O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Neodizolovaný trámový preklad držiaci prekrytie terasy a zle uložená škridla
Ahojte, Chcem sa opýtať na 2 veci kedže si nie som istý skutočnosťou , kedže dostávam zmätočné i…
ragnar
Pred 9 rokmi
14
Poraďte firmu na montáž výsuvných podkrovných schodov
Poznate nejaku firmu, ktora by montovala vysuvne podkrovne schody? Okolie Kosic, schody Fakro LWF45
sysell
Pred 9 rokmi
2
Z akého materiálu ste stavali a prečo?
Dakujem
jan45
Pred 9 rokmi
2
Aké doplnky do hnedej kúpeľne?
Ahojte, dajte dáku inšpiráciu na farebnosť doplnkov do takejto kúpelne :) Mne sa páčia tyrkysové d…
zuza225
Pred 9 rokmi
9
Ako na renováciu strechy - ošetrenie, náter?
Dobrý deň strecháči, prosím o radu. Zdedila som dom, kocku s plechovou rovnou strechou. Nebola oše…
tykat
Pred 9 rokmi
1
Zakladova doska na kluc firma okolie ZM
Ahojte hladame serioznu firmu na realizaciu zakladovej dosky na kluc pri stavbe domu.. viete niekoh…
janulik3112
Pred 9 rokmi
1
Strešná krytina TEGALIT PROTEGON - máte skúsenosti?
Zdravím, chcela by som sa spýtať má niekto v okolí Pezinka strešnú krytinu Bramac Tegalit? Ďakujem …
marco1018
Pred 7 rokmi
23
Aká je cena vašich kuchynských spotrebičov?
ahojte, zaujimala by ma cena vasich spotrebicov v kuchyni.(chladnicka, mikro, vstavana rura, varna…
codyy
Pred 9 rokmi
1
2
33
sponzor fóra
Aký kotol do rodinného domu 106m2?
Zdravim Vas chcem sa spytat aky kotol mi odporucate do rodinneho domu ktory ma vykurovaciu plochu 1…
megosoft
Pred 9 rokmi
9
Krov na rovnej streche
Zaujimalo by ma ci je mozne ulozit krokvy len na veniec a nie na pomurnicu pri rovnej streche so sk…
jan45
Pred 9 rokmi
5
Vie niekto názov tejto dlažby?
Ahojte, prosím Vás, vie niekto názov tejto dlažby, poprípade kde sa dá zohnať?Ďakujem :)
dugvajzo108
Pred 9 rokmi
1
Oznámenie začatia výkopov Krajskému pamiatkového úradu
Vela ludi mi hovorilo, ze pred zaciatkom vykopov mam oznamit pamiatkarom dany zamer a datum. vraj 2…
igor758
Pred 9 rokmi
2
Existuje univerzálny prístroj na meranie?
Prosim vas, existuje nejaky pristroj, ktory kombinuje meranie vlhkosti, zaroven hlada el.vedenie v …
mimanr
Pred 9 rokmi
4
Poraďte s prístavbou
dobry den :-) ..vobec neviem ci je nieco take mozne a preto sa chcem opytat tu.. zijeme v rodiinom …
maribell
Pred 9 rokmi
1
Zháňam zeminu na vyrovnanie terénu v Nových Zámkoch
Ahojte! Zháňam zeminu na vyrovnanie terénu, okres Nové Zámky. Ak máte vy alebo poznáte niekoho kto…
marco72
Pred 9 rokmi
6
Vie niekto poradiť súkromníka na úver?
Dobry den vie niekto o niakom sukromnikovi ktory poskytne uver na zmenku notarsku zapisnicu, exiatu…
weggie
Pred 9 rokmi
5
Spád vonkajšej kanalizácie
Idem prepojiť kanalizáciu od RD k revíznej šachte (DN400), ktorou je ukončená prípojka. Vzdialenos…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Rozobratie časti laminátovej podlahy
Potrebovala by som vymenit na podlahe par kusov, no je to na strane, od ktorej som ju zacala uklada…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
3
Treba hydroizoláciu IPA dvojmo?
Caute strechaci. Lepime prave Ipu. Penetrak ten cierny a nato natavujeme lepenku. Majstri vsak …
tarbavalaba
Pred 9 rokmi
4
Zateplenie dreveného hranola na stene
Zdravim, Chcel by som oslovit znalych v oblasti zateplenia , co si myslite , ktore riesenie je leps…
dusko62
Pred 9 rokmi
3
Je táto cena šalovania venca primeraná?
Dobrý chcel by som sa spýtat či cena za šalovanie venca je primeraná ( vantne som si nachystal sám…
gothor22
Pred 9 rokmi
8
Aká je cena vymurovania komína?
Ahojte, chcela by som sa informovat kolko by cca stalo vymurovanie dvoch kominov - nadstavujeme…
zuzankake
Pred 9 rokmi
1
Poraďte firmu na stavbu murovaného domu na kľúč
Poradte prosim firmu ktora by nam postavila murovany dom na kluc,naj nitriansky kraj,okres Levice a…
aniklv
Pred 9 rokmi
1
Aký prietokový ohrievač pri elektrickom bojleri?
Aky prietokovy ohrievac vody odporucate do sprchy ako sekundarny v pripade neohriatia vody a nemozn…
petersd
Pred 1 rokom
19
Existujú antracitové pánty k vchodovým dverám?
Ako vam dodavatel ponukov farebne panty nam tvrdi ze v antracite nam ich nevie dodat :(
slavikjs
Pred 9 rokmi
8
Prosim ma niekto hlinik antracit vchodove dvere aj zvnutra v antracite?
V akom farebnom prevedeni vam vedel dodavatel dat panty? Nam tvrdia ze v antracite sa panty dat ned…
atlaska
Pred 9 rokmi
3
Postupné čerpanie úveru pri stavbe domu - rozdiely
Ahojte strechari. Mam taky maly-velky problem. Banka nam odklepla uver s postupnym cerpanim s tym, …
rkorba
Pred 6 rokmi
1
2
59
Ktorý projekt bungalovu vybrať ?
Ahojte. Som už v koncoch. Pôvodne sa mal stavať bungalov 333. Tesne pred kúpou projektu sme sa rozh…
lukas2589
Pred 9 rokmi
10
Hľadám zhotoviteľa pripojovacieho plynovodu v Žiline
Zdravim strechari, ti, ktori ste si nedavno robili plynovu pripojku, mozete mi dat kontakt na nieko…
zuzanka278
Pred 9 rokmi
1
Obchod s TC - NR,VR,ZM
dobrý deň, je v blizkosti v NR obchod s TC kde by sa dal produkt aj vidiet v skutočnosti. Asi zle g…
viki120
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2002
2003
2004
2005
2006
…