O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Bungalov 1204 - názory a postrehy
Dobrý deň na 90% sme rozhodnutí pre tento dom. Vstup bude orientovaný na sever. Sme limitovaní užš…
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
13
Zmena trvaleho pobytu
Prosim Vas.ked ste sa prestahovali do noveho domu..a zmenili si trvaly pobyt..isli ste to hbed nahl…
martanko34
Pred 9 rokmi
7
Certifikovaná šachta
ahojte. chcem sa spýtat,ci musim pouzit nejaku certifikovanu šachtu na tlakovu kanalizáciu,v ktorej…
petjo
Pred 9 rokmi
3
Montážna pena alebo lepidlo na stavbu z Porotherm
Stale som sa nerozhodol, ci pouzit montaznu penu (napr Dryfix) alebo maltu.... tak nejak neverim zi…
ivantausk
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
63
Nespokojnosť s prácou firmy-kamenný koberec
Pred troma rokmi nám firma robila na terase, ktorá je na dvojgáraži kamenný koberec. Za prácu si v…
jazminn
Pred 9 rokmi
1
Poradte termostaticku bateriu
Poradte akú značku termostatickej baterie nad vanu,ktorá ide aj do vane,aj sprchy....poprosím tých …
manilla
Pred 9 rokmi
5
Stavba pergoly - čo a ako
Dobry den, planujem v zahrade postavit pergolu, resp. skor taky pristresok v rozmeroch asi 3x4, …
staco
Pred 9 rokmi
4
3D obklad
Má niekto v kupelke obklad 3D-vlnky, štvorce...atd..zaujímalo by ma, či nie je problém pri sprchovo…
hoblinka13
Pred 8 rokmi
2
sponzor fóra
Aký kotol na drevo do dvojpodlažného domu?
Dobrý den potrebujem poradit aký kotol na drevo je dobrý. Mám dvojpodlažny dom zateplený a vykuruje…
mgx
Pred 6 rokmi
1
2
57
Externý prívod vzduchu - umiestnenie regulácie
Mám problém ohľadne externého prívodu vzduchu pre kachle. Vzdialenosť steny, v ktorej bude nasávani…
duzu
Pred 9 rokmi
3
Rozloženie plánovanej kuchyne
Ahojte, plánujeme stavať dom, mám za úlohu predbežne rozvrhnúť kuchynskú linku (kvôli rozvodom), le…
zuzka60
Pred 9 rokmi
19
Hmyz v byte + foto
Dobrý deň, rád by som vás poprosil o pomoc pri zistení, ako sa zbaviť tochto malého hmyzu v byte. M…
simurko
Pred 9 rokmi
12
Málo zaliata podlahovka
Poraďte ako vyriešiť podlahu,keď dáme dlažbu,ešte nám chýba 2 cm na prah dverí. Zalievali sme anhyd…
rmisura
Pred 9 rokmi
9
Skúsenosti z realitkou DUPOS
Prosím vás, máte nejaké skúsenosti s realitkou DUPOS?
strapo
Pred 9 rokmi
7
Ministra odsúdili za korupciu pri nákupe Microsoft licencií
http://dsl.sk/article.php?article=18192 Zial, nie toho slovenskeho, ale RUMUNSKEHO. Cize ak v…
ydn
Pred 9 rokmi
6
Chceme koupit profix, kde za dobrou cenu? ?
Lidičky, prosim o odpověď jen tem, kdo s taky sháněl a kupoval. .. Děkuji za pochopení. . Sháníme,…
dusantt
Pred 9 rokmi
10
Spodná lišta na linke.
Prosím, poraďte. Spodnú lištu na linke mi upevnili do niečoho ako umelohmotnej (silikonovej?) drážk…
godfather
Pred 9 rokmi
12
Výsuvný digestor a jeho vývody
Plánujeme výsuvný digestor zabudovať do ostrovčeka (viď link), avšak nechceme s filtrom ale s vývod…
zuzka60
Pred 9 rokmi
11
Viessmann
Väčšina majiteľov vykurovacích telies od spoločnosti viess... sa stretne so situáciou, kedy nastane…
miroslavmiba
Pred 9 rokmi
3
Povolenie zvodidiel pri vlastnom dome
Chcem sa spýtať aký je postup pri povolení zvodidiel pri dome kde sa často vstávajú autonehody býva…
spiderhst
Pred 7 rokmi
8
Čím zakryť regál
Poraďte, čím zakryť takýto hliníkový regál, aby dnu nepadal prach. Napadla ma hrubšia látka, prilep…
jamk1
Pred 7 rokmi
17
Skladba izolácie podlahy prízemie/poschodie
Čaute, plánujem realizáciu zateplenia podlahy, výška tepelky bude 19cm a chcem sa spýtať, či je lep…
blacksr
Pred 9 rokmi
2
Frézovanie a vyvložkovanie komína - skúsenosti
Ahojte, potrebuje vyfrazovat a vyvlozkovat komin, mate s tym niekto skusenosti a mozte mi odporucit…
barbyes
Pred 1 rokom
23
Máte skúsenosti s firmou Nízkoenergetické stavby?
Ahojte, Práve uvažujeme s manželkou nad výberom firmy na stavbu rodinného montovaného pasívneho do…
rmisura
Pred 9 rokmi
9
Oprava trhliny v poteri
Ahojte, ako sa da opravit tato trhlina v poteri? Bojim sa aby to nesposobovalo problem pri dlazbe. …
originalx
Pred 9 rokmi
13
Vysoka vlhkost a plesen v dome
Ahojte, u svokry v dome mame taky problem, ze vlhkost vzduchu dosahuje 80%, niekedy aj do 90%. D…
duzu
Pred 6 rokmi
22
Murar na stavbu zakladov Presov (Fintice)
Ahojte, vedeli by ste mi niekto doporucit sikovneho murara na stavbu zakladov ? Najlepsie z okolia…
petervisna
Pred 9 rokmi
1
Dom bez plynovej pripojky? Pre a proti...
Prosim o vas nazor a skúsenosti... Vopred sa priznavam, ze nemam tuto oblast prestudovanu na 100%..…
majkoj
Pred 9 rokmi
28
Obvodová konštrukcia vo výkrese
Rád by som si overil informáciu, pri kreslení stavebných výkresov a hlavne obvodovej steny v pôdory…
davidf
Pred 9 rokmi
3
Predat novy dom...?
Ahojte strechaci, toto nie je typicka otazka na MS - ale myslim, ze tu, kde sa stretavaju ludia, …
oli18
Pred 9 rokmi
14
1
2
…
2149
2150
2151
2152
2153
…