O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Drevené záhradné domčeky.....
Pozná niekto dobrú firmu ohladne drevených záhradných domčekov v okolí Ziliny prípadne Poľská ? Ďak…
vitacit
Pred 9 rokmi
1
Markiza Brustor
Ahojte, prosim ma niekto z Vas markizu znacky Brustor? Ak ano, ste spokojni? Dostali sme cenovu pon…
123nikita
Pred 9 rokmi
1
Prestup nerezového komína fasádnou izoláciou
Dobrý deň, chystáme sa zatepľovať dom šedým polystyrénom a pred tým chceme na bočnú stenu fasády…
schiedel_maros_plsko
Pred 6 mesiacmi
14
SALKO - griláž
Ahojte. Chcem sa spýtať ako dlho varíte salko a ktorú značku máte overenú? A tiež sa chcem spýtať…
tonca23
Pred 9 rokmi
3
Zvoncek do domu
ahojte mozem poprosit ak chcem zvoncek do domu ale nie na otvaranie branky len na zvonku zazvonenie…
neon80
Pred 9 rokmi
7
Exterierove sunscreen rolety - skusenosti priehladnost hlavne vecer
Chcem sa spytat konkretnych uzivatelov na vonkajsie rolety tzv. sunscreen). Chcem si ich dat instal…
kvalitnetienenie
Pred 7 rokmi
14
Čo hovoríte na tento projekt????
http://www.projektydomov.com/projekty/085-flip-zrkadlovo/ Nejaké pripomienky :) .
dagaz
Pred 9 rokmi
1
2
42
Projekt plus interiér
Ahojte, sme v štádiu výberu architekt.štúdia. Zvažujeme komplexné služby aj s interiérom. Ako ste t…
pripad001
Pred 9 rokmi
8
sponzor fóra
Exteriérové žalúzie a-
Exterierove zaluzie na faranc. okna na slnecnustranu- skusenosti - aka firma? mam cenovu ponuku od …
kvalitnetienenie
Pred 9 rokmi
2
Vnútorná parapetná doska!
Dobrý deň! Prerábame starší rodinný dom. Vymenili sme už okná a teraz chceme dať namontovať vnútorn…
erikad82
Pred 9 rokmi
13
Aký prievlak
dobrý deň, mám otázočku ohľadom prievlaku, jednalo by sa o prievlak šírky 3m (svetlá šírka), je le…
slavoslav
Pred 9 rokmi
3
Maximalna sirka presahu strechy od stitu.
Zdravim, rada by som sa spytala na nazor inych ludi ci uz laikov alebo odbornikov. Strechari tvrdi…
neneszabo
Pred 9 rokmi
11
DOTAZNÍK (elektronický obchod)
Vážení respondenti, prihovárajú sa k Vám študentky 5. ročníka Obchodnej fakulty Ekonomickej univer…
iverin
Pred 9 rokmi
1
44.1 m2 príliš malý dom?
Plánujeme stavať domček a momentálne vyberáme projekt. Chceme čo najmenší, netreba nám veľkú obludu…
vanessa06
Pred 9 rokmi
1
2
40
Hladam radu ITckara
Mam uz davno kupeny notebook Lenovo, skončila v ňom skúšobná verzia softvéru. Potrebujem ho rozbehn…
megdesign
Pred 9 rokmi
1
2
51
Muchy komare
Ahojte.jak sa oteplilo.taaak uz su tu mychy.hmyz..Chcem si dat na francuzske okno posuvnu siet na h…
kvalitnetienenie
Pred 9 rokmi
4
Tip na pekný tehlový obklad na fasádu domu
Ahojte, poraďte pekný a cenovo prístupný tehlový obklad na fasádu domu ;-)
1alenka76
Pred 9 rokmi
18
Ahojte, nema prosim Vas niekto na predaj, prip. na zapozicanie nejaku sikovnu rezacku na polystyren?
Velmi by mi pomohla pri zateplovani fasady, dakujem :-)
anett9
Pred 9 rokmi
2
Obkladove pasiky Klinker
Ahojte, chcem sa spytat za aku cenu sa Vam podarilo zohnat obkladove pasiky Klinker? Chceme to d…
linduss7
Pred 9 rokmi
2
Incon a Slovaktual
rozhodujem sa medzi tymito oknami ..zvolil som 3 sklo co sa stava uz standartom .. slovaktual STAN…
starysomar
Pred 5 mesiacmi
15
Stavebne povolenie na otvor v stene
Dobry vecer, vybavovali ste si stavebne povolenie na vyrezanie otvoru do nos.priecky v panelakovom …
ibionndai
Pred 9 rokmi
19
Vyhláška 532/2002 priloha 1 kde je realita
Zdravím všetkých, z rodinných dôvodov ideme stavať bezbariérový bungalov už sa kreslí. Chceme fina…
liet
Pred 9 rokmi
3
Pestovanie aloe vera
Ahojte, prosím si radu...zasadila som si pred týždňom aloe vera, čo som dostala od kamošky a začína…
zita19
Pred 4 rokmi
12
Beto a doprava ?
Kolko Vas stal kubik betonu do zakladov aj s dopravou v okoli Zvolena a Bystrice?
evy27
Pred 9 rokmi
9
Poraďte magnǒliu
Ahojte, neviete kde by som zohnala magnǒliu ? V mojim okoli nic take ako okrasna škôlka nie je... A…
alexxandraa
Pred 9 rokmi
8
Ako na vzduchotesnost spoja hydroizolacia/obvodovy mur?
Ahojte, pred omietkami chcem osetrit vzduchotesnost spoja hydroizolacia/obvodovy mur a rohy obvo…
stowasser
Pred 9 rokmi
3
Stierkovacia hmota CEMIX
Zaujímal by ma názor odborníkov ,stavebníkov,ktorí majú skúsenosti z praxe s lepiacou a stierkovaco…
slonikpo
Pred 9 rokmi
2
Prosim, nema niekto zbytok parozabrany pod sadrokarton???chyba nam jeden pas do garaze cca 8m x 2m
Martin a okolie :-)
prelud22
Pred 9 rokmi
1
Prosim, nema niekto zbytok parozabrany pod sadrokarton???chyba nam jeden pas do garaze cca 8m x 2m
:-)
prelud22
Pred 9 rokmi
1
Hlasovanie ktore okna?
Salamander streamline 5 komorove (rakystav) -76 mm ram -kovanie AUBI - TITAN AF na oknach -kovan…
slonikpo
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2145
2146
2147
2148
2149
…