O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Čo hovoríte na túto cenu za hrubú stavbu?
ahojte čo poviete na cenu cca 11 tis € za prácu podpivničený rod dom 1035*9,5m so sedlovou strecho…
jaropetrik
Pred 9 rokmi
12
Kde kupujete LED veci?
Prosím, ak niekto vie a má skúsenosť, aby odporučil konkrétny shop/e-shop, kde sa dajú kupovať rôzn…
ramoon
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
66
Poraďte kvalitného výrobcu kuchynského drezu
Ahojte, prosím poraďte kvalitného výrobcu kuchynských drezov - potrebujeme rohový drez a granitový.…
marrad
Pred 9 rokmi
14
Strecha Blachotrapez - máte skúsenosti?
Ahojte ma tu niekto skusenost s Blachotrapezom a krytinou Germania? A aka je vasa spokojnost?Dakuje…
vasulka
Pred 9 rokmi
23
Zberné nádoby čo s nimi v zimnom období
máme plastovú amforu na daždovú vodu zo strechy, ked je nádoba plná má to prepad hadicou do drenážn…
maca_p
Pred 9 rokmi
3
ČOV pre 4 člennú rodinu
Vie mi niekto poradiť nejakú spoľahlivú ČOV pre 4 člennú rodinu s občasnými návštevami (cca 10 osôb…
jan45
Pred 9 rokmi
5
Zateplenie domu typu okal 117/38
Dobrý deň,chystáme sa zateplit dom typu okal 117/38 ,väčšinou to firmy zatepluju polystyrenom min. …
marcelatje
Pred 9 rokmi
2
Stary kovovy vesiak
viete mi niekto poradit ? ako zachovam tento stav vesiak..chcem aby vyzeral staro a obyto ale ked s…
mamakaja
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Porovananie schiedel absolut vs. uni advanced
Chystám sa stavať bungalov a postupne vyberám materiál a teraz som sa dostal ku komínom.A preto by …
jumt
Pred 9 rokmi
1
Pomoc statika so strechou
Ahojte zas potrebujem pomoc, strechu v projekte máme vypracovanú, že ideme pokrývať plechom nakonie…
22petruska
Pred 9 rokmi
1
Krbove kachle s varnou doskou alebo bez
Zdravím, hľadám krbové kachle do novostavby, bungalov, ale neviem zladiť všetky požiadavky. Výko…
stanno
Pred 9 rokmi
1
Chyba v návrhu na vklad a v KZ
Ahojte, poprosím vás o radu. Predali sme byt. Z katastra nám dnes prišlo, že prerušuje konanie, nak…
mojko83
Pred 9 rokmi
4
Skladba podlahy iba styrodur
Zdravím, chcem sa spýtať, je problém ak je skladba podlahy nasledujúca: Základová doska, potom a…
stanno
Pred 9 rokmi
13
Fasádna omietka v interiéri
Máte niekto fasádnu omietku v interiéri? My rozmýšľame o tom, použiť ju na schodište - teraz tam má…
bovary
Pred 9 rokmi
3
Oprava podlahy v garáži
Pri dome máme cca 40ročnú garáž, s montážnou jamou v strede. Povrch podlahy je miestami hladký, ale…
catscan
Pred 9 rokmi
2
Elektroinštalatér a obkladač pre okolie TT?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nepoznáte resp. nemáte referencie na šikovného elektroinšta…
huba2807
Pred 8 rokmi
8
Murexin dkm 95
Prosím radu ohľadom jedného obkladu. Kúpil som si v siku obklad SLATE LITE. Nemáte ho náhodou niekt…
kamenozrut
Pred 9 rokmi
1
Navrhy k nasmu podorysu kupelne
Chcela by som poznat vase napady a navrhy k podorysu kupelne co som navrhla.Chceme wc, bidet, murov…
tina44
Pred 9 rokmi
13
Rastliny k plotu?
Ahoj, chcel by som vas velmi poprosit o navrhy na vysadbu drevin urcenych na zivy plot. Rastliny…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
6
Záhrada?
Ahojte strecháči. Hľadám niekoho, babu alebo chalana, najlepšie vysokoškoláčku, ktorá potrebuje pre…
slavinocka16
Pred 9 rokmi
4
Vnútorné omietky - dom
Hľadám niekoho na realizáciu strojových omietok. 650m2 Lokalita: okres Lučenec Termín realizácie:…
ferron
Pred 9 rokmi
7
Hydroizolácia - dom
Hľadám niekoho na realizáciu hydroizolácie v rodinnom dome - pôdorys 12x12m. Polovica plochy sú piv…
slavo6280
Pred 9 rokmi
1
Tehla v kupelni ???? radte
ahojte nevieme si poradit s kupelnou velmi sa nam paci originalna tehla palena do kupelne no v pred…
magdi_na
Pred 9 rokmi
8
Cierne klucky
Dobry den, viete mi poradit kde by som zohnala cierne klucky na interierove dvere? Nieco elegan…
2v1
Pred 9 rokmi
2
Stara pivnicka
Ahojte, mam staru pivnicku pod tehlovou dielnou. Momentalne tam nieje ziadna podlaha, iba vlhka hli…
fehi
Pred 9 rokmi
1
Škodca na photíniách
@rastlinky_sk neviete mi poradiť, ako zasiahnuť voči škodcovi, čo nám obžiera listy na photíniách? …
topvideo
Pred 9 rokmi
7
Dosiahne trávnika
Ahojte. Máme v trávniku,ktory sa sial na jar,dost buriny. Mozeme teraz vystriekať chémiu,proti buri…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
5
Po rozbaleni puzdra JAP ma čakala hadanka
Som vo faze kedy potrebujem nahodit stavebne puzdro JAP ktore mi lezi na stavbe uz asi mesiac. Mam…
hedyso
Pred 9 rokmi
5
Potrebujem zateplit
Hladam niekoho na zateplenie bunhalovu, novostavbu
minik8
Pred 9 rokmi
3
Cena stv. povolenia (projektu).
Ahojte chcem sa vas opýtať či neviete kolko cca môže stat stav.povolenie na platnu rozmerovo okolo …
myscho301
Pred 9 rokmi
12
1
2
…
2004
2005
2006
2007
2008
…