Murovaný záhradný domček - máte skúsenosti?

Dobrý deň, plánujeme postaviť záhradný domček. Zatiaľ sme rozhodnutý najviac za murovaný, ak by ste poradili, že z iného materiálu je lepší, budeme len radi. A tak sa aj pýtam, nejaké firmy, ktoré stavajú záhradné domčeky. Alebo niekto kto má skúsenosti staval sám ... budem vďačná za akúkoľvek odpoveeď ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
@simciatko1 ja som murovany staval sam. Zalezi od toho aky velky domcek chces, co tam chces uskladnovat a v akom stave to chces mat (omietky vo vnutri, zateplenie, ...)
Odpovedať
Profilova fotka
@simciatko1 zavisi aky velky a na co ho bude sluzit..podla toho by som volil material.. Ak murovany treba pocitat aj so zakladom... ak drevenny tacia betonove patky, ci zemne vruty..plechove sa daju polozit volne a ukotvit...
Odpovedať
my sme stavali murovaný 3x4m taká malá perníková chalúpka jednoduchá stavba ale zo základom, drevený sme mali na pozemku sme radi že je fuč :-) mal cca 60rokov,aj tak vyzeral a pod ním mali potkany bývanie, náš murovaný nás svojpomocne stál cca 2200e sme spokojní, na náradie stačí
Odpovedať
zalezi na co vsetko ho chcete mat. Mne osobne sa viac pozdava myslienka dreveneho zahradneho domceka ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@norbeert dreveny dobre vyzera o tom potom, ale z casu na cas sa on treba postarat predsa je to drevo. A mozno prave to niektorych ludi od neho odradza
Odpovedať
isli by sme do toho aj svojpomocne, sme rozhodnuty viac za murovaný. tiež by sme chceli taký 3x4, okno, dvere...len potrebujeme k tomu aj nejakeho majstra ? ci my obyčajný ľudia to zvládneme? poslem fotku pozemku, ak by bol niekto zručný čo by si vedel na našej záhradke niečo predstaviť a nebude ho to otravovať, každáá rada bude pre mŇa cenná, dakujem kraaasne
Odpovedať
nejak takto to teraz vyzerá u nás. pozemok sa bude vyrovnavať. do rohu chceme postavit ten domček, a odtial tvorit dalej nejakú peknu zahradku :)!
Odpovedať
@pera ahoj mozes napisat ake ma ten vas rozmery a z coho ho mate a komplet vas to vyslo 2200e?
Odpovedať
My sme staval murovaný záhradný domček spolu s prístreškom na drevo spolu v rozmere 3x9 m, samotný domček má 3 x 3 m a pod celým je neizolovaná pivnica na zeleninu spolu so záhadným čerpadlom na polievanie. V domčeku je natiahnutá eleltrina a voda. Kúrenie je riešené šporákom, ktorý som chcela hlavne na zaváranie. Mám tam letnú kuchynu. Pivnica je z DT 20, murované z porfixu 20cm, strecha drevená konštrukcia, sedlová strecha s betonovou krytinou Mediterran evo. Celá investícia domčeka s prístreškom s betonovou vymývanou dlažbou pod celou stavbou a finálnym dokončením vyšla pri svojpomocnej výstavbe cca 3500,-€. Foto mám v albume. Fotené dávnejšie, plot naokolo je už teraz drevený a všetko okrem fasády je už vo finálnej fáze.
Odpovedať
rozmer 3x4 dva rady DT, 15 porfix strecha drevo a plech, omietky klasika, dvere baumax okno vyrobené u stolára, cena ako som napísala je to svojpomocne,
Odpovedať
Profilova fotka
@simciatko1 Dobrý deň, odporúčam Vám prezrieť našu ponuku montovaných záhradných domčekov na našej internetovej stránke alebo aj tu na modrej streche :-) V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
@simciatko1 jasne ze to zvladnete, nie je to nic narocne aj ked ja osobne nie som nejakym zastancom murovanych domcekov :) ale tak kazdy podla svojho gusta :)
Odpovedať
@mimmi74 ale je to skoda ak to niekoho odradi..
Odpovedať
@garazenakluc Ahoj, velmi pekne. Co stoji konkretne tento murovany domcek, co si sem dal obrazky?
Odpovedať
@ydn to neni murovane a na stranke mas ceny s moznostami
Odpovedať
@sysell ja viem ze je to montovane, ale vyzeraju velmi dobre a ohladne ceny, na webe som nasiel ceny za garaze, ale toto nie je garaz, je to domcek, s jednymi malymi dverami a oknom
Odpovedať
@ydn hore preklikni na domceky, neni tam cenik lebo je tam vela konfiguracii ale ked naklas cio ches asi nacenia
Odpovedať
Profilova fotka
@ydn Dobrý deň, konkrétne tento rozmer domčeka 3500x2980mm stojí 1790€ s DPH. Je to cena za samostatnú stavbu, čiže bez príslušenstva a montáže. Ak by ste si vybrali napríklad : Okno štandard 800x600mm (farba biela/hnedá) cca. 70€. Dvere Hormann 875x1875mm (farba biela/hnedá) cca. 230€ + montáž cca. 200€. Domček by vás vyšiel v tomto prevedení 2 090€. Najlepšie bude ak si vyklikáte náš konfigurátor na stránke domcekynakluc.sk a zašleme vám nezáväznú cenovú ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell Cenník nájdete v katalógu ktorý je na stiahnutie :)
Odpovedať
@garazenakluc Dakujem, pozriem si to a este otazka, k tomuto clanku od Vas: http://garazenakluc.sk/garaz-na-parko... Vy robite aj to vnutorne vybavenie? teda vidim tam napr. rozne veci ... + dvojgaraz uz ma viac ako 25m2, takze tam treba stavebne povolenie, tak?
Odpovedať
Profilova fotka
@ydn Dobrý deň, závesné systémy budú v ponuke +- od budúceho týždňa. Momentálne na tom pracujeme. Ak vás zaujali naše záhradné domčeky radi sa s vami osobne stretneme na výstave v Nitre ktorá prebieha od dnes do nedele. Tam si môžete obzrieť aj závesný systém. Áno, pri dvojgaráži ktorá má viac ako 25m2 treba stavebné povolenie.
Odpovedať
@garazenakluc nevyzera to zle :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lub3ik sme radi že sa vám naša práca páči :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@norbeert je to skoda, ale tak clovek na to musi mat cas a tie natery asi tiez nie su lacna zalezitost, ci?
Odpovedať
@mimmi74 pozri ked niekto ma na drevo cas aj peniaze nech si ho da kludne. Ale su ludia co nemaju cas sa venovat tomu ze sa im dasjme tomu zacne odlupovat lak zo zahradneho domceka a nieto este aby to riesili.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@bubulka722 zdravim, hladam foto vasho zahradneho domceka podpivniceneho, nenasla som uz v albume...prosim uz ste vymazali?
Odpovedať
Dobry den chcem sa opytat ze ci treba na murovany zahradny domcek do 25 m2. Projekt a stavebne povolenie. Alebo staci iba ohlasenie drobnej stavby ? Kedze je to stavba do 25 m2. Dakujem za odpoved
Odpovedať
Tu je moj zahradny domcek, plne podpivniceny, lebo spravny barak musi mat pivnicu ;-) Na tomto som sa naucil a na byvanie uz bude poriadny 8-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?