O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Poradíte znalca na posudok?
Ahojte viete mi prosim vas niekto dohodit alebo poradit nejakeho znalca ktory by bol vobec ochotny …
barunka
Pred 7 rokmi
6
Pripojenie práčky podhľadom
Pekný ďen, v rámci rekonštrukcie v projekte riešime s architektami možnosť umiestnenia práčky do…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Výstavba rybníka na chov pstruhov
Zdravim, vedla pozemku mi preteka potok, tak som rozmyslal, ze by som si na pozemku urobil rybník n…
megdesign
Pred 7 rokmi
1
2
34
Odporúčte firmu na realizáciu plochej strechy RD
Ahojte, prosím o odporučenie naozaj profesionálnej firmy na realizáciu plochej strechy novostav…
stefan222
Pred 7 rokmi
7
Ako ďalej so starou elektrickou prípojkou cez pozemky nového vlastníka ?
Vlastním rekreačnú chatu v rekreačnej oblasti /celkovo 6 chát/ postavenú v roku 1970. Elektrická pr…
anett9
Pred 7 rokmi
3
Vhodný radiátor pre samospád
Poraďte vhodný typ radiátora pre samospád. Prívod vody ide cez cólovú trubku. U panelových radiáto…
stavepeter
Pred 7 rokmi
9
Fotovoltaicky amorfny panel alebo polykrystalicky?
Dobry den, neviem sa rozhodnut medzi amorfnym alebo polykrystalickym panelom.. Amorfne som nasiel…
steevenson
Pred 7 rokmi
12
Exterierovy kvetináč na betónovom chodníku - fľaky
Dobry deň susedia, ako máte ošetrené, aby vám nerobil exterierovy kvetináč fľaky na dlažbu pri zal…
matej_r
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
PVC (?) Hydroizolacia
Zdravim vazeni, dal som sa nahovoriť na hydroizoláciu Dorken DPC 500. 1. Je potrebne medzi uved…
kaspy
Pred 3 rokmi
16
Iný Odkvapkávač na riad
Ahojte, zaujíma ma, či má niekto závesné odvapkavanie riadu - niečo podobné ako na obr., alebo iný …
steffan33
Pred 7 rokmi
16
Aky je najvhodnejsi strop na pristavbu
K starsiemu domu pristavujem novu cast 12krat6 metrov a chcem poradit nejaky strop.Rozmyslam ze na …
jan45
Pred 7 rokmi
4
Izolácia betónového stropu
ahoj mohol by niekto poradiť ako a čím najlepšie zaizolovať železobetónový strop z hora? Mám dom s …
mama4kids
Pred 2 rokmi
26
Cistenie vymennika Sentinel Kinetik
Ahojte. Cistil niekto z vas vymennik rekuperacnej jednotky Sentinel Kinetic B? Pisu ze vodou al…
lgman
Pred 7 rokmi
5
Zumpa a tablety
Ahojte používa niekto tie tabletky baktérie do zumpy? Chcem sa spýtať či to má nejaký účinok vlastn…
mariapuskasova
Pred 7 rokmi
15
Daval niekto do podlahovky/stropu aj ine medium ako vodu z vodovodu ?
daval niekto do okruhu podlahovky napríklad aj len destilovanu vodu ? viem, ze bezna prax je ta…
m168
Pred 7 rokmi
5
Kto ponuka francuzsky vidiecky nabytok a lustre?
ma niekto overene zahranicne weby, kludne aj polske alebo niekto na SR?...kto ponuka francuzsky vi…
lukas1115i
Pred 7 rokmi
7
Príslušenstvo k digestoru
Kúpil som digestor Gorenje WHI661S2X a chcem ho použiť na recirkuláciu. Príslušenstvo naň musím dok…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
10
Cena zamkovej dlazby na kluc
zdravim, ako sa pohybuju ceny za pokladku zamkovej dlazby? Teda mimo ceny samotnej dlazby, myslim…
ertezet
Pred 7 rokmi
14
Špára medzi poterom a stenou
Dobrý deň. Kúpili sme tehlový byt, mal len jedného majiteľa, nieje starý. V jednej izbe mali potia…
bovary
Pred 7 rokmi
6
Interiérový dizajn - vizualizácie
Ahojte, hľadám niekoho na interierovú vizualizáciu rodinného domu, konkrétne dennej časti - prosí…
domi_17
Pred 7 rokmi
1
Prvý rad plotových tvárnic
Dobrý deň, chcem sa spýtať či neviete poradiť ako uložiť prvý rad plotových tvárnic (Hausler) na ni…
matej_r
Pred 7 rokmi
5
Stavia niekto v okoli Humenneho smer Medzilaborce?
Zdravim potrebujem par vozikov ornice neviete niekto? Odvoz si zabezpecim. Okres Humenne. Dakujem z…
pavol2010
Pred 7 rokmi
1
Rúra od digestora v sádrokartónovom podhľade
V kuchyni mám (pol) ostrovček 323cm x 92cm. V strede je ostrovčekový digestor a na stene vývod na b…
dorny
Pred 7 rokmi
12
Digestor Bosch DIB091K50 - skúsenosti
Mate niekto skusenost s ostrovcekovym odsavacom Bosch DIB091K50?
stoko
Pred 7 rokmi
5
Sprchový box do priestoru
Dobrý večer,viete mi poradiť kde kúpiť sprchový box do priestoru s rozmerom 70x90cm ,alebo 70x100cm…
cina1
Pred 7 rokmi
8
Dostavba komína pri prerábke staršieho domu
Zdravim... Prerabame starsi rodinny dom a momentalne riesime komin. Strecha sla dole a tym padom aj…
mamen7
Pred 7 rokmi
8
Typ na zhotovitela zimnej zahrady
Ahojte, vedeli by ste niekoho odporucit na zhotovenie zimnej zahrady? Konkretne 5x4m zasklenie sten…
piti255
Pred 7 rokmi
1
Poľská firma PrimaGran (drezy,batérie)- máte skúsenosti?
Dobrý deň, narazila som na stránku tejto firmy a majú tu zaujímavé drezy za dobrú cenu. Konečne som…
cicaaurora
Pred 6 rokmi
3
Nadstavba suseda
Prosim Vas podarilo sa nikomu z Vas zabranit/obmedzit suseda pri nadstavbe? Pripadene pustal sa nie…
marek746
Pred 7 rokmi
19
Diletacia betonove poteru
Prosim vas nieje mi jasna jedna vec pri diletovani betonove poteru. Je mi jasne ze popri stenach sa…
bambula626
Pred 7 rokmi
4
1
2
…
1460
1461
1462
1463
1464
…