O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Abstraktný obraz do obývačky - poradíte?
prosim pekne, nejake odporucanie na abstraktne obrazy, plne farieb? dakujem
lenkito10
Pred 5 rokmi
1
2
36
Ako uchytiť stojky na podstojkovanie stropu?
Ahoj mám 20 ks kovových stoják a neviem ako najlepšie začať ich stavať aby to stálo. Mám len stojky…
pealu
Pred 1 rokom
18
Cena za plný plot z tvárnic
Kolko penazi moze stat klasicky plny plot, co ja viem napr. z tvarnic, ked ZAKLAD JE SPRAVENY ... k…
chrobak7
Pred 5 rokmi
1
2
32
Zaklady pre montovany zahradny domcek
Poradte prosim niekoho v okoli Tn na postavenie zakladov cca 3x2m pre montovany zahradny domcek.
babullka
Pred 7 rokmi
1
Novostavba garáže - opravovňa
Dobrý deň. Môj známy ma poprosil aby som mu nakreslila projekt prístavby garáže - ktorá neskôr bud…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
15
Ohlasovacia povinnosť
Dobrý večer priatelia Ohlasovacia povinnosť platí aj na ploty ktoré sú postavené z plotových pan…
gashtaan
Pred 7 rokmi
10
Domček Bungalov 1013 za 50 000 € - dá sa to?
Dá sa podla vás postaviť tento domček za 50000€? Neriešte prosím rozlohu,výber..komfort. Je to voľb…
peter1975
Pred 7 rokmi
31
Upevnenie komina o nosne murivo
Ahojte. Moze byt komin kazdu xy tvarnicu lepidlom pripevneny o murivo? Alebo by mal byt zasadne …
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Novy otvor do panelu
Prosim Vas, vyrezavali ste niekto novy stavebny otvor (dvere) do panelu? Mame staticky posudok. Man…
nat88
Pred 7 rokmi
18
Zateplenie vs vypocet kurenia
Ahojte. Povodne som mal v plane zateplenie domu 20cm polystyrén. Robili mi vypocer na tepekne čerp…
pali1711
Pred 7 rokmi
8
Prosim poradte stolara
Prosim o pomoc vo vybere na kvalitneho stolara,firmy..Zapadne Slovensko,bojim sa toho,ze su dost vy…
dius222
Pred 7 rokmi
12
Základová doska na pôvodný starý betón
Dobrý deň. Vedel by niekto poradiť? Máme starý dom, kde vo vnútri (po vyvezení starej zeminy) je po…
chrobak7
Pred 7 rokmi
5
Ake kurenie je aktualne naj?
ahojte, planujeme rekonstruovat starsi poschodovy dom, ale nevieme sa rozhodnut, ako riesit kurenie…
fural
Pred 7 rokmi
1
2
51
Wpc terasa a hojdacka
Ahojte mame terasu z wpc dosak.rada by som tam umiestnila hojdacku ale svokor ma odhovara ze to nie…
nikolla2
Pred 7 rokmi
3
Parapety osadenie
Idem osádzať vnútorné parapety, môžem ich podložiť styrodurom? Použiť nizskoexpanznu penu ?
ninaclaudius
Pred 7 rokmi
5
Jedalenske stoličky - vínovo červená farba
ahojte, neviete mi poradiť, kde by som zohnal jedálenské stoličky tohoto typu iba v bordovej farbe,…
machac0
Pred 7 rokmi
7
Zhanam murara okres Galanta
Ahojte, zhanam murara, ktory by mi za rozumnu cenu spravil 46m dlhy plot z dt, mame polozenych 45ku…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
2
Diery na listoch na fotinii (cervienke)
Ahojte, nieco mi robi dierky na listoch na fotinii. neviete co by to mohlo byt?
bianka001
Pred 7 rokmi
4
Betonove stlpiky
Dobrý deň, chceme oplotiť záhradu betónovými stĺpikmi na ktoré dáme pozinkované pletivo. Máte nie…
roman558
Pred 7 rokmi
22
Plynový kotol , inštalácia , skúsenosti
Má niekto skúsenosti z inštaláciou plyn. kotla v puchovskom okrese? Z ktorou firmou máte dobré či z…
domm
Pred 7 rokmi
1
Pretočená kľučka
dobry den...... pretocila sa nam klucka na plastovych dverach v dome, resp. ten otvor pre klucku je…
bianka001
Pred 7 rokmi
16
2 schody nad sebou
máte niekto 2 schody nad sebou ? do U, nie betónove. Ako ste to riešili ? príp. foto.Mám pivnicu a…
tino2
Pred 7 rokmi
9
Sadrokartonova obstavba wc pred poterom?
Zdravim, montujem zavesne wc (geberit) a zaroven taham od nehoodpadove potrubie. To nebude zasekane…
epto
Pred 7 rokmi
5
Presahy paronepriepustnej folie
čo ste robili s presahmi paronepriepustnej fólie pred omietkami ? Mám presahy 5-10 cm . nalepil som…
tino2
Pred 7 rokmi
2
Zateceny balkon z jeho spodnej strany?
Dobry den. Mame takyto problem na novostavbe, na ktorej ideme o chvilku robit vonkajsiu omietku. N…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
7
Hips systém máte niekto taký dom?
Zaujímalo by ma či máte niekto postavený takýto montovaný dom . Prečo sa preň rozhodnúť a prečo nie
beruska2311
Pred 7 rokmi
1
Koľko asi stojí zbúranie záhradnej chatky?
Ahojte,už ste mi tu viac krát pekne poradili, tak si sem zase idem pre radu, múdre hlavičky. Prosí…
galina3333
Pred 7 rokmi
12
Vyjadrenie o existujúcich sieťach
Ahojte :) Vybavoval niekto vyjadrenia o existujúcich sieťach online ? Teda okrem telekomunikačnýc…
topfield
Pred 7 rokmi
3
Pliesen na podlahe
Po cca 3 tyzdnoch od vyliatia sa mi objavili cierne flaky na anhydride... Co s tym?
martin107
Pred 7 rokmi
17
Malé čierne chrobáky ktoré po zapuceni zapáchajú. Pomoc ako proti nim.
Dobry deň potrebujem súrne pomôcť. Začali sa nam v dome, spálni, objavovať malé podlhovasté chrobac…
lulu178
Pred 6 rokmi
18
1
2
…
1465
1466
1467
1468
1469
…