Stavebne povolenie stavba extravilan Horne oresany

ahojte ja mam taky problem zo stavebnym pozemkom.v LV mam C zastavane plochy a nadvoria ale som v Extravilane obce. po mojom pozemku ide cesta 3 triedy, kanalizacia,elektrika,voda, a telekomunikacny kabel. vsetko v zemi. dal som navrh na zmenu uzemneho planu nakolko v uzemnom plane horne oresany je napisane ze mam pozemok mimo zas. uz. obce co mam aj na LV . ale v UPO je napisane ze nemam parceli typu C ale ze mam les parcely typu E. ale nevadi ideme dalej teraz cakam na novy uzemny plan ktory som zaplatil a je schvaleny ale este neni zverejneny. a stavebny urad trnava a ani obec mi nechce dat stavebne povolenie citujem az ked to bude zverejnene. ja viem je to komplikovane ale vsetci tu pisete ze mate pozemok mimo obce ale nemate C na LV. ale ja ho mam v LV ale nie v UPO a aj tak nemoyem stavat. co dalej poradte.
Odpovedať
@sj588229 ako že ti nechce dať stavebné povolenie? Si dával žiadosť a zamietli ti ju?
Odpovedať
ano zamietli preco no k tomu sa nevijadrili.
Odpovedať
@stastnyjim a to nebola jedna ziadost ale v priebehu 3 rokov 4 ziadosti
Odpovedať
@sj588229 musí byť napísané odôvodnenie. čiže na katastrálnej mape máš parcelu C, v extraviláne, zastavané plochy a nádvoria. Podával si žiadosť o stavebné povolie už 4 krát? Aké rozhodnutia si dostal, čo je v odôvodnení? Musíš dať viac info, ináč ti nebude mať kto poradiť.
Odpovedať
stale sa odvolava starostka na to ze to co mam na LV nieje v uzemnom plane toto bolo v poslednom odvovodneni a predosle 3 nebola ziadna odpoved. normalne na to vobec do dnes nereagovali az ked som to podaval osobne na OU v H. O. to bolo to 4. odovodnenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?