Tehla v kupelni ???? radte

ahojte nevieme si poradit s kupelnou velmi sa nam paci originalna tehla palena do kupelne no v predajnach ju majju dost skaredu ako imitaciu j dost umela uvazujeme napilit originalnu zo stareho domu a osetrit ju nejakou impegraciou co co je to len problem cislo 2 znie ked oblozime celu kupelnu bude to posobit ako v pivnici alebo vo vezeni s cim ju zladit aky obklad by sa hoil knej dajte rady tipy fotky pomozete dakujeeeeem pridavam fotku aky tip tehly sa mi paci
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@marcelkaemmka bez ohladu co chcete obkladat, nepilte tehlu na pasiky.. nevyzera to dobre... iste sa daju najst licove pasiky ktore vam budu vyhovovat... pilene pasiky maju inu strukturu povrchu a su "ostre" nie ako stara tehla ktora ma "uzavrety" povrch a rohy mierne zaoblene.. hej su to detaily.. ale vo tom to je ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tehlu sa chystáme dávať do kúpelne aj my - na jednu stenu a k nej som rozhodnutá doplniť kontrast - biely lesklý obklad, podlahu ešte zvažujem akú; v našom prípade ide o oblúkovú stenu a povodne som ani nemala v úmysle použiť tehlu, no chcela som uľahčiť prácu manželovi, preto som hľadala obklad, ktorým by sa dobre obkladala oblúková stena. nechcela totiž mozaiku, prešla som všetky možné obkladačky....malé... dlhé...až som našla flexibilný tehlový obklad (je viac výrobcov), povrchovo sa upravuje hydrofóbnym náterom, že vraj do sprchy priamo pod vodu nie, ale k vani bude v pohode, je to fasádna záležitosť tak sme si teda vybrali takúto možnosť a aj vzorky mi domov poslali (lebo ich partnerskú predajňu v našom meste zrušili :) ); prikladám moje inšpirácie
Odpovedať
@giulliette24 prekrasne Ďakujem aj mne sa paci biely obklad k nej ale niesom si ista aký tip inak čo je to za predajňa výrobca ??
Odpovedať
daj do googla klinker pásiky a nájdeš akýkoľvek odtieň chceš, hľadaj originálne tehlové pásiky s nízkou nasiakavosťou.
Odpovedať
@richard71 dakujem :)
Odpovedať
tak kamen v kupelni vyzera fakt dobre, ale nie je to trosku neprakticke? nebude sa tam zachytavat prilis prach a co voda? neposkodi voda tehlu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?