O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Vŕzgajúce dile a schodisko
Kúpili sme dom v ktorom mame v kuchyni a na poschodí drevené dile. Tak isto mame drevené schody na …
jenn44
Pred 9 rokmi
6
Okná Incon - neuznaná reklamácia
Ahojte, strechaci. Poradíte mi prosim vas, ako odfotiť sklo, okno? Mame nove okna od Inconu, 3- skl…
synonymum
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
68
Sedačka s trendsedacky
http://www.trendsedacky.sk/sedackyanabytok-sk/Sedacia-suprava-STG007-ML?tab=description Prosím m…
nikola68
Pred 9 rokmi
1
Plánovač domu
viete mi poradiť nejaký plánovač obývačiek a kuchýň, kde by som si vedela nakresliť a farebne zladi…
zita19
Pred 9 rokmi
2
Palena alebo betonova stresna krytina?
Zaujimaju ma najma vyhody a nevyhody. Dom 2 podlazia, vaznikovy krov, ca 200m2. Najma sa mi jed…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
1
2
36
Čo spraviť so starým dreveným a krivým susedovým plotom?
Dobrý deň, prosím o rady, čo mám spraviť so špatiacim plotom od suseda? Ide o drevený plot, z latie…
miriss66
Pred 9 rokmi
22
Ako riešiť zlý sklon vonkajšej parapety?
Ahojte, chcem sa opytat co by ste mi poradili ak mi firma osadila parapety v zlom sklone. Zistila …
jan45
Pred 1 rokom
22
Luxusný rustikálny nábytok a ine ...
Prosím Vás, neviete mi poradiť nejaké obchody v Polsku, kde sa dá na jednom mieste zariadiť celý do…
ivcik1
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Poznáte ich?
Ahojte, mám dotaz: robil niekomu z vás strechu na dome pán Juraj Joska s partiou z Kremnice? Alebo …
vasulka
Pred 9 rokmi
1
Rakusko - interier hrubej stavby od sk partie
dobry den. chcela by som vas poprosit o skusenosti - kupujeme hrubu stavbu v rakusku a chceli by sm…
leandrian
Pred 9 rokmi
2
Má tu niekto dom typu Beta105 ? :)
Potrebovala by som Beta105 aj s rozmermi miestností , dakujem. :-)
jan45
Pred 9 rokmi
2
Gauc -sconto nabytok
Ahojte nemáte niekto tento gauc ? Pomohli by mi recenzie a vaše názory pri reálne fotky . Ďakujem
samira6688
Pred 9 rokmi
1
Kolko Vás vyšla technika do vlastnej studne ?
Ahojte , studnu už mame navrtanu a aj šachtu spravenú ... viete mi povedať kolko Vás celkovo vyšla …
radoslavc
Pred 9 rokmi
1
2
32
Znalec - Košice okolie ???
Dobrý deň, neviete niekto o nejakom znalcovi, ktorý by nám vedel vypracovať znalecký posudok na r…
andreah25
Pred 9 rokmi
10
Co pod komin? penosklo - malta
Zdravim, je potrebne davat pod komin penosklo (tabula cca 50x50x10)? Patku v zaklade mam, dodat…
radoslavc
Pred 9 rokmi
13
3D fasady domu
Viem,ze mi viaceri napisete programy,ale potrebujeme urobit 3D navrhu fasady domu v nejakom ozaj do…
enviral
Pred 7 rokmi
27
Zatepliť 15alebo 20-kou?
Dobré ráno, chcem sa spýtať máme obvodove múry 375ytong,akou hrúbkou by ste odporúčali zatepliť? Ďa…
diskuter
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
63
Decodom alebo Siko kuchyňa - pre ktorú sa rozhodnúť?
Ahojte aké máte skúsenosti so siko kuchyňami? Sú kvalitné? Nevieme sa rozhodnuť ktorú vybrať :-(( …
agi55
Pred 2 rokmi
11
Stavebná firma
Ahojte, vie mi niekto odporučiť stavebnú firmu na postavenie domu (tehlový, postavený na kľúč ) v o…
maria9111
Pred 9 rokmi
1
Sused si privlastnil náš pozemok - ako to riešiť?
Ahojte, chcela by som sa poradit. Mame neskutocne arogantneho a drzeho suseda a ja uz neviem ako na…
bohuzial
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
114
Protismykova dlažba
Prosim vas poradte mrazuvzdornu protismykovu dlazbu..existuje taka vobec?? Ked sme stavali kupili s…
kamenny_koberec2007
Pred 9 rokmi
4
Trnavský kraj- firmy na rekonštrukciu domu poraďte.
Ahojte nemáte skúsenosti z firmami v TT kraji na rekonštrukciu domu za dobré ceny ( strecha , zate…
leo1234
Pred 9 rokmi
1
Infra kurenie - ANO ? NIE? MATE SKUSENOSTI?
Ahojre rozmyslame nad infra kurenim. Mame starsi rodinny som prerabame vsetko na novo. Kotol? Alebo…
dzuly9941
Pred 9 rokmi
27
Obklad Tubadzin Ashen
Prosím vás máte niekto foto kúpelne , kde máte obklad Tubadzin Ashen hnedu +kremovu ? Rada by som h…
dankagirl
Pred 9 rokmi
5
Hladam skuseneho obkladaca,ktory mi spravi dlazbu v rodinnom dome, NOVOSTAVBA
hladam sikovneho obkladaca,ktory mi spravi dlazbu v rodinnom dome v novostavbe. Iba niekto skuseny!…
dom06511
Pred 9 rokmi
1
Hľadám firmu na rekonštrukciu - Košice-okolie
vie mi niekto odporučiť niekoho (firmu, živnostníkov, odborníkov), s ktorými má dobré skúsenosti, …
rozalka2
Pred 9 rokmi
1
Program na vizualizácie verejných priestranstiev
Zdravím, chcem sa opýtať, či by niekto vedel odporučiť program na vizualizácie verejných priestran…
catscan
Pred 9 rokmi
3
Krb+teplovzdusne cerpadlo
Budeme mat teplovzdusne cerpadlo-vzduch voda-podlahove kurenie.Mame v dome aj krb.Akoste to riesili…
majkoj
Pred 9 rokmi
2
Ako riešiť elektriku (vypínače) k svetlu
Ahojte, chcem dať nad postel dve takéto svetlá len neviem ako riešiť elektriku resp. vypínače? Má n…
stowasser
Pred 8 rokmi
21
Pohon dvojkrídlovej brány - vonkajší versus podzemný
Zdravím všetkých. Má niekto skúsenosti s podzemným pohonom dvojkrídlovej brány? Aké sú rozdiely v s…
pemat_brany
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2001
2002
2003
2004
2005
…