O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Oplotenie veľkého pozemku
Zdravím, potreboval by som poradiť Chystám sa natiahnuť plot na dĺžke 350m Moja predstava, urobi…
ivetmar
Pred 9 rokmi
4
Plochá strecha z OSB - aký je váš názor?
zdravím vás chcel by som sa spýtať na váš nazor na rekončtrukciu plochej strechy. mám kocku a dal…
katarina_ferenczova_lasakova
Pred 5 rokmi
22
Nariadenie na odstránenie stavby a kataster
Ahojte, plánujeme zbúrať starý dom, ktorý máme na pozemku, len čakáme na LV. Dom je v katastrofálno…
dandy05
Pred 9 rokmi
4
Ideme montovat osb do podkrovia,cele podkrovie,cim zacat?strop,sikmina alebo opacne?
Osb uz mame,takze sadros nebude,len cim zacat?
jamk1
Pred 9 rokmi
2
Poraďte tapetu do detskej izby
Poradte prosim tapetu do detskej izby, mam 8 rocneho a 2 rocneho a neviem to nejak skombinovat :-(
zuzana_aa
Pred 8 rokmi
4
Dialnice
preto sa da v tomto debilistane jazdit zadarmo po dialniciach a este ani jednu pokutu neposlali: …
atak77
Pred 9 rokmi
14
LED pásik
Zdravím, chcel by som vás poprosiť o kontakt na šikovných majstrov v okolí NR čo robia osvetlenia z…
ramoon
Pred 9 rokmi
3
Máte skúsenosti s realizáciou suchej podlahy?
Zdravim vospolok. Nasa stavba drevodomu sa dostava do finalnej fazy, zaciname riesit podlahy. Mam v…
profistavbari
Pred 4 rokmi
1
2
32
sponzor fóra
Referencie na Acctive design corp. s.r.o.
Dobrý deň, zaujímalo by ma, či niekto z Vás nemá neferencie na firmu ACCTIVE design corp. s.r.o.. …
matrina234
Pred 1 rokom
1
2
42
ŠTABLÓN
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať k štablónu - murári ho obili osb doskami, natreli nejakým pot…
laco17
Pred 9 rokmi
4
Stavebne povolenie stavba extravilan Horne oresany
ahojte ja mam taky problem zo stavebnym pozemkom.v LV mam C zastavane plochy a nadvoria ale som v E…
sj588229
Pred 9 rokmi
6
Okná, zateplenie - ako postupovať?
Kolko ste prekladali pri izolacii fasady ram okien pri osadeni okien za rovno muru? Odporuca sa min…
abobo
Pred 9 rokmi
26
Vaznikovy krov - mate odporucania?
Prosim Vas, viete mi odporucit spolahlivu firmu na vaznikovy krov RD v okoli NR, ZM, Vrable, LV (pr…
violaceus
Pred 9 rokmi
1
Máte posteľ od firmy FINES?
Ahojte, je tu niekto , kto ma posteľ od Finesu? Spokojnosť/ nespokojnosť? Zvazujém koženkovu od Fin…
milan209
Pred 7 rokmi
19
Poradte od akej spolocnosti kupit projekt
Prosim poradte ktoru firmu pozerat na kupu projektu RD. Chceli by sme si postavit murovany RD.S kto…
mconstructions
Pred 9 rokmi
2
Odbornik na krovy, vazniky
Viem, ze takych tem je tu vela ale chcela by som nazor na konkretne nas pripad. Mame plochu strechu…
navajo
Pred 6 rokmi
20
Popinave rastliny na chodbu v bytovke
Na chodbe v bytovke sme si opticky rozdelili priestor tym, ze ste tam namontovali dreveny ram a spr…
maria123
Pred 9 rokmi
2
Bezpečná kúpa bytu na hypoteku - vinkulácia ?
Zdravím vás, plánujeme kúpu bytu na hypotéku. Na byt je už ťarcha v banke na strane predávajúceh…
janka2501
Pred 9 rokmi
4
Vie mi niekto doporučiť šikovného obkladača na fasádny obklad domu ?
Lokalita: Chorvátsky grob-Čierna voda Výmera: cca 25m2 Termín: čím skôr tým lepšie :)
vadas18
Pred 9 rokmi
2
Podlahovy polystyren do RD
Ahojte, vie niekto o lacnom polystyrene do podlahy? V podstate je vsade rovnaka cena +/- par centov…
pali_sk
Pred 9 rokmi
3
Prosím o pomoc s návrhom kuchyne v malom priestore
Chcela by som Vás poprosiť o pomoc s návrhom kuchyne. Je to panelákova kuchyňa s rozmermi 2,3mx2,9m…
nastasyk
Pred 9 rokmi
1
2
33
Poraďte, aká cena stavebného dozoru je lepšia
Ahojte strechaci prosím poraďte mi cena za stavebný dozor že 20 eur/ hodina alebo paušál 500 eur m…
soboli
Pred 9 rokmi
4
Kolko stoji likvidacia eternitovej strechy?
Dobrý deň, na budúci rok chystáme rekonštruciu stareho domu. Najviac ma trapi likvidacia eternitov…
shadowmilan
Pred 5 rokmi
10
Máte niekto tepelnoizolačnú omietku?
Zdravím, riešime momentálne omietku a veľmi nás zaujala možno tepelnoizovalčnej omietky. Keďže sme …
kufrik2008
Pred 9 rokmi
25
Stavia niekto bungalov od air-air RD 306?
Uvažujeme nad týmto projektom http://www.air-air.sk/projekt-bungalovu-air-306/ trošku by sme chce…
ewcurik
Pred 6 rokmi
6
Kto vyrába okná v dekore biele drevo?
Zdravim Vas :) Neviete prosim, robi niektory vyrobca okien aj okna v dekore biele drevo, pripadne…
sloto
Pred 9 rokmi
3
Zhrnutie ornice - GALANTA
ahojte, viete mi dat nejake kontakty? prip. aj ceny? DAKUJEM
eeeeerika
Pred 9 rokmi
1
Dolce vita interier stolar
Chcem vas varovat pred tymto stolarom. Vymýšľa si že vie nieco spravit (kuchynu celu v jednej farbe…
lyzzy
Pred 9 rokmi
4
Aký je váš názor na oceľový dom?
Co si myslite o ocelovom dome? Ma nizke naklady, rychlu vystavbu a je aj nizko energeticky.....
evinocka
Pred 9 rokmi
11
Čo hovoríte na túto cenu za hrubú stavbu?
ahojte čo poviete na cenu cca 11 tis € za prácu podpivničený rod dom 1035*9,5m so sedlovou strecho…
jaropetrik
Pred 9 rokmi
12
1
2
…
2003
2004
2005
2006
2007
…