Sadrokartonova obstavba wc pred poterom?

Zdravim, montujem zavesne wc (geberit) a zaroven taham od nehoodpadove potrubie. To nebude zasekane v obvodovej stene ale cela jedna strana kupelne bude obstavana sadrokartonom, cize za tym sadrosom bude schovana odpadova rura. Otazka je, ci tuto stenu namontovat pred samotnym poterom, cize konstrukciu kotvit do betonovej podlahy ( je to na poschodi) alebo to urobit az po pokladke izolacie a poteru? Zaroven murivo (YTONG) za tou SDK stenou je potrebne nejako upravit? (penetracia, kleber + sietka alebo nieco ine?)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiez robili taku stienku v kupelke a teda az po poteroch lebo sme to robili zaroven so SDK stropmi - rovnaki majstri. Stenu za tym sme mali nahrubo omietnutu tak ako celu kupelnu. http://www.modrastrecha.sk/blog/rebec...
Odpovedať
Ja najprv urobím potery. Ale dik za odpoveď.
Odpovedať
Profilova fotka
@epto nechapem, ved to iste som ti napisala aj ja. Pytas sa a zaroven tu napises ako to urobis. Tak naco sa potom pytas?? :-.
Odpovedať
@rebecca363 No pises, ze ste to robili az po poteroch spolu s ostatnym SDK a stenu ste uz mali omietnutu. Tuto jednu predsunutu stenu premyslam, ci urobit ako prvu a az tak potery, omietky SDK... Omietky budu az po poteroch. Cize robim rozdielnym postupom akoto bolo u vas. Pytam sa akoby to bolo vhodnejsie urobit 1. potery, predsunuta stena, povodnu stenu (ytong) nechat tak. 2. potery, predsunuta stena, povodna stena osetrena (lepidlo+sietka? napenetrovat?...) 3. najprv predsunuta stena (ukotvena do betonovej dlazky) a az tak potery ( co s ytongom?) Hadam je to teraz jasnejsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?