O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúpeľnové štúdio - Bratislava a okolie
Dobrý deň, Prosím, chceli by sme si dať vypracovať návrh, vizualizáciu a prípadne aj realizáciu kú…
tankeri
Pred 7 rokmi
2
Dispozicia domu rekonštrukcia .
Čo by ste zmenili na dispozicii domu vychadza mi to takto ako je na obrázkoch . Vopred ďakujem
dudo1801
Pred 7 rokmi
1
Odkrytý krov
Dobrý deň. Je toto podľa vás v poriadku ? Dom je starý 60 rokov a prší na krov, na schody v dome, …
nat1210
Pred 7 rokmi
15
Strojové omietky Liptovský Mikuláš
Poprosím o kontakt na strojové omietky. Termin realizácie čo najskôr. Ďakujem za každú pomoc.
chocolatka
Pred 7 rokmi
1
Vizualizácia kúpeľne-názory
Ahojte,dostali sme 3D návrh kúpeľne. Poradte že čo by ste zmenili? Dali by ste biele,alebo radšej d…
ifik5
Pred 7 rokmi
1
2
36
Hypoteka v dvoch bankach
Zdravím, hladal som ale nemôžem nikde nájsť odpoveď na moju situaciu, možno sa to ani nedá ☺ Vlas…
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
4
Aku farbu na stenu do obyvacky?
Biely nAbytok .gauc budeme kupovat. A slnko velmi nesvieti na obyvackovu stranu.momentalne mame tyr…
foxxa
Pred 7 rokmi
8
Geometrický plán-aké dokumenty+môžem previesť na stavebný pozemok aj keď nemáme hotový projekt?
Dobrý deň, geodet nám príde spraviť nový geometrický plán, chceme existujúcu parcelu rozdeliť. Chce…
tino2
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Solárna sprcha - je to dobrá investícia?
Prosim o radu pri kupe solarnej sprchy. Mam vybranu hlinikovu s objemom 40l. Je to dobra investicia…
duzu
Pred 5 rokmi
18
Hladam architekta z okolia Nitry
Máme starší dom - kocku. Na poschodi je velky balkon, ktory chceme zrusit, tym ze by sme potiahli …
charlotte21
Pred 7 rokmi
1
Dekoracia balkona
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či by vedel niekto poradiť akým lepidlom (po prípade niečo iné)…
kalania
Pred 7 rokmi
6
Posudkových znalec na byt okolie Žiar nad Hronom
Zdravím ! :) Pozná niekto znalca v okoli Žiaru nad Hronom, ktorý by nám dobre ohodnotil nehnuteľnos…
jakino
Pred 7 rokmi
2
Farebná obývačka - robí sa to ešte?
Dobrý deň, chcel by som sa vás opýtať, či ešte letí farebné obývačky. Jednu alebo dve steny farebné…
lydiades
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
71
Ake kvetinace na terasu na tuje?
Zdravim. Chcel by som umiestnit na vonkajsiu terasu velke crepniky do ktorych by som zasadil tuje. …
zita19
Pred 7 rokmi
13
Ovplyvnia sprísnené podmienky poskytovania hypoték platné od 1.7. aj vás? Čo všetko sa mení?
Určite ste v posledných týždňoch stretli s informáciou, že Národná banka Slovenska sprísňuje od 1.7…
maminecka2
Pred 7 rokmi
1
2
45
Starostlivosť o čističku odpadových vod
Dobrý deň. Hľadala som či sa nenájde podobná téma, ale nenasla som. Kúpili sme dom s čističkou. Ako…
vitaz
Pred 7 rokmi
5
Prerabali ste starší dom? Aké povolenia alebo ohlásenia ste potrebovali?
Len udržiavacie práce ako výmena okien, dverí, strechy ... ďakujem
tankeri
Pred 7 rokmi
4
Cena za zaklad plotu
Prosim Vas chcem sa opytat aka cca vyjde cena za tieto prace, ciste len praca, nie firma Kopanie z…
nodesha
Pred 7 rokmi
10
Prehĺbenie studne - Nové Sady, Nitra
Ahojte, hladáme studniara na prehĺbenie starej kopanej studne hĺbky cca 6m. Širka 80cm. Vidíme v to…
majkalevice
Pred 7 rokmi
1
Cistenie laminatovej (plavajucej) podlahy po dokonceni stavby
Kde-tam zostala nejaka kvapka od farby, a okolo kovovych list pri prechode z chodby do kupelne prie…
veronika_4
Pred 7 rokmi
10
Kde zoženiem drevené kolíky k rajcinam?NR?
Potrebovala by som cca 50 kolikov k rajcinam,cca 150cm
richard71
Pred 7 rokmi
9
(ne)debnenie 20° strecha
Ahojte, Mam strechu 20 stupňov, škridla bramac/tondach pre nízky sklon, typ strechy valbová, dĺž…
stefanl
Pred 6 rokmi
8
Vyplnenie priestoru za OSB doskou
Milí modrostrechári, prosím o vás o radu, čím "vyplniť" priestor za osb doskou (viď foto). Zatepľo…
olsen
Pred 4 rokmi
3
Drevenica
Dobrý deň kúpil som drevený dom starý sto rokov,, a tento rok začali doňho robyt diery hmyz čo je d…
comander
Pred 7 rokmi
6
Prerábka jadra v 2 izbovom byte
Chcem Vás poprosiť o rady ako prerobiť jadro v 2 izbáku, Pôvodne som chcela zrušiť tú malú chodbi…
tad8
Pred 6 rokmi
6
Technistone 2 alebo 3 cm hrúbka na pracovnú dosku do kuchyne a od koho?
Prosím Vás, nejaké názory praktické skúsenosti, kto má technistone v kuchyni, zároveň ak viete odpo…
abobo
Pred 7 rokmi
6
Novostavba Zlaté Krídlo v Rači
Ahojte vsetci mili susedia tohto objektu. Bol by som rad, keby sme v diskusii zdielali spolocne naz…
janamartish
Pred 7 rokmi
4
Ako sa starať o tuje?
Dobrý deň.. Prosím vás chcem sa opýtať najlepšie toho co sa tujkam naozaj rozumie.. Ze ako sa one s…
klara321
Pred 7 rokmi
19
Internet - Lukov Dvor Nitra
Ahojte, neviete poradiť akého poskytovateľa internetu si vybrať pre lokalitu Nitra - Lukov Dvor, je…
trubiroh
Pred 7 rokmi
1
Zvažovali ste refinancovanie hypotéky? Oplatí sa to?
Pred niekoľkými rokmi ste si kúpili nehnuteľnosť, ktorú ste financovali prostredníctvom hypotekárn…
ajana1
Pred 7 rokmi
20
1
2
…
1483
1484
1485
1486
1487
…