit a podobne veci
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Okay to je to elektro, v ktorom maju regale ulozene tak, ze musis prejst celym obchodom ak chces vyjst vonku? Kvoli tejto bohovsky trapnej finte co na zakaznikov skusaju som sa zaprisahal ze donho viac nevkrocim. @sisa2525 registracia evidentne kvoli napisaniu pochvalneho prispevku... ake priehladne... na urovni marketingu okay
Odpovedať
@topfield ja detto 8-)
Odpovedať
@lukineskonr Neviem prečo ale OK predajňa mi nejako nepadla do očí. Už len to ze keď vôjde človek dnu ták musí prejsť labyrint aby sa konečne dostal von. Je to také elektronické na silu a kúp si niečo kúp radšej chodím nakupovať do Planea. Ale aj tak čo je to za elektro keď predáva aj iný tovar.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@ivanyova dobry den, uvazujem nad linkou od okay, ako ju hodnotite po tych par rokoch? vsetko okay ? :):) ďakujem
Odpovedať
Nedávno som kúpil v OKAY sedačku Panama. Už od začiatku bolo zlomené koliesko pre posun pri roztiahnutí a po 3 dňoch takže je od začiatku podložená zloženým letákom a začala hrozne vrzgať, ale to mám cez 130kg. Prístup jedného predavača otras, že čo chcete bola v akcii stála cez 700€ tak nečakajte kvalitu. Výrobca vraj český, ale Made in Poľsko takže....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
My sme kupovali pred mesiacom sedačku Ravenna a všetko bolo v poriadku. Nemám skúsenosti ako pokakany_trpaslik. Za mna je okay nabytok v porovanani cena kvalita špica
Odpovedať
Kupovali sme v Okay nabytok a nikdy viac. Pri objednani bolo pisane, ze doba dodania nejakych 8 tyzdnov. Hovorime si ze OK. Po dvoch mesiacoch sme to urgovali, v priemere asi kazde dva tyzdne. Takto sa to natahovalo od marca do septembra, ked zrazu z cista jasna tovar dorazil. Suma sumarum, tovar dorazil po pol roku.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?