Úprava pozemku...rozloženie.

Ahojte. Idem si k Vám po radu, či inšpiráciu .Chystáme sa upravovať pozemok za domom. Dvor je umiestnený od domu z východu na západ. Rozloženie plechovej garáže a voliery pre psa nie je ešte určené. Náš pozemok siaha po bielu itongovú stenu. Po ľavej strane je spoločná prístupová cesta. Po pravej strane je staré pletivo, ktoré pôjde preč a nahradí ho nové. Od bielej itongovej steny dáme zostupne itongový plot s pletivom. Chceli by sme si ohradiť celý zadný dvor kôli psíkovi. No zároveň by sme mali radi aj priestor na parkovanie, či otáčanie auta. Od domu po terajšie umiestnenie plechovej garáže budeme mať terasu o šírke cca 6 metrov. Ako by ste si to upravili vy? Ďakujem.
Odpovedať
Tak nikto ? :-|
Odpovedať
@hujska Mrtvu kocku z obr.2 by som hlavne zakopal :-) Ak nie je mrtva tak by som ju zakopal tiez pretoze ma chytat haved a nie len tak z bohdarma polihovat :-D K pozemku by som postavil garaz na konci a prilepil to k tomu muru ci co to je na konci u auta. Porobetnovemu plotu by som sa asi vyhol. Nwm ci by to nepraskalo ked je to u cesty. Ale tiez sa mozem mylit. Psa by som tiez umiestnil na koniec, ako aj branu pre vjazd auta.
Odpovedať
@17juraj17 Kocúrik bol plný...už mu z papuľky trčal mýší chvostík. Už nevládal .:D Garáž beriem. Tiež by som ju tam dala. Ale volieru by som chcela bližšie k domu. No a popri príjazdovej ceste bude plotík. Hl.cestu máme za chrbtom. Kam by si dal teda bránu, keď bude vzadu garáž?(a ďakujem za odpoveď)
Odpovedať
@hujska Branu jednoznacne vedla garaze. Na co si kazit predok ked vies autom vojst zozadu. Takisto ked budu skladat drevo a tak rovno to zhodia vzadu u garaze.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?