O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zateplenie tramoveho stropu v starom dome:
Dobry Den, Existujuci stav Skladba stropu z interieru: 1 vapenata omientka 2 rakos 3 dosky…
abednam
Pred 6 rokmi
4
Schody pred vstupnými dverami
Ahojte! Len jedna malá otázka. Chcem robiť schody pred vstupnými dverami, mám odrezať polystiren al…
salkovic
Pred 7 rokmi
6
Kde zozeniem tieto krabicky ?
Zdravim, zahnam tieto krabicky na instalaciu bodovych svetiel v strope pod izolaciu, ale nemozem sa…
69pista69
Pred 6 rokmi
13
Externé omietky
Dobrý deň Prosím máte niekto skúsenosti s pištoľou na omietky? Dokončujeme 19rocnu hrubú stavbu a…
kixa127
Pred 7 rokmi
1
Posúdenie projektu.
Prosím o posúdenie návrhu. Vstup je JV. Viem, že orientácia izieb nie je ideálna, ale chceme mať vý…
atlaska
Pred 7 rokmi
16
Klimatizácia do miestnosti - 25 M2
Prosím poraďte, nejaku klimatizáciu na vychladenie miestnosti do 25m2, nič drahé, bez montáže, žiad…
bergamo11
Pred 7 rokmi
7
Vymena okien - detail vonku
Menim par malych okien na prizemi rodicovskeho domu. Zvonku nechcem rezat z celeho pasu kabrincov, …
kejsix
Pred 7 rokmi
8
Kotol Protherm Panther 12 KOO a chyby F1, F3
Mám doma kotol Protherm Panther 12 KOO, používaný asi 8 rokov. Je to ten starý model s LED displejo…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Dom čaňa
Dobrý deň, viem ze uz tu podobne diskusie boli nedavno, ale chcela by som sa opýtat ako to je s bý…
miiska007
Pred 7 rokmi
8
Podomietkova soklova lista
ahojte, mate niekto skusenost s hlinikovymi podomietkovymi soklovymi listami? [vid obrazok] kde …
vlado000
Pred 4 rokmi
1
2
49
Kuchyňa usporiadanie
Ahoj, poradíte mi, ktorá varianta by bola lepšia? Hlavne myslím kde dať tú chladničku s rúrou, doľa…
monikabugi
Pred 7 rokmi
10
Podomietkovy system do sprchy z aliexpress - skusenosti?
Prosim vas mate niekto skusenosti realne s podomietkovym systemom do sprchy z aliexpress? Pozeram, …
klara321
Pred 7 rokmi
7
Odizolovnaie domu obkopaním a nopovkou _okolie PN
Ahojte, zháňame majstrov na obkopanie RD a uloženie nopovej fólie. Blízke okolie PN. Jedná sa o cca…
lubiee
Pred 7 rokmi
6
Vyvody klimatizacie
Dobry den, Chcela by som sa opytat, ci by mi niekto nevedel poradit. Kupili sme byt v ktorom je p…
aninka124
Pred 7 rokmi
5
Ktorá firma je najlepšia na plastové antracitové okná? Nie predražená. Ďakujem
Zdravím. Chcem sa opýtať ktorú firmu odporúčate na plastové okná antracit z vonka s vnútra plast. N…
katarinka0235
Pred 7 rokmi
4
Vinylova podlaha v kupelni
Zdravim mam otazocku mame montovany poschodovy dom kupelna je na poschodi a kedze podlaha je s OSB …
matej_r
Pred 7 rokmi
2
Kúpa bytu v developerskom projekte na hypotéku. Ako postupovať?
Vyhliadli ste si byt v developerskom projekte a radi by ste jeho kúpu financovali prostredníctvom h…
katka_fingo
Pred 7 rokmi
5
Silove kable v podlahe - do krkov?
ahojte, rychla kontrolna otazka - CYKY kable v podlahe tahat v husich krkoch alebo len tak volne…
minoo
Pred 2 mesiacmi
1
2
36
Keramická pracovná doska - skúsenosti
Dobry den, chcem sa opytat,mate skusenost s keramickou kuchynskou doskou?rozmyslam nad tym,len je d…
bambula626
Pred 7 rokmi
7
Odvodnenie domu
Pekný deň, Viete mi poradiť firmu alebo niekoho seriózného z Košíc a okolia čo robia odvodnenie do…
danuscha
Pred 7 rokmi
3
Detska izba pre 4 - aby mal každý svoj kútik
Verím že sa nájde niekto kto mi poradi...Máme 4 chlapcov a tak by sme chceli izbu rozdelit na časti…
kelian
Pred 7 rokmi
21
Ocelova samonosna terasa na poschodi
Ma tu niekto, alebo vie niekto dat kontakt na firmu, ktora robi ocelove samonosne terasy? Potrebova…
zita19
Pred 7 rokmi
2
Osadenie okien a prekrytie
Ahojte, niečo som tu prečítal ale.. V prvom rade by som chcel okna zarovanať s vonkajším murom. H…
richard71
Pred 7 rokmi
7
S čím ste sa ako živnostníci stretli pri žiadosti o hypotéku?
Zamestnanec s pravidelným príjmom a aspoň priemerným platom nemá zvyčajne problém s vybavením žiado…
katka_fingo
Pred 7 rokmi
15
Hlada sa obkladac
Dobry den, vie mi niekto odporucit dobreho obkladaca v Presove a okolie???? Dakujem
luidzils
Pred 7 rokmi
1
Kam umiestnit vnutornu jednotku klimatizacie
Zdravim Zaujimal by ma Vas nazor na umiestnenie klimy vid obrazok. Ide o rodinny dom. Slnko vycha…
mirecr
Pred 7 rokmi
16
Spevnené plochy okolo domu
Idem robiť chodníky okolo domu a státie pre osobné autá. Mám viac otázok :) : O kolko cm širšiu ja…
gashtaan
Pred 6 rokmi
1
2
38
Pod Kopcami, Stupava
Dobrý deň, chcem sa spýtať čo hovoríte na lokalitu Pod Kopcami, Stupava, resp. je tam už niekto zab…
tinaz20
Pred 5 rokmi
4
Odporúčate alarm iGET SECURITY M3?
Dobrý deň, momentálne riešime elektrinu v dome a chcem sa informovať či si dať nejakú predprípr…
kirkis
Pred 7 rokmi
7
Dan z nehnutelnosti-poschodie
Mame dom s rovnou strechou, zastavana plocha 240 m=prizemne podlazie. Poschodie ma len 60m, teda zv…
daskan
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1482
1483
1484
1485
1486
…