Stavia niekto bungalov od air-air RD 306?

Uvažujeme nad týmto projektom http://www.air-air.sk/projekt-bungalo... trošku by sme chceli zmenšiť pôdorys. Chcela by som sa spýtať, či ho tu niekto staval alebo plánuje stavať? Na nejaké prípadné postrehy :)
Odpovedať
Ahoj Zulu53, my staviame RD 306 a momentálne sme vo fáze prípravovania sa na strechu , s projektom sme velmi spokojní, hned sme sa videli v domceku aj s priatelkou :-) co sa týka zmien, tak sme si aj my nejaké robili. 1. domček sme si otočili zrkadlovo, 2. zmenili sme okno v časti kde je spojená kuchyna+ jedálen sme si dali rohové okno po zem v rozmere 3 metre koli slnku a presvetleniu 3.zvačšili sme si kúpelnu o 1 meter a tým nám vznikol aj zaujímavejší zadný pohlad z budúcej terasy Kludne pridám aj foto, ale ak ste z okolia NR môžete sa prísť aj osobne pozrieť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@lokso22 ahoj aj my rozmyslame nad tymto domcekom mohli by sme si napisat mail? sme s okolia PD tak ak by to bolo mozne radi by sme sa prisli ku vam poziet :)
Odpovedať
dobry den jasne mozete prist nemam problem 0903038908
Odpovedať
Pekné domčeky..chcem sa Vás opýtať,ako je myslené "orientačná cena výstavby" .Je to iba materiál,alebo na klúč ? Dakujem za odpoved..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte, my uvažujeme nad tymto projektom, ste spokojny? neviete poskytnuť nejake fotky?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?