Cena stv. povolenia (projektu).

Profilova fotka
Ahojte chcem sa vas opýtať či neviete kolko cca môže stat stav.povolenie na platnu rozmerovo okolo 36m3,planujem si postaviť garaz ale len drevenú ale rad by som tam však mal betonovu podlahu ďakujem
Odpovedať
@myscho301 Poplatok, kolky na výpis z listu vlastníctva, vyjadrenia máš do cca. 80 Eur. Cena architektura, statika, elektroinšt. pri individuálnom projekte od 150-200 Eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@ladislav_s Ďakujem pomohol si mi.
Odpovedať
Cena 150-200 sa mi nezda ako realna aj ked ide len o garaz,pocital by som dvojnasobok.A co stavebny dozor?
Odpovedať
Profilova fotka
@slabak No môže o byt cca do 500€ ale tu je otázka ci to neriesit ako malu stavbu a urobiť dve 25m3 vedľa seba. Pracujem v stavebnej firme tak stavebný dozor by nemal byt problém to by som si možno vybavil.
Odpovedať
36m3 je preklep k 36m2.Pouzivas znova 25m3 ci nahodou sa nebavime o inom
Odpovedať
Profilova fotka
@slabak na 36m3 potrebujem stv.povolenie ale na 25m3 nie (myslím) tak že ci to nebude jednoduchšie vyriešiť tak že urobym dve platne vedľa seba (nebudú spojené betonom) a natom postavil garáž z dreva usetrim peniaze ci?
Odpovedať
Islo mi o to ci tie metre kubicke co pises su spravne ci metre stvorcove.Skor si mozno vybav povolenie na 25m2 a postav zastavaj36 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
25m2 to malo byt.No a môj jeb.... sused mi to sa zbúrať 😂
Odpovedať
No jak mas dobreho suseda tak len navstivit stavebny urad a popytat sa jak to urobit legalne a lacno.Ale asi tu 1000ku v tom nechas
Odpovedať
Profilova fotka
@slabak to je veľa to nie skusim to ja ešte nejako obísť ale vďaka 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?