Bazén z Mountfieldu

Profilova fotka
zdravim.. chcem sa spytat mam objednany bazen z mountfield stym ze bude zapusteny do zeme... on bude vlastne zasypany zeminou nakolko je tam nerovny teren ktory sa navisuje zeminou o 1.5 m ak bude obsypany zemou treba mi tam este urobit nejake stratene debnenie z dosak pre suchy beton. alebo tam treba dat oporny murik z dovodu tlaku zeminy na bazen???
Odpovedať
Všetko Vám povedia na predajni, len sa pýtajte, taktiež by ste mali dostať brožúrku o montáži bazénov. Ak ju nedajú, môžem Vám ju preskenovať a poslať mailom ;-) Aký typ bazéna?
Odpovedať
Profilova fotka
@maickamf dakujem kupili sme bazen azuro 405 s prestresenim brozurku som stiahol z netu. len moj pripad brozurka neriesi... ale asi tam pojdu tie dtcka...
Odpovedať
@cowboy1986 takisto mame 405 zapustenu. Žiadne dtcka sme nedávali. Už sa to tu rozoberali dosť ale vraj stačí táto skladba : bazén polystyrén nopova hlina. Ale pouvažoval by som ešte dat dookola drenaznu rúru okolo päťky bazéna a odôvodniť to. Ale keďže ideš dat aj prestresenie tak je to asi bezpredmetné.
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 my ideme robit o par dni 404, a nedaval si beton ani pod bazen? nas pripad je ze teren ide o 50 vysie ako je a bazen este do 70cm hlbky. zem mam tazku ilovitu nemas nejake foto:?
Odpovedať
@psychx tu je moj bazen, robil som ho minule leto, do toho nasypu z premyvaneho strku som dal este okolo bazena betonove platne 40x40 s vymyvanym povrchom, ale fotku neviem najst. Podklad je zhutnene strkove lozko, 2x geotextilia, pieskok, bazen osadzali moutfieldaci ostatne som robil ja, je to obsypane suchym betonom az po uroven modrej folie z vonkajsej strany. Bola to celkom fuska hlavne vsetko nosit ked bol travnik cerstvo polozeny tak vsetko naokolo kade to slo.
Odpovedať
@psychx samozrejme betón som dal. Normálne sa vykopala jama a podla nákresu od mountfieldu sa vykopali aj po bokoch obdĺžniky na vzpery. Celé sa to s kari rohozou vybetonovalo cca 10cm betónom. Potom došiel MF a postavil to. Fotky skúsim nájsť. Ak nájdem dám. Známy nedal dole betón a tiaz vody mu urobila na dne také priehlbiny. Navyše popod bazén co ide od konzol pásovina tak ju pekne ma vystúpenu. Takže odporúčam betonovanie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Teraz je akcia na bazeny + prislusentsvo v Mountfieldu - vsetko za polovicne ceny. Tato akcia je kazdy rok?
Odpovedať
Určite vám poradí, oni sú dobrí, rád tam nakupujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Z mounfieldu máme bazén asi už 3 roky a sme spokojní :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
mam bazen 404 a foliovany by som si uz nevybral. Ano ucel splnil fajn ale uz ho nechcem. Po 2 rokoch sa vyderavil ale dieru sme nenasli, tak sme kupili novu foliu za 160 eur, a ta sa po 2 rokoch znova vyderavila ale tam sme nasli dieru takze znova nova folia. a tak na jar vyberieme a dame nieco poriadne. Nevyhoda je ze sme dali schody z boku bazena a zastresenie by sme museli tak take drahsie aby zakrylo aj schody, dalej schody na zimu vyberat sa mi tiez uz nechce a o pohodlnosti chodit do bazena vnutornymi schodikmi ani nehovorim
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?