Tip na pekný tehlový obklad na fasádu domu

Profilova fotka
Ahojte, poraďte pekný a cenovo prístupný tehlový obklad na fasádu domu ;-)
Odpovedať
@1alenka76 záleží na tom, či chceš rezaný z original tehly, alebo nejakú imitáciu, kde všetky časti sú rovnakých rozmerov a farieb. Rezaný z orig. tehly najlacnejšie zoženieš v Madarsku. U nás predávajú za 6 E, tam sme to kúpili za 4.
Odpovedať
Profilova fotka
@1alenka76 pokial to nemusi byt naozaj tehla, ja mam tento http://www.krytex-net.sk/svk/tehlovy-... http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
@majkoj cenovo prístupný za 16,50 E/m2 + rohovky za 1,10 E/ks ?! @1alenka76 ináč nevieme, na akú plochu sa chystáte kupovať obklad. Pri 10-20 m2 to nie je až taký rozdiel v cene, ale keď sa už bavíme o 100 m2, tam už ide o rozdiel 1000 E (600 E rezaný vs. 1650 E vyššie uvedený obklad)
Odpovedať
@1alenka76 môžeš sa pozrieť na náš tehlový obklad - je to originál rezaný, doplnený tehlami so vzorom. Užívateľ: benji3 album: Naše bývanie - náš život...
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj presne tejto firme som dnes písala správu o zaslanie vzoriek :-) Uvidím, no rezaná tehla sa mi nepáči, lebo ten stred je hladký a to potom vyzerá ako tapeta a na fasáde to nieje pekné, malo by to podľa mňa vyzerať ako 3D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsz no bude to minimálne 50m2 a potom ešte viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prikladám fotku, kde chcem na obe steny dať obklad...
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsz to je úžastné, máme úplne rovnaký štýl, všetko na staro, aj my to tak doma máme :-) Takže v Maďarsku ste kupovali tú tehlu? Ale to je práve ta rezaná zo starej tehly, nie? Nevyzerá to tak, ako tapeta len?
Odpovedať
Profilova fotka
@1alenka76 na bazosi najdes rezanu staru tehlu - krajny rez - ale ta je drahsia ako stredny - 10-12E za m2
Odpovedať
Profilova fotka
@1alenka76 presne si trafila dovod preco sa mne ten rezany nepaci, nech je akokolvek lacny :). @martinsz to vies, pre mna bolo dolezitejsie ako to vyzera ako cena :)
Odpovedať
Profilova fotka
@viperko ďakujem pekne, pozriem sa, určite je to už drahšie, to viem, už zháňam dlho, takže ceny približne viem, ako sa pohybujú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj je to na stálo, tak nech to vyzerá, ako má :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@1alenka76 sú tam stredné aj krajné rezy. Je tam viac odtieňov a keď som ich lepil na stenu, bral som ich z každej krabice po pár kusov, aby jeden odtieň nebol len na jednom mieste. Podľa mňa to vyzerá ako stará tehlová stena bez omietky. Skús sa pozrieť na maďarských stránkach cez google (u nich je to viac rozšírené - myslím orig. rezané) - volá sa to "szeletelt tégla". http://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=...
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsz ako stara stena to vyzera jedine s tych krajnych a tie su cenovo niekde inde. Tie stredne su prilis hladke pravidelne http://www.jofogas.hu/vas/Szeletelt_t... . @1alenka76 inak ak pozeras po cene, ani sa nepytaj majstra co chce za oblozenie tej steny, lebo dostanes infarkt :).
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj ja majstra mám,,,,manžela a mňa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj a súhlasím s Tebou,,,ostanem na Slovensku,,,ale aj martinsz to máš veľmi pekné, len každý chceme niečo iné nie? Sto ľudí, sto chutí :-) Ďakujem Vááááám
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?