O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Obklad imitacia dreva - aka je jeho udrzba v kupelni, priamo pri vani?
zvazujem, ci dat bledu dlazbu s imitaciou dreva nie len na zem, ale aj nad vanu...obavam sa vodneho…
tomascolt
Pred 7 rokmi
3
Máte podobné skúsenosti s problémovými susedmi?
Ahojte, píšem Vám tu pretože si neviem rady:/ S mnazelom pracujeme v Rakusku kedze mame sezonne zml…
janek_
Pred 5 rokmi
1
2
37
Dúbravka Tujetoin, 4etapa je tu niekto z vás budúci sused? :) kúpili ste alebo kupujete byt?
Hľadám budúcich susedov na kus reči :)
andrizka
Pred 7 rokmi
1
Som tu nový - robo878
Ahojte z manželkou staviame svojpomocne rodinný domček a chcem sa podeliť z našimi skúsenostami a …
kliepa
Pred 7 rokmi
2
Po akej dobe po vyliati betónu môžem dávať dlažbu?
Je to okolo bazéna iba jeden rad a 3 rady z predu. Hrúbka len cca 10-15cm. Dnes sme betón vyliali a…
jan45
Pred 7 rokmi
7
Zaklad samonosna brana
Nevie niekto poradit zaklad na samonosnu branu 0.4sirka dlzka 2m ale kde maju byt vyvedene kable na…
rado220
Pred 7 rokmi
12
Hypo a vrátenie ŠPM
Dobrý deň. Mám hypotéku v unicredit cca 59600 €. Časť je HUM a časť investičný úver. Je so ŠPM cca …
matus5pe
Pred 7 rokmi
2
Zábradlie terasa
Ahojte strecháči. Poradte mi nejaké NIE drahé riešenie na zábradlie na moju terasu. Najradšej by so…
viktor811
Pred 7 rokmi
5
sponzor fóra
Balkón
Dobrý deň , má niekto skúsenosti s tekutou dlažbou ? chcel by som ju aplikovať na balkón . V obchod…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Šikovný murár Zvolen
Hľadám šikovného murára/murárov na zopár stavebných úprav v byte. Viete mi poradiť niekoho s dobrým…
jano91
Pred 7 rokmi
1
Závlaha trávnika - priesakové hadice pod trávnikom
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či niekto náhodou nemáte naťahané pod trávnikom priesakové hadice…
pipulkoo
Pred 3 rokmi
28
Style 212
Dobrý deň, prosím Vás neviete kde je postavený projekt domu style 212? Resp. Vaše postrehy, názo…
kosto44
Pred 7 rokmi
3
Minimálna vzdialenosť postreku pesticídmi od obytnej zóny?
Hladám tu na fóre odborníka, čo sa vyzná v zákonoch o ochrane životného prostredia. Bývame v tesnej…
raphael42
Pred 7 rokmi
9
Pretŕčajúca atika na rovnej streche
Prosím o váš názor a o radu. Kupujeme bungalov s rovnou strechou, kde od začiatku sme upozorňovali,…
purplesticks
Pred 3 rokmi
13
Vinyl-thermofix, buk rustikal
Ahojte všetci, chcela by som poradiť čo si myslíte o tejto podlahe a aký je váš názor čo sa týka ko…
madein1974
Pred 7 rokmi
2
Aký materiál na plot za dobrú cenu?
Máme dilemu, aký plot dať. Keďže autá budú parkovať mimo ohradenie, netreba nám veľkú bránu, ale le…
alexandra2024
Pred 1 rokom
7
Prejasňovač vody - kedy sa môžeme kúpať?
Ahojte,mozem sa kupat,alebo po akej dobe sa mozme kupat v bazene ked som tam naliala prejasnovac...…
maxito999
Pred 7 rokmi
9
Posuvne ci otvaracie dvere
Ahojte ake mate skusenosti s terasovymi posuvnymi dverami? Nekazi sa ta mechanika velmi? V projekte…
ekoprofilpro
Pred 7 rokmi
3
V motore krovinorezu železné búchanie
Dobrý deň komunita, poraďte mi prosím. Na mojom krovinoreze pri dnešnom kosení začalo búchať v moto…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
14
Odhadovana cena domu
Ahojte, dlhodobo hladame so zienkou projekt, nasli sme nieco co sa nam paci a vedeli by sme si to …
jblaze
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
81
Kuplna strop sadrokarton vs drevo ?
Zdarvim, neviem sa rozhodnut.. V celom dome bude drevo na strope a neviem ci ho dat aj v kupelni al…
jolaus100
Pred 7 rokmi
1
Výška nadmurovky?
Ahojte, rekonštrujeme podkrovie v dome..viete mi poradiť aká je vhodná výška nadmurovky, chceme dať…
sgi320
Pred 7 rokmi
2
Daň z nehnuteľnosti - vyrubenie dane.
Ahojte Mal by som otázku ohľadne dane z nehnuteľnosti konkrétne sme podali daňové priznanie kde sm…
mari7166
Pred 7 rokmi
6
Čo sa podľa vás viac oplatí – splácať hypotéku rýchlejšie alebo sporiť?
Darí sa vám mesačne odložiť niečo „bokom“? Čo si myslíte – oplatí sa viac sporiť alebo rýchlejšie s…
katka_fingo
Pred 7 rokmi
1
2
51
Spevnenie svahu
Ahojte, chcem sa poradiť. Kúpili sme svahovitý pozemok cca 16m prevýšenie na 66metroch, vo vrchnej …
zita19
Pred 7 rokmi
15
Zmena výšky základových pásov vzhľadom na terén
Zdravim vsetkych, potreboval by som poradit pri zakladoch nasho domu od skusenejsich. Pri projektov…
peto2
Pred 7 rokmi
10
Kotvení zábradlí - před fasádu do polystyrenu, nebo zboku do ostění? Nebo do rámu dveří?
viz obrázky v příloze
klara321
Pred 7 rokmi
2
Kolik jste dávali překrytí vnějšího polystyrenu přes rám okna?
Platí úměra čím více, tím je to lepší? Díky.
lgman
Pred 7 rokmi
5
Zateplenie tramoveho stropu v starom dome:
Dobry Den, Existujuci stav Skladba stropu z interieru: 1 vapenata omientka 2 rakos 3 dosky…
abednam
Pred 6 rokmi
4
Schody pred vstupnými dverami
Ahojte! Len jedna malá otázka. Chcem robiť schody pred vstupnými dverami, mám odrezať polystiren al…
salkovic
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1481
1482
1483
1484
1485
…