O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako často meniť zeminu vo vývýšených záhonoch?
Ako často meníte zeminu vo vyvýšených záhonoch?
robcin
Pred 7 rokmi
13
Betonove panely cca 3x2m Kosice, okolie
Nepovaluju sa niekomu na dvore zbytocne panely? alebo nevie o niecom? na premostenie cesty a pozem…
marekjahoda
Pred 7 rokmi
8
Akú podlahu a pracovnú dosku v linke k ostrovčeku Ikea Stenstorp
Vedeli by ste mi prosím poradiť, akú podlahu (odtieň) by ste zvolili na prac. dosku a plávajúcu pod…
siengo
Pred 7 rokmi
8
Projekt O130 od DJS Architecture - staviate niekto?
Staval niekto tento domcek od djs architekture?
nias
Pred 7 rokmi
8
Škrabance na novej lakovanej kuchyni
Ahoj,jdu si pro radu!Mám novou kuchyň,ještě jsem ji ani nepoužila,jen umyla a už jsou tam mikroškrá…
laddi
Pred 7 rokmi
1
2
38
Aerifikačné sandále na prevzdušnenie trávnika
Ahojte. Chcem sa spýtať celého pléna, či má niekto z vás skúsenosti s aerifikačnými sandálmi? na…
y2k
Pred 7 rokmi
11
Nedodržanie termínu odovzdania domu
Ahojte, kupili sme novostavbu, ktoru sme si dali urobit do standardu. Dom je zaplateny, prepisany n…
dominod
Pred 7 rokmi
7
Postup prác po vymurovaní priečok v podkroví
Caute chcem sa spytat mam na podkrovi priecky vymurovane do 6. radu. Aky je postup..domurovanie pri…
maros173
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Bleskozvod cez strechu
Ahojte odbornici a ludia od fachu.Poradite prosim s moznostou vedenia zemniaceho drotu bleskozvodu …
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
33
Kto vybavi uzemne rozhodnutie+stavebne povolenie v KK???
Najde sa nejaka firma alebo osoba ktora vybavi uzemne rozhodnutie a stavebne povolenie v Kežmarku?O…
ikiliena18
Pred 7 rokmi
3
Výmena radiátora v kúpeľni
Dobrý deň prajem, chcela by som sa popýtať, či má niekto skúsenosť s výmenou radiátora (viď foto)…
kejsix
Pred 7 rokmi
14
Tepelná izolacia podlahy 2np
Ahojte, chcel by som poprosiť o radu, skúsenosť alebo odporúčanie. Budem stavať dvojpodlažný RD, s…
gorgar
Pred 7 rokmi
6
Niekto kto prenajíma chatu? Mám otázku
Zdravím prosím vás nájde sa tu niekto kto vlastní chatu a prenajíma ju? Ak áno prosím vás napíšte m…
katka0988
Pred 7 rokmi
1
Ako zavlažujete a udržiavate trávnik?
Je tu viacero diskusii. Zaujima ma nazor tych, co maju travnik pekny s automatickou zavlahou. Mate …
dorwin
Pred 7 rokmi
16
Sedacia súprava GENEZA - od firmy Fines
Ahojte, máte niekto sedaciu súpravu Geneza z Finesu. Skúsenosti, spokojnosť, výhody, nevýhody , zá…
adka.8
Pred 7 rokmi
5
Schod pod práčku na pohodlnejšie vykladanie práčky
Niečo na odľahčenie :-D Mam v kupelni za sprchacom ulicku pre pracku 90x70cm. Som vo faze rozmeriav…
jankazb
Pred 7 rokmi
27
Prívesný vozík od Firmy Autocar
Dobrý deň, Chcem sa opýtať máte nejaké skúsenosti s prívesmy od spoločnosti Autocar-Ťažné zariaden…
maxito999
Pred 7 rokmi
12
Hľadáme dizajnéra na návrh interiéru
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť niekoho na návrh interiéru, s kým máte dobré skúsenosti? Niekto,…
housereality
Pred 7 rokmi
3
Plot aký? Hľadám plotárov
Dobrý deň už druhý deň hľadám niekoho kto nám urobí plot, neviete mi poradiť ? Dom je v okrese Pezi…
dobryplot
Pred 7 rokmi
10
Ozdobný stĺp na dome - aký materiál použiť?
Ahojte, na dome mám naprojektovaný ozdobný stlp, ktorý nemá žiadnú nosnú funkciu, architekt hovoril…
trubiroh
Pred 7 rokmi
12
SDK kastlík
Potřebuji v koupelně skrýt odvětrání kanalizace. Udělal bych kastlík z SDK, kdy bych na stěny a pod…
lukas36
Pred 7 rokmi
3
Niekto na vonkajšie zateplenie - Zlaté Moravce
Dobrý deň, prosím poraďte niekoho šikovného na zateplenie v okolí Zlatých Moraviec. Ďakujem
housereality
Pred 7 rokmi
2
Postup exteriérových prác
Prerábali sme dom, zvnútra je na komplet hotový aj z vonka je už hotová aj fasáda, takže dostávame …
bruncak
Pred 7 rokmi
2
Staré antické zrkadlá na mieru
HHelou Hľadám výrobcu alebo dodávateľa na staré antické zrkadlá vyrobené na mieru Jedná sa o fľak…
josiph68
Pred 6 rokmi
7
Aky betonovy plot?
Prosim Vas odporucite mi firmu, ktora robi dobre a aj kvalitne betonove ploty? Hlavni ti, co mate d…
22macka22
Pred 7 rokmi
1
Baumit LIFE 0347
Dobry den prajem . Riešime farbu fasady rodiného domu. Medennohneda strecha a tmavobordove okna …
radnai
Pred 7 rokmi
5
Kde kúpiť len obložkovú zárubňu bez dverí ? (aby v nej neboli pánty a "otvor na jazýček zámku")
Zdravím, Priechod medzi kuchyňou a obývačkou chcem len obložiť obložkovou zárubňou - bez dverí. Pr…
zita19
Pred 7 rokmi
13
Je nutné platiť žiadosť na plyn, keď plyn nechceme?
Ahojte. Ideme stavať RD a vbavujeme povolenia. Pôvodne sme uvažovali nad plynovým kúrením. Máme hot…
piti255
Pred 7 rokmi
20
Predaj 1m pozemku na hranici so susedom
Zdravim rad by som sa opytal ci je mozne predat 1m pozemku na hranici zo susedom aby som tak ziskal…
ado333
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
62
Prosim odporucte spolahlivu firmu/zivnostnika na vymenu rozvodov elektriny v byte (bratislava)
Rada by som poprosila ak viete odporucit spolahlivu firmu/zivnostnika na vymenu rozvodov elektriny …
eurofuser
Pred 8 mesiacmi
2
1
2
…
1463
1464
1465
1466
1467
…