O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Diletacia betonove poteru
Prosim vas nieje mi jasna jedna vec pri diletovani betonove poteru. Je mi jasne ze popri stenach sa…
bambula626
Pred 7 rokmi
4
Nekompletna montaz z domosu
Ahojte. Montovali nam kuchynu z Domosu, dodali zle uchytky, chabali listy, bola zla velkost dviero…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
4
Čistička + nádrž na dažďovú vodu alebo žumpa
Rada by som sa poradila s niekým kto má skúsenosti či kombináciu týchto 2 alebo troch veci na dome …
lubkecha
Pred 7 rokmi
3
Sada na zakladanie obv.murov
Ahojte potrebujeme surne na zajtra pozicat tuto sadu...okres galanta senec sala .viete o niekom?
wolodymyr
Pred 7 rokmi
4
Ako otvoriť sklobetonovu kocku - tvarnicu
Prosím poraďte mi ako otvoriť sklobetonovu tvarnicu. Ako rozlepit ten spoj, aby sa nerozštiepil? Da…
vercicha
Pred 7 rokmi
15
Pretlačanie elektriky popod štátnu cestu
Ahojte,, mate prosím skusenosti čo všetko treba vybavit k stavebnému povoleniu?????Dakujem moc :)
bibli92
Pred 7 rokmi
11
Zvaranie HDPE potrubi na plyn - podobne ako na vodu?
Zdravim, coskoro budem riesit plynovu pripojku a rozvody plynu od pripojky k domu. Umele rury na v…
daralbajda
Pred 6 rokmi
8
Projekt zahrady
Hladam zahradného architekta z NR alebo okolia na vypracovanie navrhu zahrady,radu ohladom vyberu r…
zbalikova
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Drazba bytu v Bratislave?
Ahojte, uz niekolko mesiacov hladam byt v Ruzinove a pocula som o moznosti vydrazit si byt od n…
marek746
Pred 7 rokmi
10
Kúrenie marhuľovým drevom v peci a grile
Dobry den. Stali sme sa majitelmi letnej kuchyne. Viem ze v pizzapeci je naj kurit tvrdym drevom. M…
hazy12
Pred 7 rokmi
12
Vyspravky pred omietkami
Ahojte. Je potrebne spravit vysoravky na odstiepenych akebo zke dosadnutych tvarniciach pred omiet…
tomik25
Pred 3 rokmi
6
Biely omietnuty plot
Ma prosim niekto bielo omietnute stlpiky fasádnou omietkou? Ako velmi to je neprakticke? :-D
stokibb
Pred 7 rokmi
19
Plot zo starej tehly - cena práce a statika
zdravim chcem postavit asi 25 m dlhy plot zo starej tehly potreboval by som vediet s akou cenou …
tomas1989
Pred 7 rokmi
4
Poškodená fasáda - ako opraviť dieru?
Ahojte Vsetci.maly sme malu nehodu kt.nam sposobila dieru vo fasade-polys.15cm a vonkajsia omietka…
zlatovlaska111
Pred 7 rokmi
25
Babel roble, ma niekto?
Zostala prosim Vas niekomu dlazba babel roble od navarti cca 15m2. Nikde ju neviem najst, vsade je …
joohan14
Pred 7 rokmi
1
Hľadá sa domáci kutil Senec
Dobrý deň, nedávno sme sa nasťahovali do domu. Manzel je šikovný a zručný, ale hľadám niekoho, kto …
topvideo
Pred 7 rokmi
11
Plot a ohlásenie drobnej stavby
Dobrý vie mi niekto poradiť čo a ako treba napísať na obec keď chceme ohlásiť stavbu plotu? Mám nie…
miroslavzbj
Pred 7 rokmi
25
Stavba ked ma sused dom na hranici pozemku
Dobrý večer! Chcem sa spýtať, chystáme stavať dom na pozemku širokom 14m a dlhom 28m. Boli sme na s…
dexter89
Pred 7 rokmi
16
Firma na odstránenie buriny
Ahojte, dom uz stoji a rad by som nejak dal do poriadku pozemok (cca 400 m2 volneho priestranstva) …
ella555
Pred 7 rokmi
9
Novostavba Čerešne living Dubravka
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aký máte názor na novostavbu a priebeh stavby. Dakujem
zhrkz
Pred 6 rokmi
2
Realizácia krbu
Ahojte, hľadáme firmu na realizáciu krbu v okolí Nitry do novostavby. Viete my poradiť, poprípade a…
becul
Pred 7 rokmi
5
Projekt kuchyna-dispozicne riesenie
Ahojte, uvitam vsetky Vase navrhy a postrehy ako rozmiestnit skrinky a spotrebice v kuchyni. Spaj…
bambula626
Pred 7 rokmi
4
Studňa pred začatím stavby
Ahojte, chcel by som sa poradiť ohľadom studne. Ideme stavať. Je vhodné dať vyvŕtať studňu ešte prd…
milan_vt
Pred 7 rokmi
23
Nesprávne vymeranie domu
Ahojte, chcela by som sa spýtať či sa Vám niekomu stalo, že vam geodet zle vymeral dom. Problém vša…
flowy
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
69
Skeletové drevené domy od Foreal.sk - skúsenosti
Dobry den, ma niekto skusenost s firmou Foreal ? Skeletove drevene domy. dakujem!
stefanby
Pred 6 rokmi
2
Sat zasuvka IEC
Hmm.. Nejako som asi zaspal dobu, ale je normalne, ze SAT zasuvka do steny ma IEC konektor? Vsad…
megdesign
Pred 7 rokmi
2
Izolacia pod podlahovy polystyren
ahojte. Kurenar ma upozornil na skusenost ked rozoberali po 2 rokoch podlahu koli prevrtanej podla…
truly
Pred 7 rokmi
11
Spravne natočenie krbu a komina
Ahojte, ideme riesit cez vikend komin. Komin bude klasicky v rohu miestnosti so 45 stupnovym vyvo…
reward
Pred 7 rokmi
7
Značka radiátora
Dobry den, potrebujem prosim radu pri vybere novych radiatorov - resp. aku znacku preferujete? Po…
veronika19833
Pred 7 rokmi
1
375 porfix alebo 300 porfix
ahojte, poradte 375 porfix a zateplenie 10-12 alebo 300 porfix a zateplenie 15-20. dakujem za ra…
ninaclaudius
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1461
1462
1463
1464
1465
…