O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pripevnenie UD na sadrokarton
potrebujem v jednej časti pripevniť UD na už našrubovaný sadrokartón. Z opačnej strany sadrokartónu…
gashtaan
Pred 7 rokmi
13
Je potrebné vynímať chodníky a státie viac ako 100m2?
Ahojte. Staviame bungalov, zastavaná plocha je 207m2 aj s terasou a závetrím (obytná je 140m2). Pro…
peto125
Pred 7 rokmi
20
Obnova byt domu ...a kontrola faktut ktore boli vyplatene
Ahoj prosim viete poradit .. Byt.dom nam zatepluju zial pocas schodze sa zistilo ze zhotovitel m…
eeffka
Pred 7 rokmi
13
Podvodnici pri vrtani studni...
Od viacerych znamych dostavam informacie, ako ich obtiahli o peniaze firmy na vrtanie. Zrazu je pro…
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
76
Stavebny otvor vyska 205cm
zdravim. mam pre interierove dvere vysku otvoru 205cm od podlahy. je to problem pre standardne ob…
ninaclaudius
Pred 7 rokmi
14
Armovanie a zaliate betónom
Dobrý deň zháňam narýchlo niekoho na vloženie armokosov do pripraveného salovania a doarmovania a p…
panco951
Pred 7 rokmi
1
Zateplenie pivnice áno či nie
Chcem sa opýtať, ideme stavať bungalov a rozhodujeme sa či zatepliť pivnice, ktoré sú čiastočne v z…
jojor
Pred 7 rokmi
6
Hruba stavba poschodovy dom
Ahojte.prosim vas vedeli by ste nam pomoct s nazormi. Kolko by stala hruba stavba poschodoveho domu…
adka_91
Pred 7 rokmi
30
sponzor fóra
Čo je toto za rastlinku?
Ahojte, neviete náhodou čo je toto za rastlinku, objednala som si wasabi semiačka a toto mi vyrástlo
zita19
Pred 7 rokmi
2
Blaue lagune Vieden
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či existuje podobné miesto na "osobné pozretie" stavieb aj v iných…
dorali
Pred 7 rokmi
2
Farby na eloxovany hlinik
Zdravim, existuje moznost namalovat eloxovany hlinik?
maniacus
Pred 7 rokmi
2
Znalec podhodnotena stavba
DObry den ako ste postupovali ak vam znalec podhodnotil nehnutelnost a uz ju nahodil do systemu Ban…
klara321
Pred 7 rokmi
9
Ako preklasifikovať stavebný pozemok na záhradu, sadzba dane.
Dobrý deň, chcem Vás požiadať o radu. S manželom sme kúpili väčší pozemok, na ktorom sme sa rozhodl…
spiderhst
Pred 7 rokmi
5
Strojové omienky
Pekný deň všetkým, vedeli by ste mi prosím odporúčiť firmu na strojové omietky pre západné Slove…
zuzbord
Pred 7 rokmi
1
Stavebné povolenie na rekonštrukciu domu
Ideme rekonštruovať rodinný dom a práve ideme riešiť stavebné povolenie. Kto ste to absolvovali por…
babi32
Pred 7 rokmi
7
Elektroinštaacia v starom dome.
Zdravim . Mam taky problem. Kupili sme stary domcek a zaciname ho pomaly prerabať. Elektroinštlacia…
focus1983
Pred 7 rokmi
31
Ako sa zbaviť potravinových molí?
Ahojte máte tu niekto problém s potravinovými molami? Ako ich zabíjate? Podarí sa Vám násjť ohnisko…
denisa_hajdukova
Pred 1 rokom
17
Čo s grmaníkom slivkovým?
Už niekoľko rokov sa mi na slivkách bystrických vytvorí grmaník slivkový.Snažím sa to roztokom medn…
zirafienka
Pred 7 rokmi
1
Ako vyrobiť stôl zo stareho dreva a živice?
Zdravím, prosím Vás mam otázku, nemáte niekto skúsenosť s výrobou stola, zo stareho dreva a živi…
beginner7
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
Ornica hlina Sečovce, Trebišov a okolie. Hľadám.
Prosím poraďte kde zoženiem hlinu na vyrovnanie pozemku okolo domu, vhodnú na trávnik. Prosím ak ni…
nemesys
Pred 6 rokmi
3
Projektant Nitra ( bytovka )
Zdravim. Prosím Vas zhaname projektanta pre vypracovanie projektu na rekonštrukciu a kompletnu obno…
spiderhst
Pred 7 rokmi
2
Bývanie v Trnave - ako sa vám býva?
ahojte, chystam sa kupovat byt v TT na hospodarskej ulici. Ako sa Vam tam byva? chcela som ist co…
ivik82
Pred 6 rokmi
9
Protiprúd v bazéne
Chcel by som sa informovať, či sa oplatí investícia do protiprúdu - okolo 66 m3 / hod? Ďakujem za o…
sidzej
Pred 2 rokmi
10
Správne odvetranie kanalizácie
zdravim nevie niekto poradit aká hrubá rúra musí byť na odvetranie? nechcem zbytočne tahat až na …
jan45
Pred 3 mesiacmi
1
2
...
...
4
5
121
Mliečny alebo bronzový polykarbonát je lepšíí
chcem sa spýtať iba tých, čo ho majú reálne doma. s ktorým majú dobré alebo zlé skúsenosti a prečo.…
ruren
Pred 7 rokmi
11
S kým ste sa pri vybavovaní hypotéky radili?
Vybavovanie hypotéky nie je práve ten najjednoduchší úkon. S kým ste sa počas tohto obdobia radili?…
katka_fingo
Pred 7 rokmi
28
Prechod pod garážové dvere
Anhydrid v garáži je ukočený zarovno vnútornej steny... ako spraviť pod bránu.. tá časť čo bude von…
kamilka22381
Pred 6 rokmi
6
Zateplenie stropu 2 varianty..
zdravim, poradite mi ktoru variantu zvolit pri konstukcii stropu ? 1) variant mam ze na trami naj…
jakino
Pred 7 rokmi
13
Prečo nám žltne trávnik?
Čaute vie mi niekto skúsenejší poradiť ohľadom zltnutia travnika? Behom mesiaca sa ukážkový zelený …
grateful
Pred 1 rokom
23
Unik vody v rodinnon dome, ako zistit ?
Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s vhlhnutím stien v staršom rodinnom dome. Kúpili sme straš…
zuzka1220
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1480
1481
1482
1483
1484
…